in , , , ,

Πως να Φτιάξετε ένα Πασχαλινό Στεφάνι “Λαγό”

Κάθε Άνοιξη καλωσορίζουμε τον ζεστό καιρό διακοσμώντας τα σπίτια μας με όμορφα παστέλ χρώματα και φωτεινά φλοραλ σχέδια. Φέτος, προσθέστε αυτό το λατρευτό στεφάνι λαγουδάκι για το Πάσχα. Είναι τόσο εύκολο στην κατασκευή και μόλις το φτιάξετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε μερικά από τα αγαπημένα σας ψεύτικα άνθη και να το γεμίσετε με ψεύτικη πρασινάδα.

Πως να Φτιάξετε ένα Πασχαλινό Στεφάνι "Λαγό"
Πως να Φτιάξετε ένα Πασχαλινό Στεφάνι “Λαγό”

Θα χρειαστείτε:
Ψαλίδι
Μεγάλο στρογγυλό στεφάνι από κληματόβεργες
Στεφάνι από κληματόβεργες σε σχήμα καρδιάς
Σύρμα ανθοκομίας
Ποικίλα ψεύτικα λουλούδια
Ψεύτικη πρασινάδα

Τα στεφάνια από κληματόβεργες μπορείτε να τα αγοράσετε από εξειδικευμένα μαγαζιά ή να τα φτιάξετε μόνοι σας. Αν ψάξετε στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλές ιδέες κατασκευής.

Για να φτιάξετε το στεφάνι λαγουδάκι του Πάσχα, τοποθετήστε το στεφάνι σε σχήμα καρδιάς πάνω από το στρογγυλό στεφάνι, ώστε να επικαλύπτονται. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το σύρμα ανθοκομίας για να τα δέσετε σφιχτά μαζί για να φτιάξετε το σχήμα του λαγού.

Πασχαλινή κατασκευή, στεφάνι κουνέλι
Πασχαλινή κατασκευή, στεφάνι κουνέλι

Για να τα δέσετε με ασφάλεια περάστε το σύρμα μέσω των διακλαδώσεων του στρογγυλού στεφανιού και γύρω από τις πλευρές της καρδιάς. Επίσης, κάντε μια θηλιά με το σύρμα στην κορυφή του στρογγυλού στεφανιού ώστε να το κρεμάσετε όταν τελειώσετε.

Χρησιμοποιήστε το ψαλίδι για να κόψετε τα λουλούδια, ώστε τα κοτσάνια τους να έχουν μήκος μόνο μερικά εκατοστά. Ξεκινήστε από τα μεγαλύτερα λουλούδια πρώτα, περάστε τα κοτσάνια στο στρογγυλό στεφάνι γύρου και δέστε τα με το σύρμα. Μπορείτε επίσης να τα κολλήσετε με πιστόλι κόλλας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Συνεχίστε να προσθέτετε λουλούδια και πρασινάδα έως ότου καλύψετε εντελώς το στρογγυλό στεφάνι.

15 Πασχαλινά Στεφάνια για την Εξώπορτα μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πως να Καλλιεργήσετε Τριανταφυλλιές

IKEA HACKS: Πως να Αλλάξετε τη Βιβλιοθήκη IKEA Billy

IKEA HACKS: Πως να Αλλάξετε τη Βιβλιοθήκη IKEA Billy