in , ,

25 Ιδέες για Κρεβάτι Murphy

Εάν δεν έχετε χώρο για υπνοδωμάτιο ή χρειάζεστε έναν επιπλέον χώρο ύπνου για τους επισκέπτες, υπάρχει μια εξαιρετική λύση που θα λατρέψετε, ένα κρεβάτι Murphy! Πρόκειται για ένα πολύ άνετο κρεβάτι, το οποίο δεν καταλαμβάνει χώρο όταν δεν χρησιμοποιείται!

Τι είναι ένα κρεβάτι Murphy

Είναι ένα κρεβάτι που μπορεί να διπλωθεί για να ενσωματωθεί σε έναν τοίχο και να εξαφανιστεί εντελώς όταν δεν το χρειάζεστε. Είναι ιδανικά για χώρους μικτής χρήσης, όπως γραφείο / υπνοδωμάτιο, γυμναστήριο / ξενώνας και είναι ιδανικά για περιστασιακό χώρο ύπνου. Τέτοια κρεβάτια είναι ιδανικά σε μικρά σπίτια και αυξάνουν το επίπεδο άνεσης.

Πλεονεκτήματα

Δεν χρειάζεται να βγάζετε τα σεντόνια κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το κρεβάτι. Τα περισσότερα κρεβάτια Murphy διαθέτουν σύστημα Velcro και αυτό διατηρεί τα κλινοσκεπάσματα και το στρώμα στη θέση τους όταν είναι κλειστό. Και αν δεν σας αρέσουν τα κάθετα κρεβάτια Murphy, μπορείτε να διαμορφώσετε το χώρο για να ανοίγει οριζόντια.

Συμβουλές

Θα πρέπει να αφήνετε αρκετό χώρο γύρω από το πτυσσόμενο κρεβάτι. Τα άλλα έπιπλα του δωματίου πρέπει να είναι ελαφριά και κινούμενα για να έχετε εύκολη πρόσβαση στο κρεβάτι Murphy.

Ο μηχανισμός είναι το βασικό ενός κρεβατιού Murphy γιατί μπορεί να γίνει επικίνδυνο να ανοίγει και να κλείνει, οπότε επιλέξτε το σωστό υλικό. Πρέπει επίσης έχετε φωτισμό στο κεφαλάρι του κρεβατιού, ώστε να μπορείτε να διαβάσετε εσείς ή οι καλεσμένοι σας.

πηγή φωτό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

20 Πράγματα που θα ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ το Σπίτι σας

Πως να Επιδιορθώσετε Γρατζουνιές σε Δερμάτινα Έπιπλα με ένα ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΟ!

Πως να Επιδιορθώσετε Γρατζουνιές σε Δερμάτινα Έπιπλα με ένα ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΟ!