in , , ,

10 Μοντέρνες Ιδέες για Ντουλάπες Υπνοδωματίου

Ψάχνετε νέες ιδέες για να αλλάξετε την ντουλάπα του υπνοδωματίου σας; Τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε εναλλακτικές λύσεις που προέρχονται από εκείνους που βρήκαν τους καλύτερους τρόπους για να αλλάξουν τη ντουλάπα τους και να ζωντανέψουν το μονότονο εσωτερικό τους.

10 Μοντέρνες Ιδέες για Ντουλάπες Υπνοδωματίου
10 Μοντέρνες Ιδέες για Ντουλάπες Υπνοδωματίου

Η δημιουργικότητα σας και αυτές οι 10 Μοντέρνες Ιδέες για Ντουλάπες Υπνοδωματίου θα σας οδηγήσουν στο τέλειο αποτέλεσμα. Είτε έχετε μια απλή ντουλάπα ή ένα δωμάτιο ντουλάπα, ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση.

Αλλάξτε τις πόρτες της ντουλάπας

Με μερικές απλές κινήσεις, μπορείτε να έχετε ολοκαίνουργιες υπέροχες πόρτες. Πάρτε δύο σετ πτυσσόμενες πόρτες και βάψτε τις. Πριν όμως αφαιρέστε τους πλευρικούς μεντεσέδες. Στη συνέχεια, βγάλτε τις παλιές πόρτες και τοποθετήστε τους νέους μεντεσέδες στο πλαίσιο της ντουλάπας.
Πάρτε 6 ξύλινα αστέρια 10 και βάψτε τα. Κόψτε τα στο μισό και κολλήστε τα στις πόρτες. Τέλος, προσθέστε μπρούτζινες λαβές για να ολοκληρώσετε το έργο σας.

πηγή φωτό

Προσθέστε καθρέφτη σε ντουλάπα δωμάτιο

Η τοποθέτηση ενός καθρέφτη θα σας βοηθήσει στην επιλογή των ενδυμάτων που πρέπει φορέσετε για κάθε περίσταση. Είναι ευχάριστη εμπειρία να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη όταν δοκιμάζεις ένα ρούχο.

πηγή φωτό

Συνδυάστε μαύρο και λευκό χρώμα

Τα μοντέρνα σχέδια εφαρμόζουν συνήθως μια μονόχρωμη παλέτα χρωμάτων. Οι κορυφαίες αποχρώσεις είναι συνήθως μαύρο και άσπρο, πιθανώς, με το πρώτο να συμπληρώνει την παλέτα. Δεν έχει σημασία αν αγαπάτε τη φωτεινότητα. Το κλειδί είναι ισορροπία.

πηγή φωτό

Ανοιχτή ντουλάπα

Αυτή τη φορά, ξεχάστε τη συμβατικοί ντουλάπα και τοποθετήστε μια κρεμάστρα δαπέδου για τα ρούχα σας. Για πράγματα που σπάνια φοράτε, τοποθετήστε μια ξύλινη σανίδα από πάνω και στερεώστε με μερικές γωνίες για να είναι ανθεκτική. Χρησιμοποιήστε δυο και στο διάστημα μεταξύ τους βάλτε αξεσουάρ ή ό, τι θέλετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
πηγή φωτό

Προσθέστε διακοσμητικά πλαίσια

Αν η ντουλάπα σας έχει πόρτες καθρέφτες μπορείτε να τοποθετήσετε διακοσμητικά πλαίσια που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο για να μεταμορφώσετε τη διακόσμηση του υπνοδωματίου.

πηγή φωτό

Διαχωρίστε τα ρούχα σε δικά σας και δικά του

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους οργάνωσης της ντουλάπας είναι ο διαχωρισμός σε γυναίκεια και αντρικά ρούχα. Όχι μόνο η ιδέα είναι διακοσμητική, αλλά λειτουργεί αποτελεσματικά και για εσάς και το ταίρι σας. Επιπλέον, μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τα ρούχα σας ανάλογα με τον τύπο και τα χρώματα τους, από τα πιο σκούρα στα πιο ανοιχτά ή το αντίστροφο.

πηγή φωτό

Χρησιμοποιήστε φυσικά υλικά

Τα φυσικά υλικά είναι πάντα δελεαστικά. Μας θυμίζει από πού προερχόμαστε και ομορφαίνει σχεδόν κάθε υπνοδωμάτιο. Επικεντρωθείτε περισσότερο στη λειτουργία.

πηγή φωτό

Φωτίστε τη ντουλάπα σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτιστικά LED, αλογόνου και λαμπτήρες φθορισμού. Ωστόσο, οι λαμπτήρες αλογόνου είναι πολύ φωτεινοί, αλλά δεν μπορούν να τοποθετηθούν κοντά στα ρούχα σας, καθώς μπορούν να ζεσταθούν πολύ. Επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε γυάλινα παράθυρα ή γυάλινες στέγες ώστε να έχετε πρόσβαση στο φως του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

πηγή φωτό

Συνδυασμός ντουλάπας και υπνοδωματίου

Η δημιουργία μιας ανοιχτής ντουλάπας απαιτεί μικρό χώρο. Και μόλις ολοκληρωθεί το έργο, μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα ρούχα σας χωρίς να χρειάζεστε πόρτες για να τα καλύψετε. Τι συμβαίνει όμως με τη σκόνη; Λοιπόν, μια συρόμενη κουρτίνα θα λύσει το πρόβλημά σας.

πηγή φωτό

Διακοσμήστε τη ντουλάπα σας με ένα κρεμαστό φωτιστικό

Για να κάνετε τη ντουλάπα σας πιο ενδιαφέρουσα, χρειάζεστε ένα σημείο εστίασης όπως ένα κρεμαστό φωτιστικό. Αντί να το αγοράσετε, μπορείτε να το φτιάξετε. Θα χρειαστείτε ένα παλιό φωτιστικό και μερικές δεκάδες ψεύτικων λουλουδιών που θα κολλήσετε επάνω του. Εάν θέλετε ένα όπως στην εικόνα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 200 λουλούδια.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Καθημερινά Πράγματα που Έχουν Συγκεκριμένο Χρώμα

10 Καθημερινά Πράγματα που Έχουν Συγκεκριμένο Χρώμα

ΜΙΚΡΟΣ ΚΗΠΟΣ: Φτιάξε μικρά κηπάκια στο σπίτι σου!

ΜΙΚΡΟΣ ΚΗΠΟΣ: Φτιάξε μικρά κηπάκια στο σπίτι σου!