in , ,

60 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης Παιδικών Δωματίων

Τα Χριστούγεννα έρχονται και λόγω πανδημίας περνάμε περισσότερο καιρό σπίτι οπότε έχουμε αρκετό χρόνο να διακοσμήσουμε ένα πολύ σημαντικό δωμάτιο. Των παιδιών. Θα μοιραστούμε μερικές αξιολάτρευτες ιδέες για να δημιουργήσετε ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι για τα μικρά σας.

Χρώματα

Φυσικά, το παραδοσιακό κόκκινο, χρυσό και πράσινο είναι το καλύτερο για να κάνετε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και έτσι το δωμάτιο φαίνεται εξαιρετικά εορταστικό. Εάν είστε οπαδός του μινιμαλισμού, διακοσμήστε σε μαύρο και άσπρο. Το λευκό και τα ουδέτερα θα είναι ωραία για σκανδιναβικούς χώρους και μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε διάφορα φωτεινά χρώματα αναμεμειγμένα καθώς θα διασκεδάσουν και θα ενθουσιάσουν τα παιδιά αφού αγαπούν τις φωτεινές αποχρώσεις.

Processed with VSCO with a6 preset

Διακόσμηση

Το πιο προφανές είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μπορείτε να το διακοσμήσετε με οποιονδήποτε τρόπο, με φωτάκια, πολλά στολίδια, άλλα πράγματα ακόμη και να φτιάξετε μερικά στολίδια με τα παιδιά σας. Κρεμάστε κάλτσες, κασκόλ και γάντια, προσθέστε μικρές χαριτωμένες λεπτομέρειες πάνω από τα παράθυρα, στις καρέκλες και πάνω από το κρεβάτι, ώστε το παιδί σας να νιώσει τη μαγεία. Κρεμάστε χριστουγεννιάτικα έργα τέχνης και στεφάνια. Μην ξεχνάτε τα χριστουγεννιάτικα κλινοσκεπάσματα, τα μαξιλάρια και τα χαλιά καθώς βοηθούν στη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας.

πηγή φωτογραφιων: digsdigs

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Αποτρέψετε το Θάμπωμα των Τζαμιών στο Αυτοκίνητο

Πώς να Αποτρέψετε το Θάμπωμα των Τζαμιών στο Αυτοκίνητο

Οι Επαγγελματίες Μπαλαρίνες Μοιράζονται τα Μυστικά της Διατροφής τους