in , , ,

Πώς να Δημιουργήσετε έναν Κήπο Παχύφυτων στο Μπαλκόνι

κήπος παχύφυτων στο μπαλκόνι,διακόσμηση μπαλκονιού με παχύφυτα,ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού με παχύφυτα,διακόσμηση μπαλκονιού,ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού
Πώς να Δημιουργήσετε έναν Κήπο Παχύφυτων στο Μπαλκόνι

Οι άνθρωποι αγαπούν να καλλιεργούν λουλούδια, φτέρες, βότανα, λαχανικά, μερικές φορές φρούτα όπως λεμονιές και φραουλιές σε γλάστρες. Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που αποφασίζουν να δημιουργήσουν έναν κήπο με παχυφυτα, αλλά αν είστε από αυτούς το μπαλκόνι είναι ο κατάλληλος χώρος υπό προϋποθέσεις. Μοναδικά Παχύφυτα Μέδουσες που θα Μετατρέψουν τον Κήπο σας σε Ενυδρείο

Γιατί πρέπει να καλλιεργήσετε έναν κήπο παχύφυτων στο μπαλκόνι;

Επειδή έχουν χαμηλή συντήρηση. Η καλλιέργεια άλλων φυτών είναι δύσκολη, αλλά ο καθένας μπορεί να καλλιεργήσει παχύφυτα. Ευδοκιμούν στην παραμέληση!
Εάν είστε πολυάσχολος άνθρωπος. Τα παχύφυτα είναι ανθεκτικά στην ξηρασία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τα ποτίζετε τακτικά. Επίσης, έχουν χαμηλές απαιτήσεις σε λίπασμα.
Εάν σκοτώνετε συχνά φυτά. Απλώς μην υπερποτίζετε αυτά τα φυτά, παρέχετε καλή κυκλοφορία αέρα και ηλιακό φως και θα συνεχίσουν να ευδοκιμούν.
Για να δώσετε μια μοντέρνα εμφάνιση. Τα παχύφυτα είναι μοντερνα οπότε καλλιεργήστε τα για να δώσετε μια κομψή πινελιά στο μπαλκόνι, το αίθριο ή τη βεράντα σας.

Πως να ξεκινήσετε

Εάν έχετε ένα μπαλκόνι που παραμένει σκιερό και πολύ σκοτεινό, χωρίς ίχνος ακόμη και έμμεσου ηλιακού φωτός δεν είναι ιδανικός χώρος. Ωστόσο, μερικά παχύφυτα αναπτύσσονται στη σκιά, αλλά χρειάζονται και έμμεσο φως όλη την ημέρα. Έτσι, εάν το μπαλκόνι σας ανήκει σε αυτή την κατηγορία, καλλιεργήστε παχύφυτα ανθεκτικά στη σκιά.

Εάν είστε αρκετά τυχεροί και έχετε μπαλκόνι ή αίθριο που έχει εν μέρει ή πάντα ήλιο μπορείτε να καλλιεργήσετε σχεδόν όλα τα είδη παχύφυτων.

Προσθέστε ποικιλία

Οι περίπλοκες υφές, τα σχήματα και τα χρώματα του φυλλώματος και των διαφόρων μεγεθών κάνουν τα παχύφυτα και τους κάκτους, τα πιο ενδιαφέροντα είδη φυτών. Μπορείτε να πειραματιστείτε μαζί τους. Υπάρχουν ακόμη και παχύφυτα που ανθίζουν. Επιπλέον, μπορείτε να φυτέψετε παχύφυτα που είναι βρώσιμα. Το Dragon fruit είναι ένας κάκτος, τον οποίο μπορείτε να καλλιεργήσετε εύκολα σε γλάστρες.

Δείτε ακόμη 21 μοναδικές ιδέες για να κρεμάσετε τα παχύφυτα στους τοίχους σαν μικρά έργα τέχνης!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Χρησιμοποιήστε τον κατακόρυφο χώρο

Αναπτύσσοντας παχύφυτα κάθετα, θα μπορείτε να αξιοποιήσετε επιπλέον χώρο, ο οποίος δεν ήταν χρήσιμος. Κρεμάστε μικρού έως μεσαίου μεγέθους γλάστρες στους τοίχους και στα κάγκελα του μπαλκονιού. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε μια σκάλα ή ράφια και να τοποθετήσετε γλάστρες.

Διαφορετικά ύψη

Εάν έχετε γλάστρες παρόμοιου μεγέθους, κήπος παχύφυτων θα φαίνεται ανιαρός. Αλλάξτε το ύψος των γλαστρων χρησιμοποιώντας βάσεις και γλάστρες διαφορετικού ύψους. Τοποθετήστε τουλάχιστον ένα μεγάλο παχύφυτο σε γλάστρα για να δημιουργήσετε οπτικό ενδιαφέρον στο μπαλκόνι σας. Υπάρχουν πολλά ψηλά παχύφυτα όπως η αγαύη, η ευφορβία η γαλακτώδης, η γιούκα.

Να είστε δημιουργικοί

Κρεμάσετε μερικές κρεμαστές γλάστρες καθώς τα παχύφυτα που κρέμονται θα δημιουργήσουν μια καλαίσθητη όψη. Το κύριο πλεονέκτημα της καλλιέργειας παχύφυτων είναι ότι μπορείτε να τα φυτέψετε σε μοναδικές DIY γλάστρες – θαλασσόξυλα, τσαγιέρες, βάζα, παιχνίδια, κλουβιά πουλιών, ακόμη και κορνίζες.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να Πολλαπλασιάσετε μόνοι σας Παχύφυτα στο Σπίτι!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός αποχέτευσης νιπτήρα,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε τη Μαύρη Γλίτσα στην Αποχέτευση του Νιπτήρα

συχνότητα λουσίματος μαλλιών,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Πόσο Συχνά Πρέπει να Λούζετε τα Μαλλιά σας Σύμφωνα με την Επιστήμη