in , ,

25 Μοντέρνοι Τοίχοι με Ξύλινη Επένδυση

Πώς να κάνετε το εσωτερικό του σπιτιού σας εντυπωσιακό; Όταν έχετε μια τέτοια ερώτηση, συνήθως σκέφτεστε ακριβά έπιπλα και μοναδική τέχνη και ορισμένες βασικές και απλές λύσεις παραλείπονται. Οι τοίχοι δεν είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε να κάνουμε τους εσωτερικούς χώρους πιο δροσερούς και πιο τολμηρούς, είναι συνήθως απλοί και μερικές φορές ακόμη και βαρετοί. Πώς να κάνετε ένα συνηθισμένο τοίχο εντυπωσιακό; Χρωματίστε το, κρεμάστε μια γκαλερί ή καλύψτε τον τοίχο με ξύλινη επένδυση.

Τοίχοι Γκαλερί σε 30 Μοντέρνα Σαλόνια

Τα γύψινα είναι ένας τρόπος επένδυσης, αλλά συνήθως αφορά κάτι πιο εκλεπτυσμένο και vintage, ενώ η ξύλινη επένδυση είναι πιο μοντέρνα και έχει περισσότερα σχέδια. Υπάρχουν συμμετρικά και ασύμμετρα, γεωμετρικά και όχι μόνο. Μπορείτε να τα φτιάξετε ή να αγοράσετε έτοιμα πάνελ.

Οι τοίχοι με ξύλινη επένδυση ταιριάζουν παντού: μπάνια, υπνοδωμάτια, σαλόνια, κουζίνες, και σπιτικά γραφεία. Απλώς λάβετε υπόψη ότι η επένδυση λόγω του ξύλου δεν αντέχει σε πολύ υγρασία. Όσον αφορά τα χρώματα, μπορείτε να τα βάψετε σε οποιεσδήποτε αποχρώσεις που ταιριάζουν στο χώρο σας, αλλά τα πιο συνηθισμένα είναι τα ουδέτερα ή μαύρα. Αν θέλετε να κάνετε το δωμάτιό σας πιο κομψό, μπορείτε να καλύψετε όλους τους τοίχους με επένδυσή και η όψη θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή.

10 Εύκολες DIY Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου

7 Έξυπνα Διακοσμητικά Κόλπα για να Φαίνεται το Ταβάνι Ψηλότερο

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

21 Ιδέες για Επαναχρησιμοποίηση Παλιών Επίπλων

10 Υπέροχες Ιδέες για DIY Ζαρντινιέρες. Άνοιξη – Καλοκαίρι!