9 Καθημερινά Κόλπα Ομορφιάς και Μακιγιάζ

Δυστυχώς, τα προϊόντα ομορφιάς τείνουν να είναι αρκετά ακριβά και η συνεχής δοκιμή νέων στυλ μπορεί πραγματικά να αρχίσει να σας πτωχεύσει. Αλλά στην πραγματικότητα, η προσωπική ομορφιά μπορεί να είναι πραγματικά απλή, διασκεδαστική και οικονομική! Υπάρχουν 9 κόλπα ομορφιάς και μακιγιάζ που θα σας δείξουν πώς πειραματιστείτε με νέες τεχνικές και να εξοικονομήσετε χρήματα σε προϊόντα περιποίησης δέρματος. 7 Φυσικά Συστατικά που θα Κάνουν το Δέρμα σας να Ακτινοβολεί

Ξεραμένη μάσκαρα

Εάν η μάσκαρα σας έχει ξεραθεί, ρίξτε μια μικρή ποσότητα διαλύματος φακών επαφής στο δοχείο και ανακινήστε το καλά. Θα είναι σαν καινούργια μετά!

9 Καθημερινά Κόλπα Ομορφιάς και Μακιγιάζ

Μαλακώστε τα ξηρά χείλη

Ρίξτε μερικές σταγόνες γλυκερίνης σε μερικά ροδοπέταλα και στη συνέχεια ψύξτε τα στο ψυγείο. Μόλις κρυώσουν τρίψτε τα στα ξηρα χείλη σας και θα μπορέσετε να τα σουφρώστε ξανά!

Ξεραμένο βερνίκι νυχιών

Εάν το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών έχει ξεραθεί, απλώς προσθέστε μερικές σταγόνες αφαιρετικού βερνικιού νυχιών. Ανακινήστε το μπουκάλι και στη συνέχεια το βερνίκι νυχιών σας μπορεί να εφαρμοστεί ξανά.

DIY απολεπιστικό δέρματος

Ανακατέψτε κόκκους καφέ μαζί με τζελ αλόης βέρα και, στη συνέχεια, εφαρμόστε το μείγμα στην επιδερμίδας. Αφαιρέστε απαλά το DIY απολεπιστικό και θα γίνει ξανά μεταξένια!

Δείτε ακόμη 11 Μάσκες Προσώπου με Μόλις 2 Συστατικά για Αψεγάδιαστο Δέρμα

Εξοικονομήστε χρήματα σε αποσμητικό

Λιώστε το αποσμητικό που σας έχει απομείνει με ένα πιστολάκι μαλλιών και μετά ρίξτε το υγρό αποσμητικό σε ένα άδειο αποσμητικό στικ ή δοχείο για lip balm. Μπορείτε να το εφαρμόσετε όπως θα κάνατε με ένα νέο καινούργιο!

Related Post

Εύκολο γαλλικό μανικιούρ

Βουρτσίστε λίγο λευκό βερνίκι νυχιών στην παλάμη του χεριού σας και περάστε τις άκρες των νυχιών σας μέσα από αυτό μία-μία. Τα νύχια σας θα φαίνονται υπέροχα και επαγγελματικά φτιαγμένα!

Μαλακώστε το μολύβι ματιών

Εάν το μολύβι ματιών σας είναι λίγο ξερό και δύσκολο να το εφαρμόσετε, υπάρχει ένα πολύ απλό κόλπο για να το κάνετε πιο εύκολο στη χρήση. Τρίψτε την άκρη του μολυβιού σε λίγο lip balm για τα χείλη και θα λειτουργήσει σαν καινούργιο!

DIY διαχωριστής δακτύλων

Τοποθετήστε το πόδι σας πάνω σε ένα σφουγγάρι και χρησιμοποιήστε έναν μαρκαδόρο για να μαρκάρετε τα κενά μεταξύ των δακτύλων σας. Κόψτε κατά μήκος των γραμμών που σχεδιάσατε και το DIY σας διαχωριστικό είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί για το επόμενο πεντικιούρ σας!

DIY σχέδιο νυχιών

Θα χρειαστείτε:
χρωματιστό βερνίκι νυχιών
διαφανές βερνίκι νυχιών
αντικολλητικό χαρτί
οδοντογλυφίδα

Βάλτε μερικές μεγάλες σταγόνες χρωματσιοτυ βερνίκιου νυχιών στο αντικολλητικό χαρτί. Αλείψτε το βερνίκι νυχιών γύρω-γύρω με μια οδοντογλυφίδα, καλύψτε όλο το σχέδιο με διάφανο βερνίκι νυχιών και αφήστε τα να στεγνώσουν. Ξεφλουδίστε το αποξηραμένο βερνίκι νυχιών από το αντικολλητικό χαρτί και τοποθετήστε το απευθείας σε ένα φρεσκοβαμμένο νύχι. Κόψτε τυχόν υπολείμματα του σχεδίου που περισσεύουν ώστε να ταιριάζει στο σχήμα του νυχιού και μετά βάψτε το ξανά με ένα top coat. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με τα υπόλοιπα νύχια σας και θα μοιάζει σαν να τα φτιάξατε σε επαγγελματία!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 6 Επαγγελματικές Συμβουλές για να Συρρικνώσετε τους Πόρους του Δέρματος

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

Τι να κάνω τα παλια καλλυντικά: Οι Top 10 εναλλακτικές χρήσεις για την περιποίηση αλλά και το σπίτι

Τα συρτάρια σας είναι γεμάτα με καλλυντικά που δεν σας χρειάζονται; Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί… Read More

13 Μαΐου, 2024

Πώς να Κόψετε Εύκολα Έναν Ανανά

Ο ανανάς είναι ένα νόστιμο και υγιεινό τροπικό φρούτο που αγαπούν πολλοί άνθρωποι. Ωστόσο, το… Read More

13 Μαΐου, 2024

Το Μήκος των Δακτύλων σας Φανερώνει Μερικά Χαρακτηριστικά της Προσωπικότητάς σας

Η επιστημονική έρευνα αναφέρεται συνήθως σε στατιστικά δεδομένα ή ανακαλύψεις που μπορεί να θεωρήσουμε άσχετες.… Read More

13 Μαΐου, 2024

Έρχεται και πάλι η Αφρικανική σκόνη: Πώς να απαλλαγείτε στο σπίτι, στο μπαλκόνι και στον κήπο

Η Αφρικανική σκόνη εκτός από πολύ επιβαρυντική για την υγεία μας είναι και πολύ ενοχλητική… Read More

13 Μαΐου, 2024

Είναι πιο Υγιεινή η Ψησταριά Υγραερίου από του Κάρβουνου;

Κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να έχετε θρεπτικά γεύματα και μια δραστήρια ζωή; Αναρωτιέστε αν… Read More

13 Μαΐου, 2024

9 Έξυπνα Κόλπα για Όσους Δεν Έχουν Διαθέσιμο Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών

Οι πρώτες βοήθειες όταν δεν υπάρχει κουτί πρώτων βοηθειών μπορεί να είναι μια πρόκληση. Αλλά… Read More

13 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα