in , , ,

Εταιρεία Δημιούργησε Προσωπίδα που Χρησιμοποιεί Άδειες Συσκευασίες Τροφίμων ως Ζελατίνα

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γίνονται δημιουργικοί με μάσκες προσώπου και η τελευταία κατασκευή προέρχεται από την εταιρεία mmm design studio με έδρα τη Νότια Κορέα που Δημιούργησε Προσωπίδα που Χρησιμοποιεί Άδειες Συσκευασίες Τροφίμων ως Ζελατίνα.

Courtesy of mmm design studio

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γίνονται δημιουργικοί με μάσκες προσώπου και η τελευταία κατασκευή προέρχεται από την εταιρεία mmm design studio με έδρα τη Νότια Κορέα που Δημιούργησε Προσωπίδα που Χρησιμοποιεί Άδειες Συσκευασίες Τροφίμων ως Ζελατίνα.

Courtesy of mmm design studio

Η ασπίδα προσώπου σχεδιάστηκε με τη μορφή ενός ζεύγους γυαλιών με κλιπ στο πάνω και κάτω μέρος όπου μπορείτε να τοποθετήσετε τη συσκευασία τροφίμων της επιλογής σας.

6 ΛΑΘΗ Που Μπορεί να Κάνετε Όταν Πλένετε τη Μάσκα Προστασίας!

“Άκουσα για την έλλειψη ιατρικών προμηθειών και σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να έχουμε μια ασπίδα προσώπου που μπορεί εύκολα να εκτυπωθεί και να αντικατασταθεί εύκολα για να αποφευχθεί η μόλυνση”, δήλωσε ο Pak Kitae, ένας από τους δημιουργούς.

Courtesy of mmm design studio

Ο Kitae παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για παραγωγή αυτή τη στιγμή, αλλά εάν οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τη μάσκα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για να πάρουν το αρχείο 3D μοντελοποίησης, ώστε να μπορούν να την κατασκευάσουν χρησιμοποιώντας έναν εκτυπωτή 3D.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

“Ελπίζω ότι αυτή η ιδέα μπορεί να βοηθήσει άμεσα να εμπνεύσει κάποιον άλλο”, είπε. “Οι άνθρωποι που το έχουν δοκιμάσει πιστεύουν ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα και προτείνουν να την κατοχυρώσουμε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.”

Courtesy of mmm design studio

Μετά την εκτύπωση του πλαισίου, ο χρήστης μπορεί να το κόψει και να συναρμολογήσει την προσωπίδα. Η εταιρία δημιούργησε το πλαίσιο έτσι ώστε η διαφανής συσκευασία να μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα.

“Δεδομένου ότι η διαφανής συσκευασία τροφίμων είναι το καλύτερο υλικό και ο καθένας μπορεί να την έχει, σχεδιάσαμε μια ασπίδα προσώπου που τη χρησιμοποιεί”, δήλωσε ο Kitae.

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας πρότεινε ότι, μαζί με τις σπιτικές μάσκες προσώπου, οι ασπίδες προσώπου μπορεί να έχουν κάποια οφέλη στην πρόληψη της εξάπλωσης του κοροναϊού.

“Υπάρχει ένας ρόλος για τις ασπίδες προσώπου εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμες μάσκες, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί για το πού και πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλύτερα”, δήλωσε η Maria van Kerkove, τεχνική διεύθυνση του ΠΟΥ για το COVID-19. “Αυτό που είναι σημαντικό για τη μάσκα δεν είναι μόνο τα υλικά που χρησιμοποιούνται, αλλά και ο τρόπος που καλύπτει πραγματικά το πρόσωπό σας, όσον αφορά την κάλυψη της μύτης και το στόματος.”

Όσον αφορά το πόσο καλά λειτουργούν οι ασπίδες προσώπου, ορισμένοι εμπειρογνώμονες δημόσιας υγείας στις ΗΠΑ δήλωσαν ότι μπορεί να βοηθήσει όπως και οι μάσκες, αλλά άλλοι δεν είναι ακόμα τόσο σίγουροι.

Ο Stephen Chininis, καθηγητής στο Georgia Tech και σύμβουλος στο Curiosity Lab στο Peachtree Corners, τόνισε ότι αν χρησιμοποιείτε προσωπίδα, είναι σημαντικό να καλύπτει το πρόσωπό σας μέχρι τα αυτιά και να εκτείνεται κάτω από το πηγούνι.

Φοράτε γυαλιά; Έτσι δε θα ΘΟΛΩΝΟΥΝ από τη ΜΑΣΚΑ!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

12 Οικονομικοί Τρόποι για να Μετατρέψετε Απλά Έπιπλα IKEA σε Πολυτελή

12 Οικονομικοί Τρόποι για να Μετατρέψετε Απλά Έπιπλα IKEA σε Πολυτελή

Πώς να Δροσίσετε ένα Δωμάτιο αν Δεν Έχετε Κλιματιστικό - ΜΟΝΟ με ανεμιστήρες!

Πώς να Δροσίσετε ένα Δωμάτιο αν Δεν Έχετε Κλιματιστικό – ΜΟΝΟ με ανεμιστήρες!