in , ,

Αυτό είναι το Μοναδικό Κομμάτι Τέχνης που Λείπει στον Τοίχο σας

Αυτό είναι το Μοναδικό Κομμάτι Τέχνης που Λείπει στον Τοίχο σας
Αυτό είναι το Μοναδικό Κομμάτι Τέχνης που Λείπει στον Τοίχο σας

Πίνακες, φωτογραφίες, αφίσες, υφαντά ταπετσαρίες, χαλκομανίες – αυτό που αποτελεί τέχνη τοίχου έχει εξελιχθεί με τα χρόνια, και τα σπίτια είναι πιο ζεστά και πιο ελκυστικά. Μπορείτε να κρεμάσετε καλάθια, πινακίδες, καθρέφτες, γιρλάντες και άλλα. Ακόμα και τα ράφια θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως τέχνη τοίχου σε κάποιο βαθμό. Δυστυχώς, η αγορά έργων τέχνης είναι αρκετά ακριβή, όμως η επόμενη τάση είναι διαφημιστικές αφίσες από εκθέσεις μουσείων και παρουσιάσεις καλλιτεχνών σε γκαλερί. 10 όμορφες ιδέες για διακόσμηση τοίχου με μεγάλους πίνακες.

Αυτές οι αφίσες είναι μοναδικές για διάφορους λόγους. Πρώτον, παρουσιάζουν συχνά δημοφιλή έργα διάσημων καλλιτεχνών και δεν είναι σαν κακά αντίγραφα. Στην πραγματικότητα το αντίθετο. Συνήθως είναι ένας καλοσχεδιασμένος συνδυασμός τυπογραφίας και πραγματικών έργων τέχνης, που μπορούν να προσθέσουν πολύ χρώμα και προσωπικότητα σε κάθε σπίτι. Επιπλέον, πολλές αφίσες, ειδικά σε πλαίσιο, είναι αρκετά μεγάλες, που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικές είτε για τοίχους γκαλερί είτε ως μεμονωμένα διακοσμητικά κομμάτια.

Για το μέγεθός τους, αυτές οι αφίσες δεν είναι πολύ ακριβές. Αν και οι vintage εκδόσεις είναι οι προφανείς εξαιρέσεις. Δυστυχώς, το «παλιό» τείνει να σημαίνει «σπάνιο», το οποίο αυξάνει πάντα το κόστος. Αν όμως αγαπάτε έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη, μπορεί να αξίζει μια μικρή δαπάνη για κάτι αυθεντικό.

Μπορείτε να βρείτε αυτές τις αναμνηστικές αφίσες στα καταστήματα δώρων των μουσείων και των γκαλερί. Μπορείτε επίσης να τις βρείτε και από δεύτερο χέρι. Ο ιστότοπος Etsy είναι άλλη μια εξαιρετική πηγή για να βρείτε μοναδικές αφίσες.

Ακολουθούν μερικές μοναδικές επιλογές και σημειώστε ότι όσο πιο απλό είναι το πλαίσιο, τόσο καλύτερα θα αφήσετε την ίδια την αφίσα να λάμψει.

Δείτε ακόμη Οι Δημοφιλέστερες Τάσεις για Έργα Τέχνης Τοίχου το 2020 και 2021

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφίσα έκθεση τέχνης Henri Matisse

Vintage ποιότητας αφίσα εκθεσης Alexander Calder

Αφίσα έκθεσης Pablo Picasso

Αφίσα έκθεσης Pollock

AF 1950 – Γκαλερί Maeght

Αφίσα έκθεσης Georgia O’Keeffe με πλαίσιο

πηγή φωτογραφιών: apartmenttherapy

Δείτε επίσης DIY Time! Κομψή Διακόσμηση Τοίχου με Ψάθινα Σουπλά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί το Ρυζόνερο Μπορεί να Σώσει Κατεστραμμένα Μαλλιά

Γιατί το Ρυζόνερο Μπορεί να Σώσει Κατεστραμμένα Μαλλιά

13 Πράγματα που Μπορείτε να Επαναχρησιμοποιήσετε στον Κήπο

13 Πράγματα που Μπορείτε να Επαναχρησιμοποιήσετε στον Κήπο