in , , ,

31 Ιδέες για Μικρή Πίσω Αυλή

μικρή πίσω αυλή,ιδέες για μικρή πίσω αυλή,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,για τον κήπο
31 Ιδέες για Μικρή Πίσω Αυλή

Μια πίσω αυλή, ακόμη και μια πολύ μικρή, μπορεί να μετατραπεί σε προσωπική όαση χαλάρωσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια τραπεζαρία, ένα καθιστικό, έναν παιδότοπο, έναν κήπο και πολλά άλλα και εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες που μπορεί να σας εμπνεύσουν. 25 Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Αυλής! ΛΑΤΡΕΙΑ!

31 Ιδέες για Μικρή Πίσω Αυλή

Μετατρέψτε την σε κήπο

Εάν πάντα θέλατε έναν όμορφο κήπο, μια μικρή πίσω αυλή θα είναι αρκετή για να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας. Δημιουργήστε έναν κήπο στο στυλ που θέλετε και προσθέστε ένα σιντριβάνι ή ίσως εάν μικροί καθιστικό για να απολαύσετε μερικά ποτά με θέα τον κήπο σας.

Δημιουργήστε έναν παιδότοπο

Έχετε παιδιά? Μετατρέψτε τη μικρή πίσω αυλή σε έναν υπέροχο παιδότοπο! Κρεμάστε αιώρες και κούνιες, βάλτε τσουλήθρα, παιδική πισίνα και παιχνίδια. Τοποθετήστε αληθινό ή τεχνητό γρασίδι ώστε εάν τα παιδιά σας πέσουν, να μην τραυματιστούν.

Τοποθετήστε μια εγκατάσταση νερού ή μια μικρή πισίνα

Δημιουργήστε μια όαση γύρω από μια εγκατάσταση νερού ή μια μικρή πισίνα, αν σας αρέσει το νερό και δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτό. Φτιάξτε μια μικρή λίμνη, ένα σιντριβάνι, έναν καταρράκτη με μια λίμνη ή μια πισίνα, ακόμα κι αν είναι μικρή, ή ένα υδρομασάζ. Φτιάξτε ένα ξύλινο δάπεδο γύρω από μια μπανιέρα ή μια πισίνα και βάλτε μερικές ξαπλώστρες για να χαλαρώσετε ή τοποθετήστε ένα καθιστικοί γύρω από τη λίμνη σας για μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Δημιουργήστε ένα υπαίθριο καθιστικό

Ένα υπαίθριο καθιστικό είναι η πιο δημοφιλής ιδέα για μια αυλή οποιουδήποτε μεγέθους, καθώς είναι ιδανικό τόσο για οικογενειακές βραδιές όσο και για τους επισκέπτες. Είναι υπέροχο για τα παιδιά να κάθονται γύρω από μια φωτιά, να μιλούν, να γελούν και να χαλαρώνουν. Εδώ το στιλ και η διακόσμηση εξαρτώνται απόλυτα από εσάς. Εάν έχετε χώρο, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια μικρή τραπεζαρία φαγητού ή τουλάχιστον μερικά πλαϊνά τραπέζια για ροφήματα και ποτά. Εμπνευστείτε και μετατρέψτε τη μικρή αυλή σας σε μια όμορφη όαση που θα σας καλωσορίζει πάντα!

Δείτε ακόμη 8 ιδέες για όμορφους παιχνιδότοπους στην αυλή σας!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Προσθέστε Ιδιωτικότητα στον Κήπο ή την Αυλή σας με Φυτά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθημερινά επιβλαβή πράγματα,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα

5 Καθημερινά Πράγματα που Μπορούν να Βλάψουν την Υγεία σας

οφέλη μελιού,καθημερινή κατανάλωση μελιού,συμβουλές διατροφής,διατροφή

Τι θα Συμβεί εάν Αρχίσετε να Τρώτε Μέλι Καθημερινά