in ,

Θεραπευτικοί κρύσταλλοι: Φέρνουν θετική ενέργεια στο σπίτι σας

Ενώ θα υπάρχουν εκείνοι που βλέπουν με μισό μάτι τους θεραπευτικούς κρυστάλλους, ημιπολύτιμοι λίθοι και κρύσταλλοι έχουν χρησιμοποιηθεί ως μορφή θεραπείας για χιλιάδες χρόνια. Και ενώ δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία, θεωρείται ότι φέρνουν θετική ενέργεια στο σπίτι σας .

Θεραπευτικοί κρύσταλλοι: Φέρνουν θετική ενέργεια στο σπίτι σας

Δεδομένου του τρόπου με τον οποίο το 2020 εξελίσσεται, η καλή ενέργεια για τα σπίτια μας δεν ήταν ποτέ περισσότερο απαραίτητη.

Τις τελευταίες 30 ημέρες, 14.800 άτομα στη Βρετανία έχουν αναζητήσει στο Google τους “θεραπευτικούς κρυστάλλους”. Ίσως αυτό δεν αποτελεί έκπληξη καθώς ψάχνουμε για κάθε λύση που θα μας βοηθήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Εμείς βρήκαμε ποιο είδος θεραπευτικού κρύσταλλου ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο σπιτιού. Αν θα έχει αποτέλεσμα, ίσως δεν έχει τόση σημασία, αρκεί που θα νιώσουμε εμείς λίγο καλύτερα.

Καλύτερος θεραπευτικός κρύσταλλος για την κρεβατοκάμαρα: Χαολίτης

Διαβάστε περισσότερα στο Newsget.gr…

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

ΠΑΙΔΙΚΟ DIY: 3 Τρόποι για να Κατασκευάσετε Χάρτινες Αράχνες! ΟΔΗΓΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ

7 Λόγοι Που τα Μαλλιά Γίνονται Λιπαρά Τόσο Γρήγορα