in , , , , , ,

Κάν’ το Μόνος σου: Πώς να Φτιάξετε Διακοσμητικά με Αλάτι

Αν ψάχνατε διασκεδαστικούς πολύχρωμους τρόπους για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, η ιδέα δημιουργίας διακοσμητικών άμμου με αλάτι είναι για εσάς. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε τόσα πολλά διαφορετικά χρώματα «άμμου», με μικρό προϋπολογισμό. Ιδανικό για παιδιά αλλά και ενήλικες!

hometalk

Θα χρειαστείτε:
3 δοχεία αλάτι
χρωματιστές κιμωλίες
τρίφτη
αεροστεγή σακουλάκια με φερμουάρ
γυάλινα δοχεία
κεριά

hometalk

Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας το λεπτότερο τμήμα του τρίφτη για να τρίψετε το χρώμα κιμωλίας που έχετε επιλέξει. Μισή κιμωλία αρκεί για κάθε χρώμα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερη ή λιγότερη ανάλογα με το πόσο σκούρο ή ανοιχτό θέλετε το χρώμα. Τρίψτε την κιμωλία πάνω στο σακουλάκι ή ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί.

hometalk

Προσθέστε περίπου ένα φλιτζάνι αλάτι στις τριμμένες κιμωλίες.

hometalk

Ρίξτε κάθε χρωματιστό μείγμα στα αεροστεγή σακουλάκια με φερμουάρ. Σφραγίστε και ανακατέψτε το αλάτι μαζί με την κιμωλία για ομοιόμορφο χρώμα. Προσθέστε περισσότερη κιμωλία ή αλάτι για να φτιάξετε την απόχρωση που θέλετε.

hometalk

Επαναλαμβάνετε όσες φορές θέλετε για όσα χρώματα χρειάζεστε.

hometalk

Ρίξτε τα χρώματα στα γυάλινα δοχεία σε στρώσεις. Απλώστε το κάθε στρώμα με τα δάχτυλά σας με ένα μολύβι και στη συνέχεια προσθέστε ένα άλλο στρώμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

hometalk

Προσθέστε ένα κερί σε κάθε ένα δοχείο. Είναι ιδανικά για πολύχρωμα διακοσμητικά και μια υπέροχη κατασκευή για τα παιδιά σε μια ανιαρή καλοκαιρινή μέρα. Επειδή είναι αλάτι, δεν συνιστώνται για εξωτερικούς χώρους.

hometalk

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 εικόνες ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ που αποδεικνύουν ότι ένα χτένισμα αλλάζει τα πάντα!

Πως να Διατηρήσετε τη Βαφή των Μαλλιών σας