in , ,

12 Μικρά Πράγματα που Δεν Καταλαβαίναμε ότι Κάναμε Λάθος

μικρά πράγματα που κάνουμε λάθος,χρήσιμα,συμβουλές,έξυπνα κόλπα
μικρά πράγματα που κάνουμε λάθος,χρήσιμα,συμβουλές,έξυπνα κόλπα

Με τα χρόνια, κάνουμε πράγματα από συνήθεια ή όπως έχουμε δει άλλους να τα κάνουν. Μας αρέσει να πιστεύουμε ότι ξέρουμε τα πάντα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να μάθουμε ότι κάναμε πολλά μικρά πράγματα με λάθος τρόπο. Σήμερα, θα μάθετε τον σωστό τρόπο χρήσης διαφορετικών πραγμάτων, οπότε ετοιμαστείτε να ανατρέψετε τον κόσμο σας. 12 Προϊόντα που Μαγειρεύουμε Λαθος

Η φτέρνα και μετά τα δάχτυλα είναι ο σωστός τρόπος να περπατάτε.

brightside

Μάλλον δεν έχουμε δώσει ποτέ σημασία στον τρόπο που περπατάμε ή πώς μας επηρεάζει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιοι περπατούν από τα δάχτυλα μέχρι τη φτέρνα, ο οποίος είναι ένας τρόπος που χρησιμοποιείται κυρίως από ζώα. Αλλά ο σωστός τρόπος για να περπατήσουμε είναι να πατήσουμε πρώτα τις φτέρνες και μετά να προχωρήσουμε προς τα εμπρός τοποθετώντας τα πόδια μας στο έδαφος και σπρώχνοντας με τα δάχτυλα των ποδιών μας. Ονομάζεται περπάτημα από τα τακούνια μέχρι τα δάχτυλα και είναι πιο αποτελεσματικό επειδή το βήμα χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια. Μειώνει επίσης τη πίεση στους αστραγάλους.

Η αποθηκεύση δοχείου παγωτού σε σακουλάκι Ziploc πριν το βάλετε στην κατάψυξη διατηρεί το παγωτό μαλακό.

© CorbinMontego / reddit

Αφού ανοίξετε ένα δοχείο παγωτού, ίσως αφήσετε λίγο για την επόμενη μέρα. Σε αυτή την περίπτωση, το ξαναβάζετε στην κατάψυξη και την επόμενη μέρα είναι σαν πέτρα. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε το παγωτό σας πιο μαλακό είναι να το αποθηκεύσετε μέσα σε ένα πλαστικό σακουλάκι Ziploc.

Η ενυδατική κρέμα δεν πρέπει να τρίβεται, αλλά να εφαρμόζεται πάνω στο δέρμα.

brightside

Υπάρχουν πολλοί κανόνες για το πώς να φροντίζετε σωστά το δέρμα σας και το ελαφρύ ταμπονάρισμα των προϊόντων πάνω του είναι ένας από αυτούς. Έχει επιβεβαιωθεί ότι με αυτήν την τεχνική, πιέζετε κυριολεκτικά το προϊόν στο δέρμα σας, βοηθώντας το να απορροφήσει καλύτερα το προϊόν και να αυξήσει τη ροή του αίματος. Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να έχετε το βέλτιστο αποτελέσμα είναι να ζεστάνετε το προϊόν στα χέρια σας πριν το εφαρμόσετε.

Για να καθαρίσετε ένα μπλέντερ, μπορείτε απλώς να προσθέσετε λίγο υγρό πιάτων και νερό και να το λειτουργήσετε.

© iP**p_iRead / reddit

Είναι πολύ συνηθισμένο να βάζετε το μπλέντερ μέσα στο πλυντήριο πιάτων για να το καθαρίσετε, αλλά αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον είναι ότι μπορείτε να γεμίσετε το μπλέντερ με λίγο ζεστό νερό και σαπούνι πιάτων και να το αφήσετε να λειτουργήσει για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Ρίξτε το νερό, ξεπλύνετε και είστε έτοιμοι.

Τα cupcakes πρέπει να τρώγονται σαν σάντουιτς.

© spicy-mint / reddit, © ***isjoose / reddit

Παραδόξως, σε όλη μας τη ζωή τρώμε cupcakes με λάθος τρόπο. Να πώς να το κάνετε πραγματικά: Πρώτα, βγάλτε το cupcake από το περιτύλιγμα, στη συνέχεια τραβήξτε το κάτω μέρος του cupcake και βάλτε το από πάνω. Θα μοιάζει με σάντουιτς και θα μπορείτε να απολαμβάνετε το γλάσο σε κάθε μπουκιά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ο ύπνος μπρούμυτα πρέπει να αποφεύγεται πάση θυσία.

brightside

Ο ύπνος μπρούμυτα μπορεί να βλάψει πολύ την υγεία σας. Σύμφωνα με ορισμένες κλινικές έρευνες, επιβαρύνει την πλάτη και τη σπονδυλική στήλη επειδή το βάρος είναι γενικά επικεντρωμένο στη μέση του σώματος. Επιπλέον, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον αυχένα μακροπρόθεσμα.

