in , , ,

9 Τρόποι που ο Χαρακτήρας σας Καθορίζει την Επιλογή των Παπουτσιών σας

Τα παπούτσια είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της ντουλάπας μας, αλλά δίνουμε μεγάλη προσοχή σε αυτά. Υπάρχει ακόμη και μια μελέτη που δείχνει ότι αγοράζουμε υποδήματα σύμφωνα με τον χαρακτήρα μας. Σας παρουσιάζουμε μια λίστα με συσχετισμούς χαρακτήρων και παπουτσιών. Δείτε μόνοι σας εάν υπάρχουν συμπτώσεις.

Εξωστρεφείς

Σύμφωνα με έρευνα, προτιμούν τα πολύχρωμα παπούτσια. Το κάνουν για να εκφράσουν την προσωπικότητά τους και πιστεύουν ότι οι πιο ουδέτερες παραλλαγές είναι βαρετές.

© Rhiannon Stone / pexels

Δημιουργικοί

Τα παπούτσια με ανοιχτόχρωμα χρώματα συνδέονται επίσης με τη δημιουργική φαντασία. Οι άνθρωποι θέλουν να δείξουν την επιθυμία τους για ποικιλία.

© Godisable Jacob / pexels

Βολικοί

Όσοι φορούν πρακτικά αλλά οικονομικά παπούτσια τείνουν να είναι πιο βολικοί. Δείχνουν περισσότερη μετριοφροσύνη, γενναιοδωρία και φιλικότητα και σχεδόν ποτέ δεν θα τους δείτε να φορούν ακριβά υποδήματα.

© Lucas Pezeta / pexels© Godisable Jacob / pexels

Επιμελείς

Τα παπούτσια τους είναι καθαρά και προσεκτικά επιλεγμένα.

© Athena / pexels

Ήρεμοι

Σύμφωνα με τη μελέτη, προτιμούν τα casual μοκασίνια από ψηλά τακούνια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

© apostolosv / pixabay

Εσωστρεφείς

Πιθανότατα δεν θα σας δείξουν ποτέ πώς αισθάνονται πραγματικά ή τι σκέφτονται – και συνήθως δεν λαμβάνουν υπόψη τις απόψεις άλλων ανθρώπων όταν πρόκειται για την εμφάνισή τους. Τα παπούτσια τους δεν θεωρούνται ελκυστικά ή κομψά. Έτσι, μπορεί να φορούν ουδέτερα πάνινα παπούτσια που δεν φανερώνουν την προσωπικότητάς τους.

© Matt Hardy / pexels

Δημοφιλείς

Εάν θέλετε να φοράτε επώνυμες μάρκες, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θέλετε να τονίσετε την κοινωνική σας κατάσταση. Αυτά τα υποδήματα είναι ακριβά και αν ανταπεξέρχεστε οικονομικά, πιθανότατα δεν είστε συνηθισμένος άνδρας ή γυναίκα.

© Ray Piedra / pexels

Ανοιχτοί

Όπως δείχνει η μελέτη, όσοι είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες μπορεί να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στα παπούτσια τους. Προτιμούν να φορούν ελκυστικά, ασυνήθιστα υποδήματα που συχνά έχουν έντονα χρώματα.

© Clodagh Da Paixao / unsplash

Αγχωτικοί

Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται φροντίδα και προσοχή. Χρησιμοποιούν ρούχα και παπούτσια για να εκφραστούν και είναι πρόθυμοι να αποκαλύψουν την προσωπικότητάς τους. Γι’ αυτό επιλέγουν κομψά και ασυνήθιστα υποδήματα. Άβολα παπούτσια με ψηλά τακούνια και μυτερές άκρες υποδηλώνουν ότι εκτιμούν τις απόψεις των άλλων ανθρώπων. Βάζουν πρώτα την κοινωνική τους εικόνα, αντί της πρακτικότητας.

© Godisable Jacob / pexels© Godisable Jacob / pexels

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Ονειρεμένες Ιδέες με Ουράνια σώματα!

25 Ονειρεμένες Ιδέες με Ουράνια σώματα!

74 Ιδέες Σπιτικής Διακόσμησης με Θαλασσόξυλα

74 Ιδέες Σπιτικής Διακόσμησης με Θαλασσόξυλα