in , ,

15 Πράγματα που Μπορεί να Έχετε και Αξίζουν μια Περιουσία

Παλιά Legos και μεταλλικά αυτοκίνητα, Tamagotchis, βιβλία, μαγειρικά σκεύη ή ακόμα και πινακίδες από τη μοτοσικλέτα του παππού σας είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να έχετε θαμμένα στην αποθήκη και να είναι πραγματικά πολύτιμα. Στον κόσμο των συλλεκτών πολλά αναπάντεχα πράγματα είναι σε ζήτηση, ακόμη και κουτιά δημητριακών.

Παλιά κουτιά δημητριακών

Για τους συλλέκτες, ορισμένες παλιές συσκευασίες από χαρτί πωλούνται για απίστευτα ποσά. Οι περισσότεροι αγοραστές οδηγούνται από αισθήματα νοσταλγίας καθώς έχουν πολλές αναμνήσεις από την παιδική τους ηλικία, τα κινούμενα σχέδια και τα σνακ.

Furby κουκλάκια από τη δεκαετία του ’90

Πολλοί από μας ίσως εξακολουθούν να έχουν ένα από αυτά τα χνουδωτά παιχνίδια και ίσως αξίζει δείτε το έτος παραγωγής του. Τα Furbys που κατασκευάστηκαν στα τέλη του 20ου αιώνα ίσως είναι σε ζήτηση από τους συλλέκτες. Κατασκευασμένα το 1998, οι πρώτες εκδόσεις όπως το ουράνιο τόξο και ο άγγελος μπορούν να πωληθούν για περισσότερα από 300 δολάρια.

Παλιά Tamagotchis

Αυτό το αγαπημένο παιχνίδι από τη δεκαετία του ’90 είναι ακόμα δημοφιλές μετά από τόσα χρόνια. Τα περισσότερα από αυτά ήταν αρκετά φθηνά και πολλοί μπορούσαν να τα αγοράσουν. Αυτή τη στιγμή μπορείτε ακόμα να αγοράσετε ένα Tamagotchi, αλλά τα παλιά και οι σπάνιες εκδόσεις πωλούνται για περισσότερα από 1.000 δολάρια.

Συλλεκτικά Lego

Παρόλο που το Legos είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές και γενικά προσιτό παιχνίδι, ορισμένες από τις εκδόσεις του έχουν υψηλή τιμή. Για παράδειγμα, ένα κλειστό σύνολο Millennium Falcon από το 2007 μπορεί να πωληθεί στο eBay για περισσότερα από 1.500 δολάρια. Επιπλέον, ορισμένες από τις πιο σπάνιες μικροσκοπικές φιγούρες είναι σε ζήτηση, όπως ο Darth Vader.

Παλιά κόμικς

Η αξία ορισμένων κόμικς αυξάνεται με το πέρασμα του χρόνου. Τα παλιά κόμικς Marvel πωλούνται σε εξαιρετικά υψηλές τιμές. Οι πιο ακριβές είναι οι εκδόσεις, όπου για πρώτη φορά εμφανίζονται ήρωες όπως ο Captain America, ο Spider-Man, ο Superman ή ο Batman.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κάρτες Pokemon

Όσοι αγαπούσαν να παίζουν παιχνίδια με κάρτες Pokemon στο σχολείο ίσως πρέπει να ρίξουν μια ματιά στη συλλογή τους για άλλη μια φορά. Ορισμένες εκδόσεις των καρτών μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από τις κανονικές. Μπορεί να έχουν διαφορετικό σχέδιο, διαφορετικά χρώματα και ολογράμματα. Αυτές οι λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν την κάρτα πολύτιμη για τους συλλέκτες. Επίσης, εάν η κάρτα δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ, μπορεί να αυξήσει ακόμη περισσότερο την τιμή.

Παλιά παιχνίδια Nintendo

Τα παλιά παιχνίδια Nintendo είναι πάντα πολύτιμα μεταξύ των συλλεκτών, και η αξία τους αυξάνεται μόνο με την πάροδο του χρόνου. Το παιχνίδι “Stadium Events” της Bandai πιστεύεται ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο, δεδομένου ότι η εταιρεία κυκλοφόρησε μια νεότερη έκδοση και προσπάθησε να απομακρύνει το παλαιότερο από τα ράφια. Τώρα πωλείται στο eBay για περίπου 5.000 δολάρια. Άλλα παλιά παιχνίδια για Game Boy και διαφορετικές κονσόλες είναι ακόμα σε ζήτηση.

