in , , ,

35 Έξυπνες Ιδέες για να Διακοσμήσετε έναν Κενό Τοίχο

διακόσμηση κενού τοίχου,ιδέες διακόσμησης κενού τοίχου,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού
35 Έξυπνες Ιδέες για να Διακοσμήσετε έναν Κενό Τοίχο

Ένας κενός τοίχος είναι κάτι βαρετό, εκτός αν έχετε έναν μινιμαλιστικό χώρο, κοιτάζοντάς τον είναι πιο πιθανό να νιώσετε ότι κάτι λείπει. Αλλά πώς να διακοσμήσετε έναν κενό τοίχο με στυλ; DIY Time! Κομψή Διακόσμηση Τοίχου με Ψάθινα Σουπλά

Καθρέφτες

Ο καθρέφτης μπορεί να είναι μεγάλος και σε εκλεπτυσμένο πλαίσιο, μπορεί να είναι ένα έργο τέχνης με μοναδική γεωμετρική δομή και σχήμα, μπορεί να είναι μια διάταξη από χρωματιστούς καθρέφτες ή ακόμα και ένας καθρέφτης με μακριά κρόσσια για μια boho αίσθηση. Μια τέτοια ιδέα είναι κατάλληλη για κάθε εσωτερικό χώρο, απλά το μέγεθος και η εμφάνιση των καθρεπτών ποικίλει.

35 Έξυπνες Ιδέες για να Διακοσμήσετε έναν Κενό Τοίχο

Ασυνήθιστα ράφια

Επιλέξτε ράφια με ακατέργαστη άκρη για να προσθέσετε μια φυσική αίσθηση στο χώρο (είναι τάση αυτή τη στιγμή), δοκιμάστε ράφια κρεμασμένα με δέρμα ή κορδέλες, προτιμήστε μια μεγάλη μονάδα ραφιών με πολλές θήκες που έχει μοναδικό σχήμα. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και θα έχετε και λίγο χώρο αποθήκευσης!

Δείτε ακόμη 10 όμορφες ιδέες για διακόσμηση τοίχου με μεγάλους πίνακες.

Κρεμαστά τοίχου

Τα κρεμαστά από νήματα και ύφασμα είναι εξαιρετικά δημοφιλή για τη διακόσμηση ενός boho χώρου. Μπορείτε να κρεμάσετε μακραμέ, κρόσσια, ύφασμα σε διάφορα χρώματα και εμφανίσεις και πολλά από αυτά μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας. Με ένα κρεμαστό τοίχου μπορείτε όχι μόνο να προσθέσετε στυλ ή να τονίσετε το υπάρχον στυλ, αλλά και να προσθέσετε χρώμα και υφή.

Τοίχοι με υφή

Καλύψτε έναν κενό τοίχο με ένα ανάγλυφο υλικό: πλακάκια υφής και 3D, μεταλλικά πάνελ τοίχου, ξύλινες σανίδες, πάνελ ακουστικού υφάσματος και περισσότερα είδη υλικών από ό,τι φαντάζεστε. Το πιο δημοφιλές υλικό είναι φυσικά το ξύλο με υφή που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και φέρνει ζεστασιά και θαλπωρή. Ένας τοίχος με υφή μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε εσωτερικό, ανάλογα με το υλικό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τολμηρή ταπετσαρία

Η ταπετσαρία έχει γίνει μεγάλη και τολμηρή με όλα τα είδη γραφικών και εκτυπώσεων. Υπάρχουν πολλά χρώματα και σχέδια για να διαλέξετε, ενώ τα μεγάλα φλοράλ και οι τοιχογραφίες είναι επίσης επιλογές για να ανανεώσετε την όψη ενός κενού τοίχου, ακόμη και σε μικρότερους χώρους.

Σκάλες

Στηρίξτε μια σκάλα στον τοίχο! Αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα για πολλά στυλ διακόσμησης, ειδικά ρουστίκ και boho. Η σκάλα δεν χρειάζεται να είναι ψηλή, αλλά εάν χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία, είναι σημαντικό να αλλάξετε το μέγεθος και το ύψος για ενδιαφέρον. Οι σκάλες είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να διακοσμήσετε με μερικά μαλακά υφάσματα, επειδή μπορούν να τοποθετηθούν στα σκαλοπάτια της σκάλας και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αναδείξετε τα παπούτσια, τα γυαλιά και τα καπέλα σας, επομένως είναι μια τέλεια ιδέα για είσοδο. Υπάρχουν επίσης κεκλιμένα ράφια σκάλας που είναι εύκολο να φτιάξετε και διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Διακόσμηση Τοίχων: 62 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού στους Τοίχους με γύψινα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αυτοπροστασία,συμβουλές αυτοπροστασίας,χρήσιμα

6 Έξυπνοι Τρόποι για να Μείνετε Ασφαλείς όταν σας Ακολουθούν. Γυναίκες σε κίνδυνο!

σπιτική λεύκανση κίτρινων δοντιών,φυσική λεύκανση κίτρινων δοντιών,φροντίδα δοντιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Οι 10 Καλύτεροι Τρόποι για Σπιτική Φυσική Λεύκανση Κίτρινων Δοντιών