in , , ,

Μαύρο Χριστουγεννιάτικο δέντρο: 25 Μαύρα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα που Εντυπωσιάζουν

Μαύρο Χριστουγεννιάτικο δέντρο: 25 Μαύρα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα που Εντυπωσιάζουν
Μαύρο Χριστουγεννιάτικο δέντρο: 25 Μαύρα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα που Εντυπωσιάζουν

Ένα μαύρο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι πάντα μοναδικό και ξεχωρίζει. Εάν αγοράσατε ένα τέτοιο χριστουγεννιάτικο δέντρο ή βάψατε το υπάρχον και τώρα προβληματίζετε πώς να το διακοσμήσετε, εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες.

Πώς να στολίσετε ένα Μαύρο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ασπρόμαυρο

Ένα μαύρο χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει πάντα την κομψότητα και η πιο προφανής ιδέα είναι η ασπρόμαυρη διακόσμηση του δέντρου με μαύρα και άσπρα στολίδια και μπορείτε να προσθέσετε πινελιές χρώματος με χάλκινα και χρυσά στολίδια. Ένας τέτοιος χρωματικός συνδυασμός ταιριάζει σχεδόν σε οποιοδήποτε στυλ, από πολύ επίσημο και κομψό έως πιο χαλαρό. Μπορείτε να κρεμάσετε όχι μόνο μπάλες, αλλά και φιόγκους, παγάκια, νιφάδες χιονιού και διάφορα περίεργα στολίδια. Μην ξεχάσετε να κρεμάσετε μερικά φωτάκια για να κάνετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο πιο φωτεινό και πιο έντονο.

Πολυχρωμία

Ένας άλλος τρόπος να διακοσμήσετε ένα μαύρο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι να βάλετε όλα τα χρώματα, καθώς το μαύρο είναι το τέλειο φόντο για πολλά χρώματα, σχεδόν για κάθε απόχρωση. Επιλέξτε φωτεινά χρώματα όπως φούξια και μοβ, άκουα και τιρκουάζ, πορτοκαλί και σκουριάς ή βάλτε όλα τα χρώματα που μπορείτε να φανταστείτε και δημιουργήσετε ένα πραγματικό ουράνιο τόξο στο δέντρο σας. Και πάλι προσθέστε φωτάκια για να κάνετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να ξεχωρίζει!

πηγή φωτογραφιών: shelterness

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τρόποι κοψίματος γλυκών,κόψιμο ζάχαρης,συμβουλές διατροφής,διατροφή

Πώς να κόψω την ζάχαρη: 6 Απλοί Τρόποι που θα σας Βοηθήσουν να Κόψετε τα Γλυκά

Χριστουγεννιάτικο τζάκι από Χαρτόνι. Οδηγίες για να το φτιάξεις!

Χριστουγεννιάτικο τζάκι από Χαρτόνι. Οδηγίες για να το φτιάξεις!