in , ,

Πως να Φαίνεται Ένα Μικρό Σαλόνι Ευρύχωρο

Πως να Φαίνεται Ένα Μικρό Σαλόνι Ευρύχωρο
Πως να Φαίνεται Ένα Μικρό Σαλόνι Ευρύχωρο

Το σαλόνι σας φαίνεται πολύ γεμάτο και μικρό; Θέλετε να φαίνεται πιο ευρύχωρο και φιλόξενο; Δείτε πως να το καταφέρετε. 55 εμπνευσμένες ιδέες διακόσμησης για μικρό καθιστικό και σαλόνι

Βάψτε τους τοίχους λευκούς

Αν θέλετε το σαλόνι σας να φαίνεται πιο ευρύχωρο, βάψτε λευκά το δάπεδο και τους τοίχους. Μπορείτε να προσθέσετε ένα εντυπωσιακό πίνακα στον τοίχο ή ένα πολύχρωμο έπιπλο στο κέντρο του δωματίου, δημιουργώντας έτσι ένα σημείο εστίασης που θα μεγαλώσει οπτικά το χώρο.

source

Προσθέστε ταμπουρέδες

Εάν θέλετε ένα πιο ευρύχωρο σαλόνι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταμπουρέδες αντί τραπεζιού. Μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω του ένα δίσκο και να τοποθετήσετε τον καφέ σας και άλλα αντικείμενα και να τα χρησιμοποιήσετε ως υποπόδια ή σκαμπό όταν έχετε περισσότερα άτομα.

source

Επιλέξτε έξυπνα φωτιστικά

Εάν θέλετε το σαλόνι σας να φαίνεται πιο ευρύχωρο, ένα από τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι ο φωτισμός. Για μικρούς χώρους, συνιστάται η χρήση επιτοίχιων ή κρεμαστών φωτιστικών για εξοικονόμηση περισσότερου χώρου.

source

Αφήστε το φως να μπει μέσα στο σαλόνι

Όσο περισσότερο φως εισέρχεται στο σαλόνι τόσο πιο ευρύχωρο θα φαίνεται. Εάν έχετε πρόσβαση σε φυσικό φως, αφήστε το να μπει στο χώρο και μην το εμποδίζετε με κουρτίνες. Εάν δεν έχετε μεγάλα παράθυρα τότε επιλέξτε ανοιχτότερες αποχρώσεις στους τοίχους για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο.

source

Παίξτε με την κλίμακα

Μερικές φορές δεν χρειάζονται μικρά αντικείμενα σε ένα μικρό δωμάτιο για εξοικονόμηση περισσότερου χώρου. Αντ’ αυτού, μερικές φορές πρέπει να πειραματιστείτε με αντιθέσεις για να δημιουργήσετε μια περίπλοκη διακόσμηση. Αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές πρέπει να ενσωματώσετε μερικά μεγάλα διακοσμητικά σε ένα μικρό χώρο. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν μεγάλο πολυέλαιο σε ένα μικρό σαλόνι και να φαίνεται καταπληκτικό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

source

Επιλέξτε ένα μεγάλο χαλί

Εάν θέλετε το μικρό σαλόνι σας να φαίνεται μεγαλύτερο, επιλέξτε ένα μεγάλο χαλί, ή ακόμα καλύτερα ένα μεγάλο χαλί με τολμηρό μοτίβο.

source

Δείτε ακόμη 10 Διαρρυθμίσεις Επίπλων για να Αξιοποιήσετε στο Έπακρο το Μικρό Σαλόνι σας

Γεμίστε το με θαλπωρή

Εάν θέλετε να νιώσετε θαλπωρή στο σπίτι σας, τοποθετήστε όλα τα καθίσματα το ένα κοντά στο άλλο για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα συνένωσης και οικειότητας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

source

Επιλέξτε ένα σκούρο χρώμα

Οι σκούρες αποχρώσεις αντιπροσώπευαν πάντα τη φινέτσα. Οπότε για ένα εκλεπτυσμένο σαλόνι, βάψτε τους τοίχους σε πιο σκούρες αποχρώσεις και επιλέξτε ανοιχτότερα έπιπλα για να δημιουργήσετε μια αίσθηση οικειότητας και πολυτέλειας.

source

Πολυλειτουργικότητα

Μερικές φορές όχι μόνο το σαλόνι αλλά και ολόκληρο το σπίτι μπορεί να είναι πολύ μικρό και να μην έχει χώρο για κάθε ξεχωριστό δωμάτιο. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο πολλαπλών χρήσεων για να το χρησιμοποιήσετε ως σαλόνι ή γραφείο στο σπίτι.

source

Επωφεληθείτε από τα ψηλά ταβάνια

Για να δημιουργήσετε μια ψευδαίσθηση ευρυχωρίας, επωφεληθείτε από τα ψηλά ταβάνια. Ένας τρόπος να το κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ψηλές κουρτίνες σε ψηλά παράθυρα ή κουρτίνες που κρέμονται πολύ πάνω από το παράθυρο.

source

Δείτε επίσης ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: 20 Ιδέες Διακόσμησης για να Αξιοποιήσετε στο Έπακρο το Χώρο Σε Μικρό Διαμέρισμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

15 Ιδέες για Κρεμαστές Διακοσμήσεις

Πως να Ενσωματώσετε ένα Ενυδρείο στη Διακόσμησή σας

Πως να Ενσωματώσετε ένα Ενυδρείο στη Διακόσμησή σας