in

Πως να Φτιάξετε Διακοσμητική Κορνίζα με Λουλούδια

Έχετε μερικά φρέσκα λουλούδια που είναι δώρο από ένα πολύ ξεχωριστό άτομο και θέλετε να τα κρατήσετε για πάντα; Αυτή η καταπληκτική ιδέα DIY θα σας βοηθήσει. Θα φτιάξετε ένα διακοσμητικό κομμάτι, το οποίο θα είναι ξεχωριστό για εσάς. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

Μοναδικοί Πολυέλαιοι με Λουλούδια

Source

Θα χρειαστειτε:
λουλούδια
ψαλίδι
γυάλινη κορνίζα
χαρτί κουζίνας
βαρύ βιβλίο

Πρέπει να κόψετε τα λουλούδια πολύ προσεκτικά και προσπαθήστε να διατηρήσετε τα άνθη άθικτα. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα λουλούδια είναι πιο απαλά από άλλα. Κόψτε το κοτσάνι.

Source
Source

Τοποθετήστε τα λουλούδια πάνω στο χαρτί. Βεβαιωθείτε ότι είναι χωριστά και μην αγγίζονται μεταξύ του. Καλύψτε τα με το ίδιο χαρτί. Βάλτε τα στη μέση ενός βαρύ βιβλίου. Η διαδικασία ξήρανσης διαρκεί συνήθως μια εβδομάδα.

Source

Αφού τα αποξηράνετε, βγάλτε τα από το βιβλίο. Τοποθετήστε τα στο γυαλί της κορνίζας. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχει απομείνει υγρασία.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Source

Αφού βρείτε τη σωστή θέση για το καθένα, καλύψτε τα με το δεύτερο γυαλί της κορνίζας.

6 Φυσικές Βαφές από Λουλούδια, Φυτά και Ρίζες

Source

Περάστε τα στην κορνίζα.

Source

Και το αριστούργημά σας ολοκληρώθηκε! Τοποθετήστε κάπου στο σπίτι που θα ταιριάζει τέλεια. Επίσης, είναι ένα ωραίο δώρο για έναν φίλο που αγαπά τα λουλούδια! Και είναι ένας καλός τρόπος για να διατηρήσετε τα λουλούδια που χαρίστηκαν από ένα πολύ ξεχωριστό άτομο.

Source

Δείτε παρακάτω παρόμοιες ιδέες και εμπνευστείτε.

Source
Source
Source
Source

3 Τρόποι να Επαναχρησιμοποιήσετε Ψεύτικα Λουλούδια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι γίνεται αν ξεχάσω και μείνει ο θερμοσίφωνας ανοιχτός όλη μέρα;

Πώς να Βάψετε Ξύλο με Τσάι