in ,

10 Εύκολοι Τρόποι Επιδιόρθωσης Οικιακών Αντικειμένων

επιδιόρθωση οικιακών αντικειμένων,χρήσιμα,σπιτικά κόλπα
επιδιόρθωση οικιακών αντικειμένων,χρήσιμα,σπιτικά κόλπα

Τα πράγματα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα τείνουν να έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία μέχρι την μέρα που σπάνε ή χαλάνε. Υπάρχουν όμως καλά νέα! Τα περισσότερα οικιακά αντικείμενα μπορούν να διορθωθούν πολύ εύκολα χωρίς να σας κοστίσουν μια περιουσία. 6 Κόλπα για Γρήγορη Επιδιόρθωση Ρούχων

Επισκευάστε σπασμένα γυαλιά

Όποιος φοράει γυαλιά γνωρίζει ότι οι βραχίονες συγκρατούνται με μερικές μικροσκοπικές βίδες. Αυτές οι βίδες καταλήγουν πάντα να χαλαρώνουν, να πέσουν και να μην ξαναβρεθούν ποτέ. Υπάρχει όμως μια εύκολη λύση! Περάστε λίγο οδοντικό νήμα μέσα από τις τρύπες και δέστε έναν σφιχτό κόμπο. Κόψτε το πλεονάζον νήμα και τα γυαλιά σας θα παραμείνουν λειτουργικά μέχρι να τα επισκευάσετε.

10 Εύκολοι Τρόποι Επιδιόρθωσης Οικιακών Αντικειμένων

Ράψτε ένα τράβηγμα σε πλεκτά ρούχα

Πάντα έρχεται μια στιγμή που το πουλόβερ σας πιάνεται σε κάτι και έχει ένα μεγάλο, άσχημο τράβηγμα. Ευτυχώς αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα είναι εύκολο να λυθεί! Αγκιστρώστε μια φουρκέτα στο χαλαρωμένο νήμα και μετακινήστε το τράβηγμα στο αρχικό του σημείο.

Διορθώστε μια φθαρμένη οδοντόβουρτσα

Οι οδοντόβουρτσες έχουν την τάση να φθείρονται γρηγορότερα από όσο νομίζετε. Η συνεχής αντικατάστασή τους είναι πραγματική σπάταλη. Για να κάνετε τις τρίχες σφιχτές ξανά, απλώς βυθίστε την κεφάλι της οδοντόβουρτσας σε ζεστό νερό για λίγα λεπτά. Οι τρίχες θα συρρικνωθούν και η οδοντόβουρτσά σας θα είναι σαν καινούργια!

Διορθώστε ξεφτισμένα άκρα κορδονιών

Όταν τα άκρα των κορδονιών ξεφτίζουν, καθίσταται σχεδόν αδύνατο να τα περάσετε στα παπούτσια. Συμβαίνει σε όλους και δεν χρειάζεται να αγοράσετε καινούργια κορδόνια. Τυλίξτε σφιχτά λίγη διαφανή ταινία γύρω από τα ξεφτισμένα άκρα και τελειώσατε.

Αντικαταστήστε τις πλάτες που λείπουν από σκουλαρίκια

Οι πλάτες των σκουλαρικιών είναι μικροσκοπικές και τείνουν να χάνονται αρκετά συχνά. Μερικές φορές είστε εν κινήσει και δεν μπορείτε να δανειστείτε την πλάτη από ένα άλλο ζευγάρι, αλλά επίσης δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε να σας πέσει το σκουλαρίκι από το αυτί! Για να φτιάξετε μια νέα πλάτη σκουλαρικιού, κόψτε ένα μικρό κομμάτι από τη γόμα ενός μολυβιού και χρησιμοποιήστε το αντ’ αυτού. Δεν θα παρατηρήσετε καμία διαφορά και το σκουλαρίκι σας θα παραμείνει με ασφάλεια στο αυτί σας!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη 34 Φανταστικές ιδέες για επιδιόρθωση και μεταποίηση τζιν και ρούχων! Βίντεο

Διορθώστε μια σπασμένη ομπρέλα

Ένα από τα χειρότερα συναισθήματα είναι να βγαίνεις έξω μια βροχερή μέρα, μόνο για να διαπιστώσετε ότι έχει χαλάσει.

Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να σώσετε την ομπρέλα. Χρησιμοποιήστε έναν αναπτήρα για να λιώσετε ένα άδειο δοχείο μελανιού, κάνοντας μια μικρή ράχη στη μία πλευρά του.

Ανοίξτε την πλευρά του δοχείου μελάνης απέναντι από τη ράχη και σύρετε το νέο πλαστικό κάλυμμα στο σπασμένο άκρο της ομπρέλας. Με βελόνα και κλωστή ράψτε το στο ύφασμα της ομπρέλας.

Επισκευή ραγισμένου ξύλου

Θα χρειαστείτε:
ρύζι
υπερκόλλα
μεταλλική ξύστρα
γυαλόχαρτο
χρώμα

Καρέκλες, ντουλάπια και τραπέζια έχουν μεγάλη φθορά. Μπορείτε να βάψετε τα μικρά χτυπήματα, αλλά όταν υπάρχει ένα μεγάλο στο ξύλο, η ζημιά μπορεί να φαίνεται αδιόρθωτη. Ευτυχώς, μπορεί πραγματικά να επισκευαστεί αρκετά εύκολα! Ξεκινήστε κολλώντας λίγο ρύζι στο κενό όπου κόπηκε το ξύλο.

Αφαιρέστε προσεκτικά τυχόν περίσσεια ρυζιού με τη μεταλλική ξύστρα και χρησιμοποιήστε γυαλόχαρτο για να τρίψετε την περιοχή προς τα κάτω, έτσι ώστε να γίνει λεία. Περάστε μερικές στρώσεις χρώματος πάνω από το κατεστραμμένο σημείο και δεν θα μπορείτε να καταλάβετε ότι έχει σπάσει ποτέ!

Διορθώστε σπασμένες σαγιονάρες

Οι σαγιονάρες είναι αναγκαίες για το καλοκαίρι, αλλά όταν τις φοράτε συχνά το λουράκι θα σπάσει τελικά.

Ευτυχώς, υπάρχει μια εύκολη λύση! Αναποδογυρίστε τη σαγιονάρα και αφαιρέστε το λουράκι, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα λαστιχάκι ή λαστιχάκι μαλλιών για να συνδέσετε το λουράκι με τη σόλα.

Εξομαλύνετε τα σημάδια πίεσης στο ξύλο

Είναι εύκολο να αφήσετε κατά λάθος σημάδια πίεσης στο ξύλο, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε σφυρί σε ξύλινη επιφάνεια. Για να εξομαλύνετε ένα σημάδι πίεσης, καλύψτε το ξύλο με μια πετσέτα και σιδερώστε το. Το ξύλο θα φαίνεται ολοκαίνουργιο μετά!

Επιδιορθώστε ένα φθαρμένο τσαντάκι

Εάν το αγαπημένο σας τσαντάκι έχει φθαρεί, μπορείτε να εξαφανίσετε αυτά τα σημάδια φθοράς κολλώντας λίγες τσίχλες στις φθαρμένες περιοχές.

Αφήστε την τσίχλα να σκληρύνει και βάψτε ή σχεδιάστε πάνω στην τσίχλα με χρωμα ή ανεξίτηλο μαρκαδόρο που έχει το ίδιο χρώμα με την τσάντα. Τώρα το αγαπημένο σας τσαντάκι θα φαίνεται καινούργιο σαν την ημέρα που το αγοράσατε!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πως να Διορθώσετε Σχίσιμο σε Πουλόβερ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αιθέρια έλαια για μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

Αιθέρια Έλαια που Κάνουν Θαύματα στα Μαλλιά

Nasya,αρχαία ρινική μέθοδος,συμβουλές υγείας,υγεία

5 Λόγοι που οι Ινδοί Χρησιμοποιούν μια Αρχαία Ρινική Μέθοδο