in , , ,

Γοητευτικά Νεραιδόσπιτα από Κολοκύθες

Οι κολοκύθες είναι η απαραίτητη διακόσμηση για το Φθινόπωρο. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως μέρος της διακόσμησης του τραπεζιού σας, να βάλετε μερικές στο τζάκι ακόμη και στον κήπο ή τη βεράντα. Και μπορείτε να κάνετε μερικά γλυπτά όπως αυτά τα μοναδικά νεραιδόσπιτα. Είναι πολύ εύκολες και δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για το πώς θα πρέπει να μοιάζουν, απλά αφήστε τη φαντασία σας να δημιουργήσει.

fairygardensuk.co.uk

Εκτός από τη κολοκύθα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μερικά μικροσκοπικά κλαδιά, βρύα, κουκουνάρια για διακοσμητικά. Και μπορείτε είτε να προσθέστε παράθυρα και πόρτα στην κολοκύθα ή και να τα χαράξετε.

mountainhearth.blogspot.com
adventure-in-a-box.com
hgtv.com
joann.com
craftsbyamanda.com

Μόλις φτιάξετε το νεραιδόσπιτο, μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε την περιοχή γύρω από αυτό για να δημιουργήσετε ένα είδος αυλής. Τοποθετήστε μερικά μικρά μονοπάτια, φράχτη, γέφυρες, έπιπλα εξωτερικού χώρου και μερικές μινιατούρες. Θα φαίνεται ότι ζουν μερικά μικροσκοπικά πλάσματα τυλιγμένα σε μια μαγική αύρα.

diynetwork.com
theusualmayhem.com
littlegoodall.com
happilyevermom.com
recycledawblog.blogspot.com
liveoakwaldorf.blogspot.com

Επίσης, θα πρέπει να βρείτε ένα μέρος για να το τοποθετήσετε. Τις περισσότερες φορές φαίνονται καλύτερα όταν βρίσκονται στην μπροστινή βεράντα ή τον κήπο. Και αν θέλετε να είστε πιο δημιουργικοί, μπορείτε να το βάλετε σε μια πήλινη σπασμένη γλάστρα και να χρησιμοποιήστε τον κενό χώρο για να δημιουργήσετε έναν παραμυθένιο κήπο.

explosion.com
outdoorstatues2.homart.net
goodbooksforyoungsouls.blogspot.com
janemitchellskindergarten.blogspot.com
findinghomefarms.com

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Καθαρίσετε το Τζάμι του Φούρνου σε Λιγότερο από 1 λεπτό

10 Απλοί Τρόποι και κολπάκια για να Μάθετε να Τρώτε Υγιεινά