in , , , ,

Το Baby Oil αποδεικνύεται ΜΑΓΙΚΟ! Έξυπνες χρήσεις που θα σας εκπλήξουν Σήμερα!

Το Baby Oil αποδεικνύεται ΜΑΓΙΚΟ! Έξυπνες χρήσεις που θα σας εκπλήξουν Σήμερα!
Το Baby Oil αποδεικνύεται ΜΑΓΙΚΟ! Έξυπνες χρήσεις που θα σας εκπλήξουν Σήμερα!

Από σήμερα θα μάθετε χρήσεις που μπορεί να έχει ένα μπουκαλάκι baby oil και θα εκπλαγείτε πόσο θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητά σας. Το Baby oil είναι φτηνό, θα το βρείτε παντού και οι περισσότεροι σίγουρα έχουμε στο ντουλάπι ένα. Θα σας φανεί τόσο χρήσιμο που από εδώ και στο εξής δεν θα ξεχνάτε να αγοράζετε για να έχετε πάντα. Είτε έχετε μωρό είτε όχι λοιπόν δείτε τι μπορείτε να κάνετε με ένα μπουκάλι baby oil!

Ξεμπλοκάρετε κολλημένο χαρτί από καταστροφέα εγγράφων με baby oil

Αν χρησιμοποιείτε καταστροφέα εγγράφων και κολλήσει χαρτί στις λεπίδες ρίξτε λίγες σταγόνες από το λαδάκι και θα δείτε πώς θα ξεμπλοκάρει αμέσως.

Αφαιρέστε κατάλοιπα σαπουνιού

Τα υπολείμματα σαπουνιού είναι πονοκέφαλος και όταν δεν θέλετε να χρησιμποιήσετε χημικά τότε το baby oil είναι η απόλυτη λύση. Βάλτε μερικές σταγόνες σε ένα πανάκι και τρίψτε. Δεν χρειάζεται να αδειάστε όλο το μπουκάλι! Το σαπούνι γίνεται σαν τζελ και τότε μπορείτε να το αφαιρέσετε εύκολα και γρήγορα. Καθαρίζει το ίδιο καλά πλακάκια και το χώρο γύρο από την ντουζιέρα και το τηλέφωνο του μπάνιου.

Καθαρίζει έπιπλα από σκόνη, διακοσμητικά, δάπεδα αλλά προσοχή γιατί γλιστράει

Ακόμα και αν βιάζεστε να τελειώσετε, το βρεφικό λάδι κάνει θαύματα με το ξεσκόνισμα των επίπλων και των διακοσμητικών που πιάνουν εύκολα σκόνη. Βάλτε μερικές σταγόνες σε πανάκι και καθαρίστε. Θα λάμψουν σαν διαμάντι. Επίσης μπορείτε να βάλετε μερικές σταγόνες σε σκούπες τύπου swiffer και να γυαλίσετε ξύλινα πατώματα. Όμως προσοχή, γλιστράει, άλλωστε το λέει και το όνομα του “λάδι”.

Φτιάχνουμε Diy ξεσκονόπανα που μαγνητίζουν τη σκόνη

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Baby Oil Για ξύρισμα (πόδια. μασχάλες, οτιδήποτε!)

Baby Oil Για ξύρισμα (πόδια. μασχάλες, οτιδήποτε!)
Baby Oil Για ξύρισμα (πόδια. μασχάλες, οτιδήποτε!) / onegoodthingbyjillee

Το baby oil μπορεί να λειτουργήσει σαν ενυδατική κρέμα ξυρίσματος. Είναι σαν το λάδι καρύδας ή το ελαιόλαδο αλλά πολύ φτηνότερο. Θα κάνετε βαθύ ξύρισμα και το δέρμα σας θα μείνει απαλό. Λειτουργεί άψογα με το ευαίσθητο δέρμα. Ακόμα και αν δεν θέλετε να ξυριστείτε με βρεφικό λάδι μπορείτε να το χρησιμποιήσετε μετά το ξύρισμα για υγρασία και απαλότητα που διαρκεί.

Ξεμπλέξτε αλυσίδες, κοσμήματα και οτιδήποτε μπλέκεται (εκτός από τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια!)

Ίσως είναι μια συνωμοσία το μπλέξιμο των αλυσίδων, δεν εξηγείται αλλιώς. Ακόμα και τακτοποιημένα και κρεμασμένα να τα έχεις για κάποιο λόγο κάποια στιγμή θα μπλεχτούν. Κανένα πρόβλημα. Ρίξτε μερικές σταγόνες λαδάκι στον κόμπο, αφήστε να κάτσει λίγο και μετά θα είναι πολύ πιο εύκολο να λύσετε τον κόμπο. Μπορεί να λειτουργήσει και με κορδόνια αλλά πολύ καλύτερα με τα κοσμήματα.

Αφαιρέστε το μακιγιάζ

Είναι πολύ απαλό με την αφαίρεση μακιγιάζ ακόμα και γύρω από τα ματιά και αφήνει το δέρμα τόσο ενυδατωμένο που δεν χρειάζεστε μετά κάποια λοσιόν.

Βγάλτε χρώμα από το δέρμα και τα μαλλιά

Βγάλτε χρώμα από το δέρμα και τα μαλλιά  με Baby oil
Βγάλτε χρώμα από το δέρμα και τα μαλλιά με Baby oil / onegoodthingbyjillee

Αν συνηθίζετε να βάφετε σίγουρα πολλές φορές μπορεί να έχετε γεμίσει το δέρμα και τα μαλλιά σας με πλαστικό χρώμα το οποίο δεν φεύγει και πολύ εύκολα έτσι; Ακούστε το μυστικό. Βάλτε λάδι όπου έχετε χρώματα, αφήστε το να τα μαλακώσει, είτε στα μαλλιά είτε στο δέρμα και μετά σαπουνιστείτε. Τα χρώματα θα μαλακώσουν και θα φύγουν εύκολα.

Ξεκολλάει τις τσίχλες από τα μαλλιά

Αν στα μαλλιά σας ή του παιδιού σας κολλήσει τσίχλα, πέρα από το να τα κουρέψετε υπάρχει καλύτερη λύση. Ρίξτε λίγο Baby oil, αφήστε να δράσει και ξεκολλήστε σιγά σιγά την τσίχλα.

Αυτές ήταν μερικές από τις χρήσεις του Baby Oil!

Γυαλίστε τις Inox συσκευές σας με Baby oil ή ελαιόλαδο!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

4 Εναλλακτικοί Κύκλοι Ύπνου που Προσθέτουν Επιπλέον Ώρες στην Εβδομάδα σας

Σημάδια γήρανσης στα χέρια; ΠΟΤΕ Πια! Ο πιο απλός τρόπος

Σημάδια γήρανσης στα χέρια; ΠΟΤΕ Πια! Ο πιο απλός τρόπος