in , , , ,

Πάγκος Κουζίνας: 10 Τρόποι για να τον Διακοσμήσετε σαν Επαγγελματίας Διακοσμητής

Ο κάθε ιδιοκτήτης έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο για να διακοσμήσει τον πάγκο της κουζίνας του. Φυσικά το προσωπικό στιλ είναι το Α και το Ω για μια επιτυχημένη διακόσμηση.

Αν, ωστόσο, δεν καταφέρνετε να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε στους πάγκους της κουζίνας σας ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω tips. Είναι αυτά που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι επαγγελματίες διακοσμητές για να δημιουργήσουν μερικούς από τους πιο όμορφους πάγκους κουζίνας. Σας θυμίζουμε πάντως πως για να λειτουργήσουν θα πρέπει να διατηρείτε τους πάγκους σας καθαρούς καθημερινά.

14 Εντυπωσιακές, Έξυπνες και Κομψές Ιδέες για να Κρύψετε την Τηλεόραση

Όλες οι κουζίνες έχουν μικροπράγματα όπως κουτάλες, ξύλα κοπής, αλάτι, πιπέρι, λάδι κλπ. Για να μην περιφέρονται άσκοπα πάνω στους πάγκους σας χρησιμοποιήστε έναν όμορφο δίσκο και συγκεντρώστε τα εκεί.

Περιποιηθείτε τον χώρο γύρω από τον νεροχύτη τοποθετώντας το υγρό πιάτων και τα σφουγγάρια μέσα σε θήκες. Είναι όμορφες και θα διατηρήσουν την κουζίνα σας σε τάξη.

Οι υπερυψωμένοι στρογγυλοί δίσκοι (αυτοί που προορίζονται για… κέικ!) είναι ιδανικοί για να βάλετε πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά, όπως οι αλατιέρες και το λάδι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένας ξύλινος δίσκος θα δώσει μια ρουστίκ αισθητική στον χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει διάφορα ξύλινα εργαλεία και φυτά. Ο συνδυασμός του πράσινου με το ξύλο θα δώσει στην κουζίνα σας μια πολύ γήινη πινελιά.

Το έχουμε πει, αλλά θα το ξαναπούμε: τα φυτά έχουν μεγάλη διακοσμητική δύναμη και βελτιώνουν άμεσα το περιβάλλον σε οποιονδήποτε χώρο. Χρησιμοποιήστε τα άφοβα.

Συγκεντρώστε τα βιβλία μαγειρικής σε ένα μεταλλικό καλάθι σαν αυτό. Είναι όμορφο, πρακτικό και ταιριάζει με όλα τα στυλ.

25 Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Αυλής! ΛΑΤΡΕΙΑ!

Δημιουργήστε έναν μικρό… βοτανικό κήπο. Μεγαλώστε την δική σας ρίγανη, τον δυόσμο, τον βασιλικό και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε για το φαγητό σας. Το όφελος είναι διπλό: αφενός θα έχετε πάντα φρέσκα προϊόντα και αφετέρου θα διακοσμήσετε με έναν πολύ όμορφο τρόπο τους πάγκους της κουζίνας σας.

Αντί να έχετε το αλεύρι, τη ζάχαρη και τα διάφορα δημητριακά και όσπρια σε χάρτινες ή νάιλον συσκευασίες βάλτε τα σε γυάλινα βάζα. Έπειτα αραδιάστε τα βάζα σας σε μια γωνιά του πάγκου σας και δημιουργήστε μια πανέμορφη σύνθεση.

Είστε λάτρεις του καφέ; Γιατί να μην φτιάξετε την δική σας γωνιά στο πάγκο της κουζίνας αποκλειστικά για τον καφέ; Είναι μια εξαιρετική διακοσμητική ιδέα και θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την καθημερινή προετοιμασία του καφέ σας.

Αξιοποιήστε τα ξύλα κοπής ως διακοσμητικά αντικείμενα. Πώς; Τοποθετώντας τα συγκεντρωμένα σε μια εμφανή γωνιά του πάγκου της κουζίνας σας.

23 Ιδέες Τροπικής Διακόσμησης Σπιτικού Γραφείου

via spirossoulis

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

15 Δημιουργικές Ιδέες με Χάρτες στη Διακόσμηση σπιτιού

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα στην Κρεβατοκάμαρά σας που Πρέπει να Ξεφορτωθείτε