in ,

8 Παλιές Σπιτικές Θεραπείες που Παραμένουν Αποτελεσματικές

αποτελεσματικές σπιτικές θεραπείες,παλιές σπιτικές θεραπείες,γιατροσόφια,χρήσιμα
8 Παλιές Σπιτικές Θεραπείες που Παραμένουν Αποτελεσματικές

Εκτός από τα φάρμακα και τις βιταμίνες, υπάρχουν μερικές καλές παλιές σπιτικές θεραπείες, εξίσου χρήσιμες για την αντιμετώπιση μιας ασθένειας και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. 8 Σπιτικές Θεραπείες για τον Πονόδοντο

Γαργάρες με νερό

© depositphotos, © depositphotos

Κατά τη διάρκεια ενός επιστημονικού πειράματος, μερικοί άνθρωποι χρησιμοποίησαν στοματικό διάλυμα για γαργάρες, ενώ άλλοι χρησιμοποίησαν νερό. Ως αποτέλεσμα, ο κίνδυνος κρυολογήματος αποδείχθηκε 3 φορές χαμηλότερος για όσους χρησιμοποίησαν το νερό.

Οινόπνευμα και ξίδι για λοιμώξεις του αυτιού

brightside

Οι γιατροί έχουν μια πολύ καλή συνταγή για τη θεραπεία λοιμώξεων του αυτιού. Πρέπει να αναμίξετε λευκό ξύδι και οινόπνευμα σε αναλογία 1: 1. Ρίξτε 1 κουταλιά αυτού του μείγματος σε κάθε αυτί και αφαιρέστε τα υπολείμματα του διαλύματος αφού ζεστάνετε τα αυτιά σας.

Λαχανικά για ενδυνάμωση και λεύκανση των δοντιών

© depositphotos, © pixabay, © depositphotos

Όλοι γνωρίζουν ότι τα καρότα δυναμώνουν και λευκαίνουν τα δόντια. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι η κατανάλωση αγγουριών είναι το ίδιο χρήσιμη για τα δόντια καθώς περιέχουν πολύ κάλιο, βιταμίνες Α και Κ και αντιοξειδωτικά.

Κρύα θερμοφόρα για ημικρανίες

© depositphotos, © depositphotos

Αυτή η συνταγή περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1849. Μια κρύα θερμοφόρα στο λαιμό ή τον αυχένα μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο της ημικρανίας.

Δείε ακόμη Ρόζοι και κάλοι: Σπιτικές θεραπείες για απαλά πόδια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σκόρδο για την αφαίρεση μυρμηγκιών

© pixabay, © depositphotos

Το φρέσκο σκόρδο με νερό είναι μια καλή θεραπεία για την αφαίρεση των μυρμηγκιών. Κόψτε μερικές σκελίδες σκόρδου και καλύψτε τις με βραστό νερό. Βυθίστε ένα βαμβάκι στο μείγμα και απλώστε το στις μυρμηγκιές. Επαναλάβετε αρκετές φορές την ημέρα έως ότου εξαφανιστούν.

Μέλι αντί για σιρόπι βήχα

© depositphotos, © depositphotos

Για να απαλλαγείτε από το βήχα, φάτε 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι 30 λεπτά πριν πάτε για ύπνο. Τα αποτελέσματα έρευνας έδειξαν ότι το μέλι δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικό από τα σιρόπια για τη θεραπεία του βήχα. Εκτός αυτού, είναι καλύτερο για την εξάλειψη των συμπτωμάτων βήχα και επίσης σας βοηθά να κοιμηθείτε καλά.

Αντιμυκητιακά λουτρά με σόδα και ξύδι

© depositphotos, © depositphotos

Τα λουτρά με σόδα και ξύδι είναι ιδανικά για τη θεραπεία των μυκήτων στα πόδια. Ωστόσο, αυτή η θεραπεία έχει ορισμένες αντενδείξεις που πρέπει να γνωρίζετε:

  • Πληγές ή μώλωπες στα πόδια σας
  • Κιρσοί
  • Καρδιαγγειακή νόσο
  • Οποιαδήποτε ιατρική κατάσταση που προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος.

Αλόη βέρα και αμυγδαλέλαιο για ραγάδες

© shutterstock

Οι ραγάδες είναι ένα ενοχλητικό πρόβλημα ομορφιάς. Είναι σημάδια θραύσης στο χόριο ή στο μεσαίο στρώμα του δέρματος. Υπάρχει ένας καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα. Ανακατέψτε λίγο τζελ αλόης με αμυγδαλέλαιο σε ίσες αναλογίες και τρίψτε το μείγμα στις ραγάδες. Αφήστε για 15 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε τα υπολείμματα. Μπορείτε να το επαναλάβετε αρκετές φορές την ημέρα.

Δείτε επίσης ΚΑΗΚΑΤΕ από τον ήλιο και δείχνετε σαν Αστακός; Σπιτικές θεραπείες για το έγκαυμα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συνήθειες που γερνούν το δέρμα,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

8 Κακές Συνήθειες Που Γερνούν Γρηγορότερα το Δέρμα σας

DIY αυτοποτιζόμενες γλάστρες,diy γλάστρες,diy κατασκευές,επαναχρησιμοποίηση πλαστικών μπουκαλιών,ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών,κατασκευές για το σπίτι

DIY Αυτοποτιζόμενες Γλάστρες