in , ,

8 Εναλλακτικές Εάν Ξεμείνετε από Χαρτί Υγείας

Μην πανικοβληθείτε. Είναι μια δύσκολη στιγμή που όλοι περνάμε κάποια στιγμή στη ζωή μας, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να προσπαθήσουμε και να την ξεπεράσουμε. Πρώτα απ’ όλα, κοιτάξτε γύρω σας. Αν υπάρχει κοντά μπανανιά ή καλαμπόκια, μπορεί να έχετε χτυπήσει φλέβα χρυσού. Καθώς η παγκόσμια παραγωγή χαρτιού υγείας χρειάζεται 27.000 δέντρα καθημερινά, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές, είτε πρόκειται για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης που θα σας συμβεί απροσδόκητα είτε μέρος ενός σχεδίου εξοικονόμησης νερού και ξύλου για τον πλανήτη.

Μαλακά και ελαφρώς υγρά βρύα

© depositphotos.com

Το βρύο είναι απαλό και απορροφητικό. Οι γηγενείς φυλές της Βόρειας Αμερικής χρησιμοποίησαν βρύα για πάνες, επιδέσμους πληγών και απορρόφηση υγρών κατά την έμμηνο ρύση. Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να βρείτε βρύα κοντά σας, μπορείτε να το δοκιμάσετε καθώς φαίνεται να είναι μια πολλά υποσχόμενη εναλλακτική.

Η δύναμη της μπανανόφλουδας

© cyclonebill / Wikimedia commons

Μια μπανάνα μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας σε μια τέτοια κατάσταση. Όχι μόνο για τις θρεπτικές τις ιδιότητες, αλλά επειδή έχει και άλλες χρήσεις που μπορούν να βοηθήσουν. Η φλούδα της είναι μαλακή, βιοδιασπώμενη και μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό του νερού. Μη διστάσετε να την χρησιμοποιήσετε εάν δεν έχετε χαρτί υγείας.

Στρογγυλεμένες πέτρες

© Jan Haerer / pixabay.com

Εάν βρίσκεστε στην ύπαιθρο, ειδικά κοντά σε ένα ποτάμι, μπορείτε να ψάξετε στρογγυλεμένες πέτρες μεσαίου μεγέθους εντελώς λείες και επίπεδες. Είναι απαλή στην αφή, οπότε μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για την ανάγκη σας.

Ψάξτε για μαλακά πράσινα φύλλα

© pxhere.com© depositphotos.com

Θα πρέπει να βρείτε φύλλα που δεν είναι εύθραυστα ή πολύ μαλακά. Ακόμη και οι πευκοβελόνες σε ένα κλαδί μπορούν να σας εξυπηρετήσουν. Επίσης, τα φύλλα του καλαμποκιού είναι μεγάλα και έχουν επαρκή συνοχή.

Χαρτονένιο ρολό χαρτιού υγείας

brightside

Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το ρολό από το χαρτί υγείας . Αν το ξετυλίξετε θα έχετε αρκετό και αν το βρέξετε με νερό θα γίνει πιο μαλακό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένα κομμάτι πανί

brightside

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει αυτό το σύστημα αλλά απαιτεί κάποια υποδομή: είναι απαραίτητο να έχετε έναν ειδικό κάδο για να τοποθετείτε τα πανιά μετά από κάθε χρήση και να τα πλένετε πολύ συχνά για να αποφύγετε τις οσμές. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια λύση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Κόψτε ένα παλιό πουκάμισο ή σεντόνι σε μικρά κομμάτια και χρησιμοποιήστε το. Αυτά τα παλιά ρούχα μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι όπως έκαναν οι Αρχαίοι Ρωμαίοι.

brightside

Οι αρχαίοι Ρωμαίοι χρησιμοποίησαν αυτή τη μέθοδο. Μοιράζονταν το σφουγγάρι με τους συντρόφους του στη σάουνα και στη συνέχεια το ξέπλεναν με νερό και αλάτι ή ξύδι. Στον 21ο αιώνα, εξακολουθεί να είναι μια εναλλακτική μέθοδος, ωστόσο, πρέπει να πλένουμε το σφουγγάρι πολύ καλά μετά από κάθε χρήση, καθώς μπορεί να συσσωρεύσει πολλά βακτήρια.

Σαπούνι και νερό που δεν αποτυγχάνει ποτέ

brightside

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το χαρτί με ένα μπουκάλι ψεκασμού με νερό και λίγο σαπούνι. Είναι κλασικό και θα σας προσφέρει ένα καλό καθάρισμα.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.8 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Διακοσμητικά από Χάρτινα Πιάτα

7 Επιθυμίες που Μπορούν να σας Πουν τι Πραγματικά Χρειάζεται το Σώμα σας