in , ,

12 Απλοί Τρόποι να Μετατρέψετε το Ψυγείο σε Διακοσμητικό

Όταν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε κάτι στην κουζίνα σας, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, δεν χρειάζεται να αγχωθείτε. Έχετε τη φαντασία σας και το Διαδίκτυο, το οποίο είναι γεμάτο από μοναδικές ιδέες. Εάν βαρεθήκατε το ψυγείο σας να είναι καλυμμένο με εκατοντάδες παλιά διακοσμητικά μαγνητάκια, δείτε 12 απλούς τρόπους για να το μετατρέψετε σε διακοσμητικό κουζίνας.

Απλά και γρήγορα

Εάν έχετε κουραστεί από ένα λευκό ψυγείο, η πιο απλή και γρήγορη λύση είναι να το βάψετε. Χρησιμοποιήστε χρώμα, πινέλο και χαρτοταινία. Είναι σημαντικό να καθαρίσετε καλά την επιφάνεια πριν βάψετε. Τρίψτε ελαφρά με γυαλόχαρτο και καλύψτε με την χαρταινία όλα τα μέρη που θα παραμείνουν ως έχουν.

cozycrookedcottage

Ρίγες

Μπορείτε να ντύσετε το ψυγείο σας με χρυσές ριγές. Το μόνο που χρειάζεστε είναι υπομονή και χρυσή αυτοκόλλητη ταινία.

themonogrammedlife

Χειροποίητα αυτοκόλλητα

Εάν θέλετε αυτή η μπαλαρίνα γάτα στο ψυγείο σας, πρέπει να συνδυάσετε αυτοκόλλητο χαρτί, μαρκαδόρους, ύφασμα, νήμα, ψαλίδι, μικρούς μαγνήτες και τη φαντασία σας.

icreativeideas

Ρομαντικό shabby chic

Όσοι λατρεύουν αυτό το γαλλικό στιλ μπορούν εύκολα να μετατρέψουν το ψυγείο σε ένα μοντέρνο έργο τέχνης με χρώματα, κόλλα και πλαστικά, ξύλινα ή πολυουρεθάνης διακοσμητικά πηχάκια.

troispetitesfilles

Το καλύτερο μέρος για δημιουργία

Ένα ψυγείο μπορεί να γίνει μαυροπίνακας για παιδιά και ενήλικες. Είναι ένα ωραίο μέρος για να ζωγραφίσετε και να γράψετε σημειώσεις και λίστες αγορών. Χρησιμοποιήστε ειδική βαφή μαυροπίνακα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

brightside

Όταν η καρδιά σας είναι ρετρό

Μια υπέροχη ιδέα για όσους θα ήθελαν να έχουν μια πινελιά ρετρό στο σπίτι τους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτοκόλλητο χαρτί και μισή ώρα. Η υπομονή και η ακρίβεια μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το ψυγείο σας να φαίνεται μοναδικό.

auntpeaches

Αυτοκόλλητα βινυλίου

Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη διάθεση στην κουζίνα σας προσθέτοντας μερικά χαρούμενα χαμόγελα. Αυτά τα αυτοκόλλητα βινυλίου για όλα τα γούστα θα σας βοηθήσουν. Είναι εύκολο να εφαρμοστούν και μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει.

etsy

Ψυγείο ως καμβάς

Για άτομα που μπορούν να ζωγραφίσουν θα είναι χαρά να μετατρέψουμε εντελώς το ψυγείο. Θα χρειαστείτε αστάρι, χρώματα, πινέλα, μολύβια και χαρτοταινία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα βερνίκι κατάλληλο για το χρώμα που επιλέγετε.

designasylumblog

Μια πόρτα ψυγείου πάτσγουορκ

Εάν δεν χρειάζεστε ριζικές αλλαγές και θέλετε απλώς να διακοσμήσετε λίγο το ψυγείο σας, αυτή η λύση είναι ιδανική για εσάς. Χρησιμοποιώντας την τεχνική πάτσγουορκ, επίπεδους μαγνήτες, υφάσματα και την κόλλα, μπορείτε να μετατρέψετε ολόκληρο το ψυγείο ή μόνο την πόρτα του.

diycraft

Μοντέρνες ρίγες για μια ανιαρή κουζίνα

Ακόμα κι αν αλλάξετε μόνο τη μία πλευρά του ψυγείου σας, θα δημιουργήσετε μια εντελώς διαφορετική όψη στην κουζίνα σας. Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητο χαρτί (το οποίο μπορεί να κρύψει όλες τις γρατζουνιές και τα βαθουλώματα), χρώμα και χαρτοταινία. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα και οι ρίγες μπορούν να πάνε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

wecanmakeanything

Δεν είναι μαγικό, είναι απλώς χαρτοπετσέτες με σχέδια

Η τεχνική ντεκουπάζ μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε το ψυγείο σας. Για να δώσετε νέα ζωή σε αυτό, θα χρειαστείτε χαρτοπετσέτες με ένα όμορφο σχέδιο, πινέλα, κόλλα ντεκουπάζ, ακρυλικό χρώμα και βερνίκι.

womanadvice

Γεωμετρία

Η μοντέρνα κουζίνα είναι το ιδανικό μέρος για γεωμετρικά σχέδια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αυτοκόλλητο χαρτί ή κολλητική ταινία, ένα μολύβι και ένα φύλλο χαρτιού.

volgendehalte

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

37 Ιδέες Διακόσμησης με Χιονάνθρωπους

37 Ιδέες Διακόσμησης με Χιονάνθρωπους

Πώς να Διπλώσετε Όλα τα Ρούχα ΒΙΝΤΕΟ