Δείτε ακόμη 12 Καθημερινά Πράγματα που Κάνουμε Λάθος και Δεν Συνειδητοποιούμε το Λόγο

Για να απολαύσετε τον παγωμένο καφέ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε παγάκια καφέ.

© McNuka / reddit, © fuzzyfish231 / reddit

Εάν χρησιμοποιείτε κανονικά παγάκια στον παγωμένο καφέ, θα χάσετε τη γεύση του καφέ μόλις αρχίσουν να λιώνουν. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιήστε παγάκια καφέ για να διατηρήσετε τη γεύση δυνατή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε τον καφέ στην παγοθήκη και να τον καταψύξετε. Τότε θα είναι εύκολο να προσθέσετε παγάκια καφέ σε ένα φλιτζάνι παγωμένο καφέ.

Για να ζεστάνετε τα ζυμαρικά σας στο φούρνο μικροκυμάτων, κάντε μια τρύπα μέσα στο πιάτο.

© RabbitKamen / reddit, © Omgpolly / reddit

Σε όλους αρέσει να απολαμβάνουμε κατά διαστήματα ζυμαρικά από την προηγούμενη ημέρα και ενώ ο μόνος κατάλληλος τρόπος για να ζεσταθούν είναι μέσω του φούρνου μικροκυμάτων. Για να τα ζεστάνετε ομοιόμορφα, είναι καλύτερο να κανετε μια τρύπα στη μέση, κάνοντάς το να μοιάζει με ντόνατ στο πιάτο.

Η αναπνοή από την κοιλιά σας είναι πιο αποτελεσματική από την αναπνοή από το στήθος σας.

brightside

Δυστυχώς, η αναπνοή είναι επίσης ένα από εκείνα τα πράγματα που πιθανότατα μάθαμε λάθος, αλλά δεν είναι αργά για να μάθετε πώς να εισάγετε αρκετό οξυγόνο στο σώμα σας. Έχει αποδειχθεί ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αναπνέετε είναι να κατεβάζετε τον αέρα προς την κοιλιά. Καθώς το διάφραγμα συστέλλεται, η κοιλιά διαστέλλεται για να γεμίσει τους πνεύμονες με αέρα.

Το ψωμί πρέπει να κοπεί ανάποδα.

brightside

Για να κόψετε σωστά το ψωμί και να διατηρήσετε το σχήμα του καρβελιού, πρέπει να ξεκινήσετε από την πιο σκληρή πλευρά. Ξεκινώντας από το κάτω μέρος του ψωμιού, είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρηθεί το σχήμα του. Επίσης, συνιστάται ιδιαίτερα να περιμένετε μέχρι να κρυώσει το ψωμί σε θερμοκρασία δωματίου πριν το κόψετε.

Για να μπει αέρας στον κάδο απορριμμάτων, μπορείτε να του ανοίξετε τρύπες.

© bandegirl / reddit

Το να βγάζετε τα σκουπίδια από τον κάδο απορριμμάτων και να βάζετε μια νέα πλαστική σακούλα μπορεί να φαίνεται σαν μια συνηθισμένη εργασία, αλλά μπορείτε να το κάνετε ακόμα πιο εύκολο και πρακτικό. Ανοίγοντας μερικές τρύπες στον, αφήνετε να μπει αέρας κάτω από τη σακούλα, καθιστώντας αδύνατο το δίπλωμα της σακούλας.

Το τύλιγμα ρούχων κατά το πακετάρισμα βοηθά να εξοικονομήσετε χώρο.

brightside

Με αυτή την μέθοδο τυλίγματος κερδίζετε χώρο, προστατεύετε τα ρούχα από τις ζάρες και οργανώνετε τη βαλίτσα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική για μπλουζάκια, παντελόνια, casual φορέματα, μαγιό και πιτζάμες, αλλά όχι για μεγάλα ρούχα, όπως τα πουλόβερ.

Δείτε επίσης Τόσο καιρό το κάνετε λάθος. Πόσο επικίνδυνες είναι οι πετσέτες του μπάνιου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός λεκέδων νερού από στρώμα,καθαρισμός στρώματος,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες Νερού από Στρώμα

πανεύκολα diy βάζα,ιδέες για diy βάζα,diy διακοσμητικά,diy κατασκευές,επαναχρησιμοποίηση

20 Πανεύκολες Ιδέες για DIY Βάζα