in ,

Πώς τα Διαφορετικά Συναισθήματα Επηρεάζουν τις Ρυτίδες στο Πρόσωπο

ρυτίδες προσώπου,συναισθήματα και ρυτίδες,φροντίδα προσώπου,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς
Πώς τα Διαφορετικά Συναισθήματα Επηρεάζουν τις Ρυτίδες στο Πρόσωπο

Οι ρυτίδες είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε με την ηλικία. Φυσικά, η γενετική παίζει μεγάλο ρόλο αλλά τα συναισθήματα μπορούν να πυροδοτήσουν και να ενισχύσουν τις ρυτίδες. Μπορείτε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη για να καταλάβετε ποια συναισθήματα είναι υπεύθυνα για τις ρυτίδες. 7 Φυσικοί Τρόποι για να Μειώσετε τις Ρυτίδες

Ρυτίδες μετώπου

Πώς τα Διαφορετικά Συναισθήματα Επηρεάζουν τις Ρυτίδες στο Πρόσωπο

Οι ρυτίδες του μετώπου μπορεί να σχετίζονται με ανεπίλυτο τραύμα ή σοκ που είχατε στο παρελθόν, σύμφωνα με ειδικούς. Πράγματα όπως το άγχος μπορεί να οδηγήσουν στο συχνό ανασήκωμα των φρυδιών.

Οι άνθρωποι που τείνουν να σκέφτονται υπερβολικά έχουν τέτοιες οριζόντιες ρυτίδες. Επίσης, αν υποφέρετε συχνά από πόνους στον αυχένα και πονοκεφάλους, μπορεί να τις έχετε.

Ρυτίδες συνοφρυώματος

Πολύ συχνά, τα άτομα με 2 βαθιές ρυτίδες μεταξύ των ματιών συνδέονται με στοχαστές και απασχολημένο μυαλό. Οι ειδικοί λένε ότι δεν υπάρχει σχέση με ένα πολύ έντονο αρνητικό συναίσθημα. Μια βελονίστρια μοιράστηκε ότι βρίσκει συχνά τέτοιες ρυτίδες σε γυναίκες με έντονη και απαιτητική καριέρα. Μπορεί να είναι δικηγόροι, δικαστές ή διευθυντές. Ωστόσο, οι ρυτίδες του συνοφρυώματος μπορεί να δείχνουν ανυπομονησία και απογοήτευση, ακόμη και χρόνια ταλαιπωρία.

Πόδι χήνας

Πολύ συχνά, μπορεί να δείτε το πόδι της χήνας σε χαρούμενα άτομα επειδή χαμογελούν ή γελούν πολύ. Ωστόσο, εάν είναι πολύ βαθύ, μπορεί να σχετίζεται με ένταση και απογοήτευση. Για παράδειγμα, μπορεί να σχετίζεται με άτομα που παίρνουν συχνά δύσκολες αποφάσεις.

Δείτε ακόμη Η Ιαπωνική Άσκηση του 1 Λεπτού που Αφαιρεί τις Ρυτίδες στα Μάτια

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ρυτίδες χειλιών

Οι ρυτίδες του άνω χείλους μπορεί να υποδηλώνουν κακές συνήθειες, όπως το κάπνισμα ή διατροφικές διαταραχές. Οι ειδικοί λένε επίσης ότι οι άνθρωποι που δεν βλέπουν τίποτα καλό στον κόσμο μπορεί να έχουν ρυτίδες σαν αυτές. Επιπλέον, οι κάθετες ρυτίδες των χειλιών μπορεί να σηματοδοτούν υποσιτισμό.

Ρυτίδες κάτω από τα μάτια

Οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια σας κάνουν να φαίνεστε πολύ μεγαλύτεροι, αλλά μερικές φορές οι άνθρωποι μπορεί να μην παρατηρούν την εμφάνισή τους. Τέτοιες ρυτίδες μπορεί να συσχετιστούν με βαθιά θλίψη και ακόμη και κατάθλιψη, όπως αν έχετε βιώσει ερωτική απογοήτευση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένας αγχωτικός τρόπος ζωής μπορεί επίσης να προκαλέσει ρυτίδες κάτω από τα μάτια.

Ρυτίδες μύτης

Οι ρυτίδες της μύτης μπορούν να συνδεθούν με το χαμόγελο, αλλά αν είναι βαθιές, μπορεί να συνδεθούν με θλίψη και απογοήτευση για τη ζωή. Οι ειδικοί λένε ότι μπορεί επίσης να σημαίνει ότι έχετε χρόνια προβλήματα με το έντερο, επομένως είναι πάντα καλύτερο να ελέγχετε την υγεία σας.

Ρυτίδες στο στόμα και κάτω μάγουλα

Ο κύριος συσχετισμός με το πεσμένο στόμα και τα μάγουλα είναι η θλίψη, η κατάθλιψη και η ταλαιπωρία. Επιπλέον, το άγχος μπορεί επίσης να προκαλέσει τέτοιες αλλαγές στο πρόσωπο. Ένας ειδικός παρατηρεί ότι τα άτομα με σφιχτό λαιμό φοβούνται οποιονδήποτε κακό, και έχουν έντονες ρυτίδες.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 5 Φυσικές Θεραπείες για Λιγότερο Ορατές Ρυτίδες Μετώπου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY ανοιξιάτικα διακοσμητικά,DIY διακοσμητικά με φυτά,DIY κατασκευές

4 DIY Ανοιξιάτικα Διακοσμητικά με Φυτά

συνέπειες ύπνου με κάλτσες,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι Μπορεί να Συμβεί αν Κοιμάστε με τις Κάλτσες