in , ,

DIY: Ξύλινη Κρεμάστρα με φυσικά κλαδιά!

Αν σας περισσεύει ελεύθερος χρόνος έχουμε μια μοναδική ιδέα για να αποφύγετε την πλήξη και να δημιουργήσετε κάτι πρακτικό ταυτόχρονα.

cleverly

Θα χρειαστείτε:
αρκετά παχιά κλαδάκια
πριόνι
ψαλίδα κλαδέματος
2 κομμάτια ξύλου, 50 εκατοστά μήκος
2 κομμάτια ξύλου, 30 εκατοστά μήκος
τρυπάνι και βίδες
σφυρί και καρφιά

Πρώτα, διαλέξτε μερικά κατάλληλα κλαδιά και κόψτε τα σε μήκος 30 εκατοστών. Κόψτε τα μικρά κλαδάκια στα κλαδιά με την ψαλίδια μέχρι να έχουν μήκος περίπου 4 εκατοστά. Στη συνέχεια, βιδώστε τα κλαδιά όρθια κατά μήκος ενός από τα κομμάτια ξύλου των 50 εκατοστών.

Ολοκληρώστε το πλαίσιο καρφώνοντας τα δύο μικρά κομμάτια ξύλου κάθετα στο μακρύτερο και στη συνέχεια καρφώστε το δεύτερο μεγαλύτερο κομμάτι από πάνω. Στη συνέχεια, καρφώστε το πάνω μέρος του πλαισίου σε κάθε κλαδί.

Για να τελειώσετε, καρφώστε δύο καρφιά στον τοίχο και κρεμάστε την ξύλινη κρεμάστρα παλτών. Το χειροποίητο έπιπλο σας είναι πλέον έτοιμο.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Φτιάξε σήμερα ένα DIY Ξύλινο Ρολόι!

Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 10 Τρόπους να Φαίνεται το Υπνοδωμάτιό σας Καλύτερο Χωρίς Κόστος