in , , ,

Πόσο Συχνά Χρειάζεστε Κούρεμα με Βάση τον Τύπο Μαλλιών σας

κούρεμα,συχνότητα,τύπος μαλλιών,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,χρήσιμα
Πόσο Συχνά Χρειάζεστε Κούρεμα με Βάση τον Τύπο Μαλλιών σας

Εάν κόβετε τα μαλλιά σας πολύ συχνά, μπορεί να εμποδίσετε την ανάπτυξή τους. Εάν τα κόβετε πολύ σπάνια μπορεί να μοιάζουν με άχυρα Αλλά πόσο συχνά είναι το «συχνά» και πόσο σπάνια είναι το «σπάνια»; Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κουρεύετε τα μαλλιά σας ανάλογα με τον τύπο τους. 7 Λάθη να Σταματήσετε εάν Έχετε Λεπτά Μαλλιά

Μπουκλωτά ή σπαστά μαλλιά

Αυτός ο τύπος μαλλιών μπορεί πραγματικά να περιμένει λίγο περισσότερο πριν τα κουρέψετε. Αυτό συμβαίνει επειδή ακόμη και όταν αρχίσουν να μεγαλώνουν δεν θα φαίνονται πολύ διαφορετικά. Αν θέλετε να τα αφήσετε να μεγαλώσουν, κόψτε τα κάθε 6 μήνες. Αλλά αν θέλετε να διατηρήσετε το μήκος και το στυλ σας, κόψτε τα κάθε 3 μήνες.

Σγουρά μαλλιά

Τα σγουρά μαλλιά αρκετά ξηρά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστάται να τα κουρεύετε κάθε 6 έως 12 εβδομάδες. Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας έχουν υποστεί ζημιά από έντονη θερμότητα ή βαψίματα, θα ήταν καλύτερα να τα κουρεύετε κάθε φορά που τα βάφετε. Αυτό θα αποτρέψει την υπερβολική φθορά των άκρων.

Ίσια ή κυματιστά μαλλιά

Το κλειδί για να έχετε καλά διατηρημένα ίσια ή κυματιστά μαλλιά είναι να τους αλλάζετε χτένισμα συχνά χωρίς να τα κουρεύετε πάρα πολύ. Για καλύτερα αποτελέσματα, κάντε ένα τριμάρισμα μία φορά κάθε 10 εβδομάδες ή 3 μήνες.

Δείτε ακόμη To ιδανικό κούρεμα για γυναίκες άνω των 40

Πυκνά μαλλιά

Τα πυκνά μαλλιά δεν χρειάζονται κούρεμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για να μην μπερδεύονται όμως ένα κούρεμα κάθε 6 μήνες είναι ιδανικό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Λεπτά μαλλιά

Τα λεπτότερα μαλλιά είναι επιρρεπή σε πιθανή θραύση. Επιπλέον, μπορεί να χάσουν το χτένισμα τους γρήγορα. Έτσι, για να το διατηρήσετε και για να αποφύγετε τη φθορά, είναι καλύτερα να τα κουρεύετε κάθε 2 μήνες.

Φθαρμένα μαλλιά

Εάν τα μαλλιά σας είναι επιρρεπή σε σπασμένα άκρα, εφαρμόζετε έντονη και συχνή θερμότητά ή τα βάφετε τακτικά, είναι καλύτερα να τα κουρεύετε κάθε 8 εβδομάδες (6-12 εβδομάδες). Αυτό θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να παραμείνουν πιο υγιή. Τα συχνά κουρέματα θα βοηθήσουν στην πρόληψη του σπασίματος και της υπερβολικής ξήρανσης. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα κόβετε πάρα πολύ κάθε φορά, μερικά ψαλιδίσματα αρκούν.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 50 εύκολα χτενίσματα για κάθε μήκος και τύπο μαλλιών. Μαλλιά 2020-2021

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Tie-Dye,τεχνικές Tie-Dye,τεχνικές βαψίματος υφασμάτων,DIY τεχνικές,δετοβάψιμοβαψίματος

Μοναδικές Τεχνικές Tie-Dye για να βάψετε υφάσματα που μπορείτε να δοκιμάσετε ΣΗΜΕΡΑ!

αγράμπελη,διακόσμηση με αγράμπελη,ιδέες διακόσμησης με αγράμπελη,διακόσμησης σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

45 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Αγράμπελη