in , , ,

10 αψεγάδιαστες καλλονές που θα σας ξαφνιάσουν με την ηλικία τους.

Το να καταφέρεις να διατηρήσεις μια εντυπωσιακή σιλουέτα μετά τα 40 ή ακόμα και μετά τα 50 δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, πολλές ηθοποιοί, τραγουδίστριες και παρουσιάστριες με κάποιον τρόπο τα καταφέρνουν. Για αυτές η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, που μπορούν να αγνοήσουν, καθώς περπατούν στο μονοπάτι της επιτυχίας.

Δείτε παρακάτω 10 εντυπωσιακές καλλονές που η ηλικία τους θα σας ξαφνιάσει.

Τζένιφερ Λόπεζ, 47 ετών

“Δεν στερώ από τον εαυτό μου το φαγητό, αλλά έχω διδάξει τον εαυτό μου να καταλαβαίνει την αξία ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Για παράδειγμα, πάντα έχω μαζί μου ένα υγιεινό σνακ, όπως φρούτα ή λαχανικά.”

Τζένιφερ Άνιστον, 47 ετών

Η Τζένιφερ Άνιστον πιστεύει, ότι δεν μπορείς να ελπίζεις για ένα υγιές και αδύνατο σώμα ή μια λαμπερή επιδερμίδα, αν δεν τρως υγιεινά. Γι’ αυτό ακριβώς προτιμά τα βιολογικά προϊόντα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κάιλι Μινόγκ, 48 ετών

“Ειλικρινά δεν κάνω τόσο σκληρή γυμναστική, αλλά χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα που βοηθούν το σώμα μου να φαίνεται ωραίο. Επίσης, νιώθω όμορφα με την εικόνα μου.”

Χάλι Μπέρι, 50 ετών

Στα 23 της διαγνώστηκε με διαβήτη. “Όταν ξέρεις, ότι έχεις διαβήτη, αρχίζεις να παρακολουθείς πιο προσεχτικά το τι τρως, πόσο κοιμάσαι, πόσο ζυγίζεις. Με αυτόν τον τρόπο, είτε σου αρέσει, είτε όχι αρχίζεις να προσέχεις περισσότερο τον εαυτό σου.”

Σίντι Κρόφορντ, 50 ετών

“Όλοι νομίζουν, ότι τα μοντέλα έχουν από την αρχή τέλεια σώματα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ποτέ δεν επικεντρώνομαι στα πράγματα που μου αρέσουν πάνω μου. Αντίθετα, πάντα σκέφτομαι τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξω. Το να είσαι όμορφος δεν είναι εύκολο.”

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, 51 ετών

“Αν θέλετε να χάσετε βάρος, τότε πάρτε σκύλο. Είναι η καλύτερη λύση. Πάω βόλτες τον σκύλο μου κάθε μέρα στο πάρκο. Με μισή ώρα εντατικού παιχνιδιού μαζί τους έχω αντικαταστήσει το γυμναστήριο.”

Έλ ΜακΦέρσον, 52 ετών

“Παίρνω κίνητρο από τα συναισθήματα χαράς, έμπνευσης, πάθους και δύναμης. Όλα αυτά είναι πιο σημαντικά για μένα από τον αριθμό της ζυγαριάς και είναι αυτό που με κάνει να θέλω να τρώω υγιεινά και να γυμνάζομαι.”

Σάρον Στόουν, 58 ετών

“Δεν έχω σκεφτεί ποτέ σοβαρά το αν είμαι όμορφη ή όχι. Αλλά ξέρω ένα μαγικό κόλπο: ξέρω πως να δημιουργώ την ψευδαίσθηση, ότι είμαι ελκυστική. Όταν μια γυναίκα μπαίνει μέσα σε ένα δωμάτιο, οι άνθρωποι δεν αντιδρούν στην ομορφιά της, αλλά στην ενέργεια και την δύναμη που εκπέμπει.”

Κρίστι Μπρίνκλεϊ, 62 ετών

“Το να βάφεις τα μαλλιά σου, να επισκέπτεσαι αισθητικό και να πηγαίνεις στο γυμναστήριο αξίζουν μόνο αν σε κάνεις να νιώθεις πιο όμορφα και άνετα με τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα από αυτά, επειδή κάποιος άλλος το απαιτεί. Να θυμάστε, ότι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας είναι να του χαρίσετε μια καλή υγεία.”

Τζέιν Σέιμουρ, 65 ετών

“Μισώ να στερώ από τον εαυτό μου τα αγαπημένα μου πράγματα. Αν θέλω να φάω μακαρόνια, θα φάω, αλλά μια μικρή μερίδα.”

via tilestwra

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

6 Δημιουργικοί Τρόποι Ανακύκλωσης Παλιών Τροχών Ποδήλατων

Τι Συμβαίνει Όταν Κοιμάστε Αμέσως Μετά το Φαγητό