5 Σημάδια ότι Δεν Κινείστε Αρκετά

Με όλη αυτή τη τεχνολογία και τις εφαρμογές τις έχουμε γίνει απίστευτα τεμπέληδες. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το σώμα μας αρχίζει να διαμαρτύρεται και να μας λέει ότι είναι καιρός να φροντίσουμε τον εαυτό μας. 12 Υγιεινές Συνήθειες που Βλάπτουν εάν Υπερβάλλετε

Τα μάτια πρήζονται.

Ένας καθιστικός τρόπος ζωής είναι ένας από τους κύριους παράγοντες της κατακράτησης υγρών. Τα πρησμένα μάτια λόγω παρατεταμένων περιόδων παραμονής σε οριζόντια θέση. Ο ύπνος λοιπόν δεν είναι τόσο ακίνδυνος. Η γιόγκα θεωρείται η καλύτερη λύση καθώς ασκεί πίεση στο κεφάλι και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος. Μόλις αρχίσετε να κινείστε παραπάνω καθημερινά, τα πρησμένα μάτια δεν θα είναι πλέον πρόβλημα.

Έχετε δυσκοιλιότητα.

Η άσκηση είναι σημαντική για τις κινήσεις του εντέρου. Αν κάθεστε συνέχεια, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να περάσει το φαγητό από το παχύ έντερο. Κατά συνέπεια, η ποσότητα νερού που απορροφά το σώμα σας από τα κόπρανα είναι περιορισμένη, γεγονός που προκαλεί δυσκοιλιότητα. Η τακτική κίνηση βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του εντέρου. Ακόμη και ένα απλό τέντωμα 5 λεπτών πολλές φορές την ημέρα μπορεί να αποτρέψει τη δυσκοιλιότητα.

Δείτε ακόμη 9 Επιβλαβείς Στάσεις Σώματος και πώς να Αποφύγετε τις Συνέπειές τους

Αρχίζετε να ξεχνάτε.

Εάν αρχίζετε να ξεχνάτε, ίσως πρέπει να ξεκινήσετε να κινείστε λίγο παραπάνω. Μία μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι με καθιστικό τρόπο ζωής παρουσιάζουν δομικές αλλαγές στον εγκέφαλο στην περιοχή του μεσαίου χρονικού λοβού. Αυτός ο λοβός είναι υπεύθυνος για την ικανότητα να απομνημονεύουμε πράγματα. Η σωματική άσκηση έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τη μνήμη. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η δομή του εγκεφάλου μεγαλώνει καθώς γίνεστε πιο αθλητικοί.

Related Post

Τα γόνατα πονάνε.

Η κίνηση είναι το μυστικό της χαλάρωσης των σφιχτών αρθρώσεων. Η άσκηση μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα αρθρίτιδας και οστεοαρθρίτιδας, ειδικά οι αεροβικές ασκήσεις χαμηλού αντίκτυπου. Συνιστάται στους ασθενείς με χρόνιο πόνο στο γόνατο να ασκούνται. Με την τακτική άσκηση, οι μύες δυναμώνουν και γίνονται πιο ελαστικοί.

Λαχταράτε ζάχαρη.

Η σωματική δραστηριότητα καταπολεμά τέλεια τη επιθυμία για ζάχαρη. Αυξάνει την ενέργεια και απελευθερώνει ενδορφίνες, οι οποίες ενθαρρύνουν την ευτυχία. Οι ευτυχισμένες ορμόνες, με τη σειρά τους, μειώνουν σημαντικά την επιθυμία για ζάχαρη. Το να έχετε αρκετή κίνηση κατά τη διάρκεια της ημέρας κρατά την κατάθλιψη μακριά. Έτσι, χωρίς κατάθλιψη ή κακή διάθεση, δεν χρειάζεται να ταράξετε τα γλυκά!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Λόγοι για να Περπατάτε Καθημερινά

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

5 Τρόποι για να Καθαρίσετε Γρήγορα Λεκέδες σε Καπελάκια Τζόκεϊ

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More

30 Απριλίου, 2024

Τα 10 λάθη καθαρισμού μπάνιου που δεν πρέπει να κάνουμε

Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More

30 Απριλίου, 2024

Πώς να Καθαρίσετε μια Ακρυλική Μπανιέρα Χωρίς Τρίψιμο και Χημικές Ουσίες

Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More

29 Απριλίου, 2024

Γιατί Πρέπει να Βάλετε Οδοντόκρεμα στο Καζανάκι της Τουαλέτας

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More

29 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα