in , , ,

Τα 25 πιο Όμορφα Χριστουγεννιάτικα Τραπέζια

Τα 25 πιο Όμορφα Χριστουγεννιάτικα Τραπέζια
Τα 25 πιο Όμορφα Χριστουγεννιάτικα Τραπέζια

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι καιρός να σκεφτείτε τη διακόσμηση της τελευταίας στιγμής, δώρα αν δεν τα έχετε αγοράσει όλα αυτά και φυσικά τι να προσθέσετε στο τραπέζι σας για να το κάνετε εντυπωσιακό.

Τα 25 πιο Όμορφα Χριστουγεννιάτικα Τραπέζια
Τα 25 πιο Όμορφα Χριστουγεννιάτικα Τραπέζια

54 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Τα πιο δημοφιλή στυλ για χριστουγεννιάτικα τραπέζια τώρα είναι ρουστίκ ή αγροικίας, μοντέρνο και σκανδιναβικό με έντονη αίσθηση hygge. Όσον αφορά τα χρώματα, τα ουδέτερα και η μονοχρωμία κυριαρχούν, αλλά αν θέλετε να προσθέσετε λίγο χρώμα, επιλέξτε παραδοσιακό κόκκινο και πράσινο ή κάτι λιγότερο παραδοσιακό αλλά τολμηρό, όπως μπλε αποχρώσεις και ενσωματώστε τα στη μονοχρωμία σας. Τα σχέδια είναι επίσης ευπρόσδεκτα, κυρίως καρό και ταρτάν και μπορούν να προστεθούν με μοντέρνο και καλαίσθητο τρόπο εδώ ή εκεί.

Χρησιμοποιήστε φυσικά αντικείμενα για διακόσμηση. Κουκουνάρια, φρέσκο φύλλωμα, μούρα, φέτες ξύλου και κορμούς δέντρων και σουπλά. Φυσικά κλαδιά έλατου για ράνερ τραπεζιού, όσο περισσότερα από αυτά ενσωματώνετε στο τραπέζι σας, τόσο το καλύτερο. Προτιμήστε μινιμαλιστικά πιάτα και ποτήρια. Μπορούν να έχουν καρό σχέδια, αλλά μόνο για ρουστίκ ή μοντέρνας αγροικίας τραπέζια. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα κεριά που πρόκειται να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα στο τραπέζι. Μπορεί να είναι σε σχήμα αστεριού, απλά σε κομψά κηροπήγια ή κολόνες τυλιγμένες με πράσινο και κουδούνια. Προσθέστε λαμπερές πινελιές για να κάνετε το τραπέζι σας εορταστικό, είτε πρόκειται για μαχαιροπήρουνα ή μεταλλικά κηροπήγια. 50 Ιδέες για χριστουγεννιάτικους κρίκους χειροπετσέτας!

πηγή φωτογραφίας: shelterness

Δείτε επίσης 11 Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά Τραπεζαρίας της τελευταίας στιγμής!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης Παραθύρων

5 Γρήγορα και Εύκολα DIY Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά