in , ,

Κορονοϊός: Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε όλοι παγκοσμίως ένα πρωτοφανές σκηνικό σαν να έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Έναν επικινδύνο ιό τον Κορονοϊό που είναι εξαιρετικά μεταδοτικός και με αρκετά μεγάλο ποσοστά θνησιμότητας στις μεγάλες ηλικίες και στις ευπαθείς ομάδες.

Κορονοϊός: Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε
Κορονοϊός: Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε

Καθημερινά διαβάζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε να αρρωστήσουμε αλλά και να διασπείρουμε τον ιό στους γύρω μας.

Η καθηγήτρια επιδημιολογίας τους Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού μας εξηγεί τις δεν πρέπει να κάνουμε για να προστατευτούμε εμείς αλλά και για να προστατέψουμε τους γύρω μας.

Κορονοϊός: Live εφαρμογή δείχνει πώς εξαπλώνεται ο COVID-19

Στεγνωτήρια χεριών

Κάποιος θα περίμενε ότι τα στεγνωτήρια χεριών είναι από τις καλύτερες λύσεις για τα χέρια αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι. Αν μετά το πλύσιμο των χεριών υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχει ο ιός ακόμα επάνω στα χέρια, με τον ζεστό αέρα θα μεταδοθεί σε όλο τον χώρο και φυσικά και στην μύτη του ίδιου ατόμου που το έχει χρησιμοποιήσει. Ο καλύτερος τρόπος να στεγνώσουμε τα χέρια μας είναι οι χάρτινες πετσέτες μιας χρήσης.

Προληπτικός ψεκασμός της μύτης

Ο προληπτικός ψεκασμός της ρινικής κοιλότητας μόνο αντίθετα αποτελέσματα μπορεί να φέρει σε σχέση με την διασπορά του Κορονοϊού. Ο ψεκασμός μπορεί να διασπείρει τον ιό στο χώρο. Αποφεύγουμε την επαφή με την μύτη γιατί από εκεί γίνεται η διασπορά των μικροβίων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Αντιβιοτικά

Τα αντιβιοτικά δεν καταπολεμούν τον Κορονοϊό ο οποίος είναι ένας ιός. Τα αντιβιοτικά χρησιμοποιούνται για τα μικρόβια, επομένως η χρήση τους μόνο κακό μπορούν να κάνουν γιατί αυξάνουν την ανθεκτικότητα των μικροβίων στο σώμα μας.

Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το Πιο ΒΡΩΜΙΚΟ αντικείμενο μέσα στην κουζίνα! Πώς να απαλλαγείτε από το Μικρόβια!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Πώς να Κάνετε πιο Λειτουργική μια Στενή Είσοδο Σπιτιού

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Πώς να Κάνετε πιο Λειτουργική μια Στενή Είσοδο Σπιτιού

Τα κανάλια της Βενετίας ξανά καθαρά μετά την καραντίνα και την απουσία τουριστών!