in , , , ,

7 Ιδέες Φθινοπωρινής Διακόσμησης για Εξώπορτα που ξεπερνούν τα Στεφάνια!

7 Ιδέες Φθινοπωρινής Διακόσμησης για Εξώπορτα

Η μπροστινή σας πόρτα είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι επισκέπτες όταν έρχονται το σπίτι σας. Προσφέρετε μια φιλόξενη πρώτη εντύπωση επιδεικνύοντας την αγάπη σας για το Φθινόπωρο. Για μια πιο εντυπωσιακή εξώπορτα, σκεφτείτε πέρα από το παραδοσιακό στεφάνι και διακοσμήστε με ένα καλάθι που ξεχειλίζει από εποχιακά λουλούδια, διακοσμητική πινακίδα ή ένα μπουκέτο. Αυτές οι δημιουργικές ιδέες διακόσμησης χρησιμοποιούν απρόσμενα στοιχεία για να προσφέρουν μια εκπληκτική φθινοπωρινή εμφάνιση.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ: 40 Ιδέες Φθινοπωρινής Διακόσμησης με Κόκκινα και Κίτρινα Μήλα

Ρουστίκ φθινοπωρινή διακόσμηση

Συνδυάστε αντικείμενα με στοιχεία της φύσης για να διακοσμήσετε την εξώπορτα σας σε στιλ αγροικίας. Ένα γαλβανισμένο μεταλλικό χωνί έχει μετατραπεί σε βάζο με φθινοπωρινά λουλούδια και χρησιμεύει ως μια απλή διακόσμηση εξώπορτας. Ένα μάτσο από καλαμποκιές και μια αντίκα σκάλα με πολύχρωμα σακιά προσθέτουν ύψος. Διάφορα παλιά αντικείμενα χρησιμοποιούνται ως βάσεις για κολοκύθες και δημιουργούν μια πιο δυναμική εμφάνιση.

Διακόσμηση με τσουγκράνα

Αφαιρέστε το κοντάρι μιας παλιάς τσουγκράνας. Βάλτε μικρά κλαδιά αποξηραμένων μούρων για να προσθέσετε χρώμα και υφή. Επιλέξτε ψεύτικα κοτσάνια για μια διακόσμηση που θα διαρκέσει για χρόνια, ή μαζέψτε κλαδιά από την αυλή σας. Τυλίξτε σπάγκο στο κάτω μέρος και κάντε ένα φιόγκο για ένα όμορφο τελείωμα.

Διακόσμηση με φθινοπωρινά φύλλα

Γεμίστε την εξώπορτά σας με φυλλώδη κλαδιά που αναδεικνύουν τα κλασικά χρώματα του φθινοπώρου. Για να στηρίξετε τα κλαδιά, χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι ή τρυπάνι για να τρυπήσετε τρύπες στην κορυφή μεγάλων κολοκυθών. Τοποθετήστε από μια κολοκύθα και στις δύο πλευρές της πόρτας σας με μικρές κολοκύθες γύρω τους για επιπλέον φθινοπωρινό χρώμα.

Κρεμάστε ένα καλάθι

Σκεφτείτε έξω από το βασικό στεφάνι για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό διακοσμητικό εξώπορτας. Ένα ψάθινο καλάθι με κλαδιά ή άνθη για μια πολύχρωμη κρεμαστή διακόσμηση. Τοποθετήστε καρέκλες ή σκαμπό με μαξιλάρια ή κολοκύθες για μια πιο φθινοπωρινή ατμόσφαιρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Φθινοπωρινή διακοσμητική πινακίδα

Δοκιμάστε αυτήν την εύκολη ιδέα για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες και το Φθινόπωρο στο σπίτι σας. Μετατρέψτε μια απλή ξύλινη κορνίζα σε μαυροπίνακα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσφέρετε ένα χαρούμενο χαιρετισμό. Χρωματίστε το πλαίσιο και βάψτε το γυαλί με χρώμα μαυροπίνακα. Μόλις στεγνώσει το χρώμα, συναρμολογήστε την κορνίζα και κολλήστε μια κορδέλα στο πίσω μέρος για να την κρεμάσετε.

Εξωτερική διακόσμηση

Εκτός από την εξώπορτά, μην ξεχάσετε να διακοσμήσετε τον περιβάλλοντα χώρο της. Χρησιμοποιήστε μια απλή ξύλινη σανίδα και μερικά καλαμπόκια για να δημιουργήσετε μια ξύλινη πινακίδα που θα κρεμάσετε δίπλα στην εξώπορτα. Κολλήστε τα στο ξύλο για να σχηματίσετε τη λέξη “Φθινόπωρο”. Ανοίξτε τρύπες στο πάνω μέρος και περάστε σχοινί για να δημιουργήσετε μια κρεμάστρα. Τοποθετήστε την πινακίδα χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητους γάντζους ή απλώς δέστε την πάνω από ένα φωτιστικό τοίχου.

Διακόσμηση με ξύλινο κουβά

Ένας ξύλινος κουβάς είναι η βάση για αυτήν την ιδέα διακόσμησης εξώπορτας. Μπορείτε είτε να τον βάψετε είτε να αφήσετε το φυσικό ξύλο. Τοποθετήστε ένα στρογγυλό σφουγγάρι ανθοπωλείου στη βάση του κουβά. Γεμίστε με μια ποικιλία από κλαδιά και κοτσάνια (πραγματικά ή ψεύτικα) με τις χαρακτηριστικές κόκκινες, πορτοκαλί και κίτρινες αποχρώσεις του φθινοπώρου. Βάλτε μερικές μίνι κολοκύθες και τελειώστε δένοντας μια κορδέλα γύρω από τη μέση του κουβά. Κρεμάστε το στην εξώπορτα χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι λινάτσα.

Διακόσμηση Σπιτιού με Φυσικά Στοιχεία

πηγή φωτογραφιών: bhg

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY: Φτιάξε ένα Κουτί Αποθήκευσης με Διαχωριστικά από ΧΑΡΤΌΝΙ

Οικολογικά και Οικονομικά DIY Έπιπλα από Χαρτόνι

Μανικιούρ: Εύκολοι τρόποι για να στεγνώσεις τα νύχια σου σε χρόνο ρεκόρ