in , , , ,

DIY Ξεχωριστά Χριστουγεννιάτικα Στολίδια

Το να περνάτε περισσότερο χρόνο μέσα στα σπίτια λόγω του κρύου καιρού και της πανδημίας μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό και νιώθετε βαριεστημένα περισσότερο από το συνηθισμένο. Λοιπόν, υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και να αισθανθείτε καλύτερα, παραγωγικοί και εορταστικοί; Φυσικά, υπάρχει! Φτιάξτε χριστουγεννιάτικα στολίδια για να κάνετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι πιο εορταστική και ευχάριστη. Τα DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι τόσο διασκεδαστικά και εύκολα να φτιαχτούν, οπότε μαζέψτε την οικογένειά σας και αποφασίστε να διακοσμήσετε το δέντρο σας με απλά χειροποίητα στολίδια φέτος.

Στολίδια κανέλας

Έχει περάσει ποτέ το μυαλό σας ότι μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα στολίδια χριστουγεννιάτικου δέντρου χρησιμοποιώντας ξυλάκια κανέλας; Πάρτε ένα πιστόλι κόλλας, κολλήστε μερικά φύλλα χριστουγεννιάτικου δέντρου και διακοσμήστε με μερικά πολύχρωμα κουμπιά. Τόσο απλό!

consumercrafts

DIY στολίδι φλυτζάνι

Ακόμη και πράγματα που χρησιμοποιούνται καθημερινά μπορούν να γίνουν στολίδια χριστουγεννιάτικου δέντρου όπως φλυτζάνια τσαγιού.

petticoatjunktion

Vintage στολίδια

Μη διστάσετε να επαναχρησιμοποιήσετε ακόμη και σπασμένα στολίδια από πέρυσι και να τα βάψετε ξανά. Η δημιουργικότητα δεν έχει όρια ειδικά με αυτά τα DIY στολίδια όπου επιτρέπονται τα πάντα!

thescrapshoppeblog

Μίνι στεφάνια στολίδια από καπάκια βάζων

Τα στεφάνια έχουν αποκτήσει δημοτικότητα τον τελευταίο καιρό και μπορούμε να τα βρούμε σχεδόν παντού σε διαφορετικά σχέδια κατά τη διάρκεια διαφορετικών εορτών και περιόδων του έτους. Τι λέτε για τη χρήση καπακιών βάζων για να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικα στολίδια μίνι στεφάνια; Πάρτε διαφορα υφάσματα και κορδέλες και κάντε μερικά παιχνιδιάρικα σχέδια που θα τραβήξουν την προσοχή όλων.

sadieseasongoods

Χριστουγεννιάτικο στολίδι με φέτα ξύλου

Είναι το σπίτι σας διακοσμημένο σε ρουστίκ στιλ ή προτιμάτε μια ρουστίκ όψη για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας φέτος; Βγείτε έξω στη φύση, πάρτε λίγο ξύλο, κόψτε το σε φέτες και δημιουργήστε αυτόν τον «χιονάνθρωπο» στολίδι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

itsalwaysautumn

DIY έλκηθρα με ξυλάκια χειροτεχνίας

Τα στολίδια έλκηθρα σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή όλων!

cleanandscentsible

DIY στολίδι δέντρο από κομμάτια υφάσματος

Έχετε πολλά υφάσματα που σας θυμίζουν τα Χριστούγεννα; Πάρτε ένα ξυλάκι κανέλας και δέστε κομμάτια ύφασμα για να δημιουργήσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στολίδι.

firefliesandmudpies

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από λινάτσα

Σας αρέσει η λινάτσα; Κόψτε την σε διάφορα σχήματα, ράψτε τα και κρεμάστε τα στολίδια στο δέντρο για να φαίνεται πιο διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο.

thecraftingnook

Ρουστίκ στολίδι από κλαδάκια

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια κυριολεκτικά μπορεί να μην σας κοστίσουν τίποτα, οπότε αν η δικαιολογία σας ήταν ότι δεν έχετε χρήματα για νέα διακόσμηση, είστε εντελώς λάθος. Μαζέψτε μερικά κλαδιά και φτιάξτε αυτές τις ρουστίκ νιφάδες χιονιού που θα φαίνονται καταπληκτικές στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας!

yellowblissroad

Στολίδια αστέρια με νήματα

Τα κλαδάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, οπότε μαζέψτε όσα μπορείτε και αφιερώστε λίγο παραγωγικό χρόνο φτιάχνοντας όμορφα στολίδια αστέρια με νήματα. Η προσθήκη γκλίττερ θα τα κάνει να φαίνονται ακόμα πιο ξεχωριστά και λαμπερά!

eytozee

Στολίδια παρτιτούρες

Αν είστε λάτρεις της μουσικής, ίσως θέλετε να προσθέσετε μερικά μουσικά στοιχεία στο δέντρο σας, προκειμένου να το εξατομικεύσετε και να το κάνετε πιο μοναδικό και ξεχωριστό για εσάς. Χρησιμοποιήστε μερικές παρτιτούρες για να φτιάξετε αυτό το υπέροχο στολίδι!

yellowblissroad

Χιονονιφάδα στολίδι με κουδουνάκια

Έχετε πολλές χάντρες και κουδουνάκια από προηγούμενες DIY κατασκευές; Ήρθε η ώρα να τα χρησιμοποιήσετε δημιουργώντας ένα στολίδι χιονονιφάδα.

crazylittleprojects

Στολίδι κουκουνάρι

Οποιοδήποτε κουκουνάρι μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό χριστουγεννιάτικο στολίδι δένοντας ένα φιόγκο κορδέλας με χρυσόσκονη σε αυτό. Ιδανικό για τους αρχάριους.

apumpkinandaprincess

Στολίδια χριστουγεννιάτικα δέντρα με τσόχα

Με κομμάτια τσόχας φτιάξτε εύκολα και γρήγορα υπέροχα στολίδια χριστουγεννιάτικα δέντρα.

thisheartofmineblog

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κρυφοί λόγοι υπογονιμότητας,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα

6 Κρυφοί Λόγοι για τους Οποίους Δεν Μπορείτε να Μείνετε Έγκυος

24 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης σε Στυλ Ρουστίκ

24 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης σε Στυλ Ρουστίκ