in , , , ,

Το Popcorn Time Επέστρεψε με καινούργια έκδοση: Δωρεάν ταινίες

Ίσως ήταν καλύτερη στιγμή για να επιστρέψει το Pop corn στους φανατικούς του χρήστες. Με το tweet ” Love in the Time of Corona Version 0.4 is out !” δίνουν το δικό τους μήνυμα στον κόσμο που είναι μέσα λόγω της επιδημίας του Κορονοϊου. Προσφέρουν ώρες διασκέδασης και μάλιστα δωρεάν.

Η εφαρμογή είχε κάνει την εμφάνιση της το 2014 και ήταν πάρα πολύ δημοφιλής αφού μπορούσες να δεις απευθείας ταινίες στον υπολογιστή σου χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις και να κατεβάζεις torrents και υπότιτλους.

Σαν το Netflx επέλεγες την ταινία που θα δεις απλά.
Επέστρεψε λοιπόν με νέα έκδοση και με ένα έξυπνο μότο ” Take a Corona, Don’t Catch Corona”. Βέβαια εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι το Pop Corn δεν είναι και απολύτως νόμιμο και γι’αυτό τερμάτισε τη λειτουργία του καθώς είχε προβλήματα με τα πνευματικά δικαιώματα. Φτάνει τώρα να δούμε πόσο θα κρατήσει και τι νέο μας φέρνει!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Βρώμικο συρτάρι πλυντηρίου; Δείτε πώς θα το καθαρίσετε και απαλλαγείτε και από την μούχλα!

Πως να Κάνετε το Καθάρισμα για την Άνοιξη Εύκολο και Διασκεδαστικό