in , ,

Τα 12 Καλύτερα Παχύφυτα για Αρχάριους

καλύτερα παχύφυτα για αρχάριους,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής
καλύτερα παχύφυτα για αρχάριους,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής

Εάν είστε αρχάριος κηπουρός, τότε τα παχύφυτα χαμηλών απαιτήσεων είναι η ιδανική επιλογή για εσάς! Ανακαλύψτε τα καλύτερα παχύφυτα για αρχάριους που μπορείτε να μεγαλώσετε με επιτυχία χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα και προσπάθεια! Υδροπονική Καλλιέργεια – Πώς να Φτιάξετε μια Υδροπονική Γλάστρα για Παχύφυτα

Καλαγχόη

Τα 12 Καλύτερα Παχύφυτα για Αρχάριους

Η καλαγχόη μπορεί να μείνει για εβδομάδες χωρίς νερό και αυτό το χαρακτηριστικό το καθιστά πολύ εύκολο για συντήρηση! Μεγαλώνει γρήγορα και έχει όμορφα λουλούδια διαφορετικών χρωμάτων. φυτών!

Αγαύη

Η αγαύη είναι δημοφιλής ως παχύφυτο με μεγάλα φύλλα και μυτερά άκρα. Μπορεί να αναπτυχθεί σε πλήρη ηλιοφάνεια έως μερική σκιά. Επίσης, είναι ανθεκτική στην ξηρασία και για οποιοδήποτε χώμα με καλή αποστράγγιση.

Εχεβέρια

Με καταγωγή από την Κεντρική Αμερική, η εχεβέρια είναι κατάλληλη για εξωτερικούς χώρους. Απαιτεί λίγο πότισμα, λιγότερα θρεπτικά συστατικά και ευδοκιμεί ακόμη και σε παρατεταμένη περίοδο παραμέλησης. Είναι ένα αργά αναπτυσσόμενο παχύφυτο και φτάνει σε ύψος και πλάτος 30 εκατοστών.

Αλόη

Αν και η αλόη δεν είναι απαιτητική, πρέπει να έχετε κατά νου μερικά πράγματα. Ποτίστε το φυτό μόνο αφού στεγνώσει το χώμα και τοποθετήστε το σε φωτεινό σημείο. Είναι επίσης γνωστό χάρη στο τζελ του που χρησιμοποιείται για τις πολλές θεραπευτικές του ιδιότητες εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Κρασούλα

Υπάρχουν πολλές ποικιλίες και όλες είναι εύκολο να καλλιεργηθούν. Όπως και τα άλλα παχύφυτα, επίσης δεν χρειάζονται πότισμα πολύ συχνά. Τα καλοκαίρια κοιμούνται και χρειάζονται λιγοστό πότισμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αβορθία

Η αβορθία είναι κοινώς γνωστή ως φυτό ζέβρα λόγω των λωρίδων που υπάρχουν στα φύλλα. Μερικά είδη αυτού του παχύφυτου έχουν διαφανές φύλλωμα και είναι μια όμορφη προσθήκη για τη διακόσμηση του σπιτιού. Είναι πιο ανθεκτική από άλλα παχύφυτα και μπορεί να επιβιώσει σε χαμηλό φωτισμό. Αποφύγετε το υπερβολικό πότισμα για βέλτιστη ανάπτυξη.

Δείτε ακόμη Αυτά τα ΣΠΑΝΙΑ, σε σχήμα καρδιάς ΠΑΧΥΦΥΤΑ είναι τόσο μοναδικά για να είναι Αληθινά!

Σανσεβιέρια

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από τη NASA, αυτό το φυτό καθαρίζει τον εσωτερικό αέρα απορροφώντας οξείδια αζώτου, φορμαλδεΰδη και άλλες τοξίνες. Θεωρήστε τα ως το πιο ανθεκτικό παχύφυτο καθώς θα παραμείνει υγιές για εβδομάδες χωρίς φροντίδα. Είναι η καλύτερη επιλογή για ένα φυτό εσωτερικού χώρου αφού διατηρείτε φρέσκο ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό.

Φωκάρια

Ένα από τα καλύτερα παχύφυτα για αρχάριους, είναι επίσης γνωστό ως «σιαγόνα τίγρης» επειδή οι άκρες των φύλλων φαίνονται ακανθώδεις και σχηματίζουν ένα σαγόνι. Αναπτύσσει πολύχρωμα λουλούδια σε αποχρώσεις του κίτρινου, λευκού έως ροζ, τα οποία αρχίζουν να ανθίζουν στις αρχές του χειμώνα ή το φθινόπωρο. Μπορούν να επιβιώσουν σε υψηλές θερμοκρασίες αλλά χρειάζονται καλή αποστράγγιση.

Γαστέρια

Τα άνθη του μοιάζουν με το στομάχι και γι’ αυτό ονομάζεται γαστέρια (το Gaster είναι λατινικό για το στομάχι). Ακριβώς όπως και τα άλλα παχύφυτα, ευδοκιμεί σε χώμα με γρήγορη αποστράγγιση και έντονο, έμμεσο ηλιακό φως.

Σέδο

Είναι εξαιρετικό ως κρεμαστό ή αναρριχόμενο φυτό και αναπτύσσεται χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα. Όταν μεγαλώνει στον ήλιο, μετατρέπεται σε μια οπτική απόλαυση λόγω των πορτοκαλί-κόκκινων αποχρώσεων!

Σεμπερβίβο

Είναι ένα φυτό χωρίς «χωρίς φασαρία» που ευδοκιμεί και στην παραμέληση. Φυτέψτε το παντου. Μπορείτε επίσης να το πολλαπλασιάσετε οπουδήποτε θέλετε, εύκολα.

Αδρόμισχος

Ιθαγενές παχύφυτο της Νότιας Αφρικής, σχηματίζει φωτεινούς πράσινους σωληνοειδείς, φαρδιούς και κοντούς λοβούς. Το φυτό μοιάζει με τα πόδια του μωρού, τα κυματοειδή μικρά «δάχτυλα των ποδιών» και οι τριχωτοί μίσχοι είναι δύο ιδιότητες αυτού του εύχρηστου παχύφυτου. Η τριχωτή υφή βοηθά στη συγκράτηση της υγρασίας και αποτρέπει την ξήρανση του φυτού. Απλά προσέξτε να μην το ποτίσετε υπερβολικά.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Μοναδικά Παχύφυτα Μέδουσες που θα Μετατρέψουν τον Κήπο σας σε Ενυδρείο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αντιμετώπιση πρησμένου προσώπου,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

8 Τρόποι για να Μην Έχετε Πρησμένο Πρόσωπο

Πώς να Φτιάξετε Σπιτικό Καθαριστικό Τζαμιού Τζακιού

HOW TO: Πώς να Φτιάξετε Σπιτικό Καθαριστικό Τζαμιού Τζακιού