Παλιά αυτοκινητάκια Camaro

Τα αυτοκινητάκια Camaro είναι φθηνά και πωλούνται στο διαδίκτυο και σε καταστήματα. Ωστόσο, η παλαιότερη έκδοση τους μπορεί να πωληθεί σε αξιοπρεπές ποσό. Κυκλοφόρησε το 1995, το λευκό βαμμένο αυτοκίνητο Camaro με πορτοκαλί ρίγες στην κουκούλα και το κορμό από την σειρά TREA $ URE HUNT SERIES είναι η πραγματική ευκαρια. Αυτό το μικρό παιχνίδι είναι ένα από τα πιο ακριβά και επιθυμητά συλλεκτικά στη σειρά και πωλείται για περισσότερα από 1.500 δολάρια.

Τα αντίτυπα του Harry Potter με το όνομα Joanne Rowling

Η πρώτη έκδοση της σειράς βιβλίων του Χάρι Πότερ είναι τώρα περιζήτητη από πολλούς οπαδούς και συλλέκτες. Το 1997 δημοσιεύθηκαν μόνο 500 βιβλία. Αυτό που το καθιστά τόσο ξεχωριστό είναι ολόκληρο το όνομα της “Joanne Rowling”, αντί της “J.K. Rowling “όπως στις μεταγενέστερες εκδόσεις.

Παλιές γραφομηχανές

Στον κόσμο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των πληκτρολογίων, οι γραφομηχανές μοιάζουν τόσο ξεπερασμένες. Και αυτό κάνει ορισμένα μοντέλα τόσο μοναδικά και ακριβά. Πολλοί λάτρεις των αντικών θέλουν μια για τον εαυτό τους. Αυτές οι μεγάλες και βαριές συσκευές μπορούν να λειτουργήσουν ως κομμάτι εσωτερικής διακόσμησης ή αυθεντικό εργαλείο για έναν συγγραφέα.

Πετρώματα που μοιάζουν με κρέας

Οι Κινέζοι συλλέκτες είναι ερωτευμένοι με έναν συγκεκριμένο τύπο πετρώματος. Ίασπίς που μοιάζει με κομμάτι καπνιστού κρέατος και έχει το δικό του μουσείο στο Lushan της Κίνας. Στο eBay πωλούνται σε διαφορετικές τιμές – από 10 έως 500 δολάρια και ακόμη περισσότερο. Όσο μεγαλύτερο και πιο ρεαλιστικό το πέτρωμα, τόσο καλύτερη είναι η τιμή.

Παλιές πιατέλες Pyrex

Κάποιοι από εμάς ίσως έχουν κληρονομήσει μια πολύχρωμη πιατέλα Pyrex από τη μητέρα μας ή τη γιαγιά μας. Ίσως να είναι καιρός να σκουπίσετε τη σκόνη από αυτά, γιατί μερικοί παθιασμένοι συλλέκτες βρίσκονται στο κυνήγι για παλιά μαγειρικά σκεύη Pyrex. Οι τιμές ξεκινούν από 300 δολάρια και ανεβαίνουν προς τα πάνω. Η ηλικία, το στυλ, το χρώμα και η κατάσταση παίζουν σημαντικό ρόλο στην τιμή.

Παλιές διαφημιστικές πινακίδες

Οι διαφημιστικές πινακίδες δεν έχουν χάσει τη δημοτικότητά τους ακόμα και σήμερα, δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται συχνά σε πολλές καφετέριες και μπαρ και όσο παλαιότερη και το πιο vintage τόσο το καλύτερο. Είναι δημοφιλείς στις πλατφόρμες πώλησης και πωλούνται από περίπου 20 έως 1.000 δολάρια ή ακόμα περισσότερα.

Παλιά κουτιά κολατσιού

Τα κουτιά γεύματος είναι ένας πολύτιμος σύντροφος της παιδικής ηλικίας με πολλές αναμνήσεις. Οι χαρακτήρες κόμικς, τα τοπία ή τα πολύχρωμα μοτίβα – ακόμη και τότε υπήρχαν τόσες πολλές επιλογές για να κάνουν πιο διασκεδαστικό το κολατσιό μας. Ωστόσο, τώρα έχουν γίνει πολύτιμα μεταξύ των συλλεκτών. Οι τιμές τους μπορεί να κυμαίνεται από 100 – 400 δολάρια ή ακόμα περισσότερο.

Παλιά κιβώτια αναψυκτικών

Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο σε μερικούς, αλλά ακόμη και τα παλιά κιβώτια αναψυκτικών ζητούνται από τους συλλέκτες. Οι τιμές ξεκινούν από 20 δολάρια και ανεβαίνουν με την παλαιότητα και την κατάσταση του.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τα "ΑΣΠΡΑ ΓΑΝΤΙΑ" της ΕΡΤ2!

Τα “ΑΣΠΡΑ ΓΑΝΤΙΑ” της ΕΡΤ2!

40-tonous-skorda-se-ena-mina-agorase-o-ellinas

40 Τόνους ΣΚΟΡΔΑ σε ένα μήνα αγόρασε ο Έλληνας!