in , , , ,

Διακόσμηση: Οι designers μας αποκαλύπτουν τις 4 Τάσεις Υπνοδωματίου για το 2020!

Διασκόσμηση: Οι Interior designers αποκαλύπτουν. Σκοπεύετε να ανακαινίσετε ή τουλάχιστον να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας; Ρίξτε μια ματιά στις 4 Τάσεις Διακόσμησης Υπνοδωματίου για το 2020 και 25 ιδέες για να εμπνευστείτε!

Πολυτέλεια

Αν και είμαστε συνηθισμένοι στο γεγονός ότι ο μινιμαλισμός κατακτά τον κόσμο αυτή τη δεκαετία θα δούμε πολύ περισσότερη πολυτέλεια στην εσωτερική διακόσμηση. Αυτό ισχύει για τις παλέτες χρωμάτων, πανέμορφα έπιπλα, πολυτελή κλινοσκεπάσματα και υφάσματα ή οτιδήποτε άλλο που κάνει την κρεβατοκάμαρά σας πολυτελή.

Ταπετσαρισμένα κεφαλάρια

Ειδικά στα υπνοδωμάτια τι μπορεί να είναι καλύτερο από ένα κρεβάτι με ένα υπερμεγέθη ταπετσαρισμένο κεφαλάρι που δίνει στιλ και μια αίσθηση ζεστασιάς στο δωμάτιο; Επιλέξτε χρώματα έμφασης για να δημιουργήσετε ένα τολμηρό πολύχρωμο σημείο ή να ταιριάζει με τη διακόσμηση του δωμάτιου και επιλέξτε πολυτελή υφάσματα όπως βελούδο.

Κλινοσκεπάσματα

Κομψά, άνετα, μαλακά κλινοσκεπάσματα είναι μια τάση φέτος, οπότε είναι καιρός να επενδύσετε σε ποιοτικά σετ. Έντονα χρώματα, σχέδια και διάφορα είδη υφασμάτων για να κάνετε το υπνοδωμάτιο σας πολύ φιλόξενο και ο ύπνος σας να είναι υγιής.

Πρασινάδα

Η πρασινάδα σε γλάστρες είναι η τάση της χρονιάς και ταιριάζει σε κάθε χώρο. Όλα γίνονται πιο φιλικά προς το περιβάλλον και όλοι προσπαθούν να φέρουν τη φύση σπίτι τους. Αυτό σημαίνει ότι οι γλάστρες στο χώρο και κρεμαστές πάνω από το κρεβάτι είναι απαραίτητες και θα ζωντανέψουν το υπνοδωμάτιο και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο συνδεδεμένοι με τη φύση και μερικές φορές ότι είστε έξω στο ύπαιθρο.

10 Μοντέρνες Ιδέες για Ντουλάπες Υπνοδωματίου

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

17 Μοναδικοί Τρόποι να Διακοσμήσετε Γλάστρες

6+1 Πανέμορφα φυτά για τις σκιερές γωνίες του μπαλκονιού σου!