in , ,

10 Έξυπνες Λύσεις σε Καθημερινά Προβλήματα

Είναι τα μικρά πράγματα στη ζωή που μας κάνουν ευτυχισμένους. Ταυτόχρονα, είναι τα ίδια που μπορούν να μας δυσκολέψουν και η καθημερινή μας ζωή είναι γεμάτη με ευκαιρίες για να την χαλάσουμε. Προκειμένου να σταματήσουμε αυτές τις καταστάσεις, βρήκαμε 10 Έξυπνες Λύσεις σε Καθημερινά Προβλήματα.

Στενά παπούτσια

Κανένα πρόβλημα! Απλώς φορέστε ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες, πιέστε τις στα παπούτσια σας και ταυτόχρονα χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για να θερμάνετε τις πλευρές των παπουτσιών. Θα δείτε πώς το υλικό του παπουτσιού τεντώνεται πολύ γρήγορα λόγω της ζέστης. Τώρα τα παπούτσια θα σας χωρέσουν.

Προστασία ξύλου

Σίγουρα έχετε καρφωσει ένα καρφί σε ξύλο και μετά ανακαλύπτετε τα άσχημα βαθουλώματα που κάνατε.

Μπορείτε εύκολα να τα αποφύγετε απλώνοντας ζεστή κόλλα πάνω στο σφυρί σας.

Υπολείμματα σκόνης τσιπ

Για να αποφύγετε τη σκόνη τσιπ στα χέρια σας, απλώς πιέστε το κάτω μισό από το σακουλάκι έτσι ώστε τα πατατάκια που απομένουν να πεταχτούν επάνω.

Κατσαβίδι για όλα

Δεν μπορείτε να βρείτε το σωστό κατσαβίδι; Απλώς πάρτε ένα στυλό που δεν χρειάζεστε πια, αφαιρέστε το μελάνι και θερμάνετε το πλαστικό στην άκρη της μύτης. Πατήστε το λιωμένο πλαστικό άκρο στη βίδα, περιστρέψτε το στυλό και βιδώστε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αποθήκευση USB Stick

Τα USB sticks χάνονται εύκολα μέσα στις τσάντες. Εκτός, ότι κάθε φορά που το χρειάζεστε αναποδογυρίζετε το συμπάν, μπορεί επίσης να προκληθεί μόνιμη βλάβη στο usb. Λοιπόν, εδώ είναι η τέλεια λύση σε αυτό το πρόβλημα! Αρχικά πάρτε ένα στικ lip balm για τα χείλη που δεν χρειάζεστε πλέον και αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα.

Γεμίστε την πλαστική θήκη με ζεστή κόλλα.

Πιέστε απαλά το USB stick στην κόλλα και αφήστε να στεγνώσει.

Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε με ασφάλεια το USB stick σας και να το έχετε πάντα βολικό.

Καθαρισμός τρίφτη

Ο καθαρισμός του τρίφτη μετά από τρίψιμο τυριού είναι τεράστια πρόκληση. Η λύση είναι να τον πλύνετε με μια παλιά οδοντόβουρτσα και θα γίνει σαν καινούργιος.

Ξεραμένος μαρκαδόρος

Εάν ξεχάσατε να βάλετε το καπάκι σε μαρκαδόρο, απλώς ψεκάστε την μύτη με λίγο άρωμα.

Φουσκάλες

Παθαίνετε συνεχώς φουσκάλες με τα τακούνια σας; Κολλήστε ένα κομμάτι σερβιέτας στο εσωτερικό του παπουτσιού και οι φουσκάλες θα είναι παρελθόν.

Φθαρμένη γόμα

Εάν η γόμα στο μολύβι σας είναι φθαρμένη στο μέγιστο, ξύστε την!

Βρώμικα παπούτσια

Τα παπούτσια σας μοιάζουν να έχουν περάσει από πόλεμο; Πάρτε την οδοντόκρεμα από το μπάνιο και τρίψτε όλα τα βρώμικα σημεία με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Τα παπούτσια σας θα φαίνονται σαν καινούργια ξανά!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Κομψά IKEA Hacks Ταμπουρέδες και Πουφ

Χάσε 4 κιλά σε 1 εβδομάδα με την δίαιτα ORAC! Σε αφορά...

Χάσε 4 κιλά σε 1 εβδομάδα με την δίαιτα ORAC! Σε αφορά…