in , ,

25 Ιδέες για Μαύρους Τοίχους

Το μαύρο είναι ένα κλασικό χρώμα που λειτουργεί πάντα με οτιδήποτε άλλο, και πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού και διακοσμητές το επιλέγουν ως χρώμα τοίχου, είτε πρόκειται για τοίχο έμφασης είτε για όλους τους τοίχους, καθώς οι σκοτεινοί χώροι είναι τάση. Ωστόσο, οι απλοί μαύροι τοίχοι μπορεί να φαίνονται βαρετοί, όπως και οι απλοί λευκοί, δημιουργώντας ένα ζοφερό αποτέλεσμα. Πώς να το αποφύγετε; Κάντε τους μαύρους τοίχους σας ξεχωριστούς!

Ένας μαύρος τοίχος μπορεί να είναι διακοσμημένος και επενδυμένος με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πρώτα απ’ όλα, μπορείτε να μην τον βάψετε μαύρο αλλά να τον καλύψετε με μάρμαρο, μαύρο τούβλο, πέτρα, πλακάκια, πλάκες και πολλά άλλα! Η επιλογή του υλικού εξαρτάται από το στυλ του χώρου σας και το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε. Για παράδειγμα, ένας τοίχος έμφασης με χρώμα μαυροπίνακα θα είναι μια καλή ιδέα για παιδικό δωμάτιο ή χώρο παιχνιδιού, ένας μαύρος τοίχος με πλακάκια είναι μια εξαιρετική λύση για μια κουζίνα όπου χρειάζεστε κάτι πρακτικό και λειτουργικό, το μαύρο ξύλο θα προσθέσει μια ζεστή πινελιά στο καθιστικό και μαύρο τούβλο ή πέτρα θα δώσει υφή οπουδήποτε τα χρησιμοποιείτε.

Δεύτερον, μπορεί να μετατρέψετε έναν υπάρχοντα μαύρο τοίχο ή τοίχους σε τοίχο γκαλερί! Αυτά μπορεί να είναι έργα τέχνης, διακοσμητικά πιάτα, οικογενειακές φωτογραφίες, χαλκομανίες και πολλά άλλα για να διακοσμήσετε το χώρο σας!

πηγή φωτογραφιών: digsdigs

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αγαπημένη γωνιά σπιτιού ζώδιο,ζώδια,ζώδια διακόσμηση,

Ξέρετε ποια γωνιά του σπιτιού είναι η αγαπημένη σας σύμφωνα το ζώδιό σας; Ήρθε η ώρα να μάθετε

9 Κόλπα Καθαριότητας για να Εξαφανίσετε για Πάντα τα Μικρόβια