in , ,

25 Τοίχοι Έμφασης με Γεωμετρικά Πάνελ

25 Τοίχοι Έμφασης με Γεωμετρικά Πάνελ
25 Τοίχοι Έμφασης με Γεωμετρικά Πάνελ

Ένας τοίχος με έμφαση είναι μια διαχρονική λύση για να αλλάξετε ολόκληρη την όψη ενός τοίχου αλλά και του σπιτιού. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τοίχοι έμφασης αλλά μια από τις τρέχουσες τάσεις είναι τοίχοι με γεωμετρικά πάνελ.

25 Μοντέρνοι Τοίχοι με Ξύλινη Επένδυση

25 Τοίχοι Έμφασης με Γεωμετρικά Πάνελ
25 Τοίχοι Έμφασης με Γεωμετρικά Πάνελ

Υπάρχουν δύο τρόποι για να δημιουργήσετε έναν τέτοιο τοίχο: είτε μπορείτε να καλύψετε ολόκληρο τον τοίχο με μερικά γεωμετρικά πάνελ ή να πάτε DIY, προσθέτοντας μερικά ξύλινα περιγράμματα εδώ και εκεί δημιουργώντας μια πολύ μοντέρνα και υπερσύγχρονη εμφάνιση. Ο πρώτος τρόπος είναι ίσως ευκολότερος, αλλά ο δεύτερος επιτρέπει περισσότερη εξατομίκευση, κάτι που είναι εκπληκτικό για όσους δεν μπορούν να βρουν κάτι που τους ταιριάζει.

Αποφασίστε ποιο χρώμα θέλετε. Ένας τολμηρός γεωμετρικός τοίχος θα κάνει μεγαλύτερη έμφαση και ένας λευκός γεωμετρικός τοίχος θα φαίνεται πιο απαλός, αλλά θα τραβήξει την προσοχή στο χώρο. Τέτοιοι τοίχοι ταιριάζουν εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο, από μια είσοδο έως μια κουζίνα, και μπορούν επίσης να δημιουργηθούν σε ανοιχτές διαρρυθμίσεις που ενώνουν πολλούς χώρους.

Τοίχοι Γκαλερί σε 30 Μοντέρνα Σαλόνια

πηγή φωτογραφιών: digsdigs

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Χειροτεχνίες με Χάρτινες Φόρμες Cupcakes

DIY Έπιπλα και Διακοσμητικά από Κορμούς Δέντρων