in , , ,

Φτιάξτε Σήμερα αυτά τα Φανταστικά DIY Καλοκαιρινά Κεριά!

DIY καλοκαιρινά κεριά,DIY διακοσμητικά,κατασκευές για το σπίτι,DIY με κερί
DIY καλοκαιρινά κεριά,DIY διακοσμητικά,κατασκευές για το σπίτι,DIY με κερί

Εάν δεν μπορείτε να πάτε στην παραλία, δεν υπάρχει πρόβλημα φέρτε την σε εσάς με αυτά τα DIY καλοκαιρινά κεριά. Είναι γεμάτα με άμμο, όστρακα, κοχύλια και γυαλάκια από τη θάλασσα και είναι ιδανικά για καλοκαιρινή διακόσμηση και δώρα για κάθε περίσταση. DIY Κεριά με τις ΔΙΚΕΣ σας Φωτογραφίες!

DIY Καλοκαιρινά Κεριά

Θα χρειαστείτε:
Φυτίλια ακέρωτα και μεταλλικές βάσεις
Γυάλινα δοχεία ανθεκτικά στη θερμότητα
Αυτοκόλλητα διπλής όψης Patafix
Άμμο
Γυαλάκια από τη θάλασσα ή βράχια
Κοχύλια
Κερί τζελ
Μπλε υγρό χρώμα για κεριά (προαιρετικά)

Είναι σημαντικό να επιλέξετε το κατάλληλο φυτίλι για το κερί τζελ. Επιλέξτε με μεταλλική βάση ώστε να στέκεται μόνο του ακόμη και όταν λιώνει το κερί, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν εργάζεστε με κερί τζελ. Αποφύγετε επίσης τα κερωμένα φυτίλια, καθώς το κερί στα φυτίλια θα λιώσει και θα θολώσει το κερί τζελ.

Κόψτε ένα κομμάτι 20 εκατοστών από το φυτίλι και περάστε το μέσα από την τρύπα της μεταλλικής βάσης.

Χρησιμοποιώντας πένσα, στερεώσετε το φυτίλι στη θέση του. Κόψτε επιπλέον φυτίλι στο κάτω μέρος της βάσης.

Κεντράρετε το φυτίλι στο κάτω μέρος ενός διαφανούς, ανθεκτικού στη θερμότητα γυάλινου δοχείου και κολλήστε το με το αυτοκόλλητο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ρίξτε περίπου 1,5 εκατοστό άμμου στο γυάλινο δοχείο. Η άμμος πρέπει να είναι καθαρή, οπότε αποφύγετε την άμμο από την παραλία, επιλέγοντας αντ’ αυτού άμμο από κατάστημα χειροτεχνίας που μπορείτε να βρείτε σε πολλά χρώματα.

Τοποθετήστε τα γυάλινα δοχεία (με τα φυτίλια και την άμμο μέσα) σε μια λαμαρίνα σε κρύο φούρνο και ανοίξτε τον στη χαμηλότερη θερμοκρασία. Θερμάνετε τα για περίπου 30 λεπτά. Η προθέρμανση του γυαλιού θα επιτρέψει στο κερί να κρυώσει πιο αργά, δίνοντας στις φυσαλίδες αέρα το χρόνο να διαφύγουν.

Κόψτε το κερί τζελ σε μικρότερα κομμάτια για να λιώσει πιο εύκολα.

Δείτε ακόμη 3 Έξυπνοι Τρόποι να Χρησιμοποιήσετε Υπολείμματα Κεριών

Τοποθετήστε τα κομμάτια κεριού σε ένα κατσαρολάκι και λιώστε σε χαμηλή φωτιά έως ότου το κερί υγροποιηθεί πλήρως. Παρακολουθήστε το συνέχεια και βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία είναι χαμηλή και ότι το κερί δεν αρχίζει να καπνίζει.

Όταν το κερί λιώσει, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα, αν θέλετε. Χρησιμοποιήστε μόνο υγρό χρώμα βαφή ειδικά για κερί τζελ. Θα χρειαστείτε μόνο μερικές σταγόνες, καθώς υπερβολικό χρώμα θα μειώσει τη διαύγεια του κεριού.

Ενώ το κερί λιώνει, αφαιρέστε τα προθερμασμένα γυάλινα δοχεία από το φούρνο και τοποθετήστε τα όστρακα, τα γυαλάκια και τους βράχους γύρω από τα φυτίλια.

Αδειάστε αργά το κερί στα γυάλινα δοχεία. Η άμμος και τα όστρακα θα παραμείνουν στη θέση τους και δεν θα επιπλέουν στην κορυφή. Πιαστε τα φυτίλια με μανταλάκια για να παραμείνουν στο κέντρο. Αφήστε τα κεριά να στερεοποιηθούν για 24 ώρες.

Την επόμενη μέρα, πιθανότατα θα ανακαλύψετε πολλές μικρές φυσαλίδες που θολώνουν το κερί, ακόμα κι αν δεν υπήρχαν αρχικά φυσαλίδες. Μην ανησυχείτε, μπορείτε να τις εξαλείψετε.

Τοποθετήστε τα κεριά σε μια λαμαρίνα σε κρύο φούρνο και ανοίξτε το φούρνο στους 120 βαθμούς. Αφήστε τα κεριά στον ζεστό φούρνο για μια ώρα και το κερί θα λιώσει αργά, απελευθερώνοντας τις φυσαλίδες.

Μην ανοίγετε την πόρτα του φούρνου. Κοιτάξτε μόνο μέσα από την πόρτα με αναμμένο το φως του φούρνου. Όταν οι περισσότερες φυσαλίδες αέρα έχουν φύγει, κλείστε το φούρνο και αφήστε τα κεριά να κρυώσουν εντελώς. Πιθανότατα θα απομένουν μερικές φυσαλίδες στο κερί, αλλά ταιριάζουν στο καλοκαιρινό θέμα του κεριού.

Ψαλιδίστε τα φυτίλια σε περίπου μισό εκατοστό. Ωστόσο, αυτά τα κεριά είναι τόσο όμορφα που μπορεί να μην θέλετε ποτέ να τα ανάψετε.

Προειδοποίηση: Ποτέ μην αφήνετε ένα αναμμένο κερί χωρίς επίβλεψη.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης DIY: Φτιάξτε χρωματιστά κεριά στο λεπτό.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Καθαρίστε Πανεύκολα το Φούρνο Μικροκυμάτων σας GETTY IMAGES

Καθαρίστε Πανεύκολα το Φούρνο Μικροκυμάτων σας

υπαίθρια τζάκια,ιδέες για υπαίθρια τζάκια,για τον κήπο,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου

41 Ιδέες για Υπαίθρια Τζάκια