in , , , ,

6 Αποτελεσματικοί Τρόποι για να Διατηρηθεί ο Λαιμός σας Νεότερος & ασκήσεις για τόνωση!

Ο λαιμός είναι συνήθως ο πρώτος που εμφανίζει σημάδια γήρανσης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το δέρμα είναι πιο λεπτό από ότι στα άλλα σημεία του σώματος ενώ επιπλέον έχει λιγότερους αδένες και γι’ αυτό χάνει πιο γρήγορα την ελαστικότητα του.

Ευτυχώς, υπάρχουν 6 Αποτελεσματικοί Τρόποι για να Φαίνεται ο Λαιμός σας Νεότερος.

Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά άρωμα.

Τα αρώματα περιέχουν αλκοόλ και διάφορες αρωματικές ουσίες που ξηραίνουν το δέρμα και το καθιστούν λιγότερο ελαστικό. Εάν είστε συνηθισμένοι να ανανεώνετε το άρωμά σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι καλύτερο να το εφαρμόσετε μόνο στους καρπούς.

Μη φοράτε βαριά κοσμήματα.

Τα βαριά κολιέ και τα μενταγιόν τεντώνουν το απαλό δέρμα στο λαιμό. Είναι καλύτερο να τα φοράτε μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Εξαιτίας του ίδιου λόγου, είναι καλύτερα να μην φοράτε συνθετικά πουλόβερ με σφιχτούς λαιμούς.

Προσέξτε τη στάση του σώματός σας.

Πρώτα απ’ όλα, μια κακή στάση μπορεί να είναι ο λόγος για πονοκεφάλους και πόνο στον αυχένα. Δεύτερον, λόγω της σταθερής κάμψης, μπορεί να εμφανιστούν ρυτίδες και δεν είναι εύκολο να απαλλαγείτε. Υπάρχει ένας ακόμη εχθρός του όμορφου δέρματος και μιας καλής στάσης – το κινητό τηλέφωνο. Πολλοί άνθρωποι το κρατούν χαμηλότερα από το επίπεδο των ματιών όταν διαβάζουν ή βλέπουν κάτι και αυτό προκαλεί επίσης την εμφάνιση ρυτίδων.

Ενυδατώστε το δέρμα σας τακτικά

Πολλές γυναίκες ξεχνούν ότι ο λαιμός όπως και το πρόσωπο, πρέπει να ενυδατώνεται τακτικά. Δεν χρειάζεστε ειδική λοσιόν καθώς μια απλή κρέμα προσώπου είναι εξίσου καλή για το λαιμό. Πρέπει να δώσετε προσοχή στο πώς την εφαρμόζετε στο λαιμό σας, επειδή είναι σημαντικό να κινήσετε τα δάχτυλά σας απαλά προς τα πάνω.

Τρώτε περισσότερα τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη C και λιπαρά οξέα.

Η βιταμίνη C ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου που καθιστά το δέρμα ελαστικό. Γι’ αυτό είναι καλύτερο να συμπεριλάβετε περισσότερα εσπεριδοειδή, ντομάτες και μούρα στη διατροφή σας. Είναι επίσης καλό να τρώτε περισσότερα προϊόντα πλούσια σε ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα: ελαιόλαδο, λιπαρά ψάρια, καρύδια και αβοκάντο. Βοηθούν στη θρέψη του δέρματος και είναι αναντικατάστατα στην υγεία.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θυμηθείτε να ασκηθείτε.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ασκήσεις για να ασκήσετε το λαιμό και τους μύες του προσώπου. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

Μετακινήστε την κάτω σιαγόνα προς τα εμπρός και προς τα πίσω.

Σχηματίστε τα χείλη σας με το γράμμα “О” και κρατήστε τα για 5 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση αρκετές φορές. Στη συνέχεια, κάντε το ίδιο, προφέροντας τον ήχο “E” όπως στο “χέλι”.

Καθίστε ευθεία, πιέστε το δεξί σας χέρι στο μέτωπό σας. Πιέστε το χέρι σας με δύναμη χωρίς κλίση του κεφαλιού σας. Κρατήστε αυτή τη στάση για 10 δευτερόλεπτα.

Καθίστε ευθεία, βάλτε τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι σας και πιέστε το πίσω μέρος του κεφαλιού επάνω σε αυτά χωρίς να γέρνετε το κεφάλι σας προς τα πίσω. Κρατήστε αυτή τη στάση για 10 δευτερόλεπτα.

Καθίστε ευθεία. Γείρετε το κεφάλι σας προς τα πίσω και ανοίξτε το στόμα σας. Προσπαθήστε να φτάσετε στο άνω χείλος σας με το κάτω χείλος σας χωρίς να βάζετε τα δόντια σας ανάμεσα. Επαναλάβετε την άσκηση αρκετές φορές.

Για να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα, εκτελέστε αυτές τις ασκήσεις 1-2 φορές την ημέρα. Παρεμπιπτόντως, η τακτική σωματική άσκηση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το λαιμό σας πιο νεανικό καθώς βελτιώνει τη ροή του αίματος και εμπλουτίζει το δέρμα με οξυγόνο, καθιστώντας τον πιο ελαστικό.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 9

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

6 Λάθη στην Υγιεινής που Πρέπει να Σταματήσετε

6 Λάθη στην Υγιεινής που Πρέπει να Σταματήσετε

10 Καλύτεροι Τρόποι για να Ανανεώσετε το Σπίτι σας την Άνοιξη

10 Καλύτεροι Τρόποι για να Ανανεώσετε το Σπίτι σας την Άνοιξη