in , , ,

DIY: Πώς να Φτιάξετε Εύκολα μια Ονειροπαγίδα

Οι ονειροπαγίδες μπορούν να κατασκευαστούν από μια ποικιλία υλικών και σε διάφορα μεγέθη. Είναι μια όμορφη προσθήκη στα παιδικά και βρεφικά δωμάτια. Προέρχονται από τον πολιτισμό των Αμερικανών ιθαγενών και θεωρούνται ιερές. Κατασκευάζονταν από χειροποίητο στεφάνι με υφαντό δίχτυ στο κέντρο. Κρέμονταν πάνω από τις κούνιες των μωρών για προστασία και ήταν διακοσμημένες με φτερά. Σήμερα, είναι πιο δημοφιλής αλλά όχι χειροποίητες. Οπότε αν σας αρέσει αυτό το μποέμ, εκλεκτικό στυλ, τότε δείτε παρακάτω Πώς να Φτιάξετε Εύκολα μια Ονειροπαγίδα.

hometalk

Θα χρειαστείτε:
Στεφάνι (κεντήματος, macrame ή οτιδήποτε κυκλικό ακόμη και μια ζάντα ποδηλάτου.) Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε σύρμα και να κάνετε ένα κυκλικό σχήμα.
Δαντέλα ή πετσετάκια
Ύφασμα, νήμα, κορδέλες, νήματα, σπάγκος, σχοινί.
Διακοσμητικά: χάντρες, ψεύτικα λουλούδια, φτερά, φούντες, φυλαχτά κ.α.
Πιστόλι κόλλας
Ψαλίδι

Διάλεξε μια ονειροπαγίδα και μάθε κάτι για τον εαυτό σου

hometalk

Τυλίξτε το στεφάνι με το νήμα ή ό, τι άλλο υλικό έχετε επιλέξει παντού έτσι ώστε να μην φαίνεται κανένα σημείο του στεφανιού. Κολλήστε την άκρη του νήματος με το πιστόλι.

hometalk

Για το κρεμαστό μέρος της ονειροπαγίδας. Εάν χρησιμοποιείτε ύφασμα ή ένα παλιό μπλουζάκι κόψτε το σε λεπτές λωρίδες, σχεδόν σαν να φτιάχνετε κορδέλες. Για να ενώσετε το ύφασμα ή την κορδέλα ή το νήμα ή το σχοινί στο στεφάνι κολλήστε με το πιστόλι ή δέστε έναν απλό κόμπο.

hometalk

Αναποδογυρίστε το στεφάνι και βάλτε κόλλα γύρω από το χείλος. Τώρα τοποθετήστε τη δαντέλα ή το πετσετάκι από πάνω και πιέστε προσεκτικά. Κόψτε την περίσσεια δαντέλας από τις πλευρές του στεφάνου.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

hometalk

Τώρα ήρθε η ώρα να διακοσμήσετε την ονειροπαγίδα με μερικές υπέροχες ιδέες!

Εάν έχετε ψεύτικα λουλούδια, κολλήστε τα σε όλο το στεφάνι ή μόνο στη μία πλευρά. Μπορείτε επίσης να πάρετε χάντρες, να τις περάσετε στο ύφασμα ή στο κορδόνι και να τις δέσετε στη θέση τους. Οι φούντες και τα φτερά είναι επίσης πολύ όμορφα για τις ονειροπαγίδες.

hometalk

Αφού στεγνώσει όλη η κόλλα, ήρθε η ώρα να κρεμάσετε την όμορφη ονειροπαγίδα που μόλις φτιάξατε. Ένα απλό γαντζάκι κάδρων ή αυτοκόλλητα άγκιστρα αρκούν.

hometalk

Πώς να φτιάξετε ένα μενταγιόν “Δέντρο της ζωής”. Οδηγίες και Βίντεο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

8 Φυσικά Αφαιρετικά Λεκέδων για Γρήγορο και Εύκολο Καθάρισμα και για διάφορους δύσκολους λεκέδες!

7 Οικονομικοί Τρόποι να Δημιουργήσετε έναν Τοίχο Έμφασης