in , , , , , , ,

13 IKEA Hack Ιδέες για την Είσοδο του Σπιτιού

Η εξερεύνηση σε μια ακατάστατη είσοδο δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Αυτές οι όμορφες ιδέες θα σταματήσουν το γνωστό “δεν μπορώ να βρω τα κλειδιά μου” οργανώνοντας εκείνη την γωνιά στην είσοδό σας. Εδώ θα βρείτε 13 IKEA Hack Ιδέες για την Είσοδο του Σπιτιού σας που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη.

Οργανώστε τους λογαριασμούς σας

Δημιουργήστε μια θέση στον τοίχο της εισόδου για να κρατάτε λογαριασμούς και αποδείξεις χρησιμοποιώντας τις λαβές πόρτας IKEA TOSTERUP. Διατίθενται σε τρία διαφορετικά χρώματα: λευκό, μαύρο και κόκκινο και έρχονται σε συσκευασίες των δύο.

Τοποθετήστε έναν καθρέφτη

Ένας καθρέφτης εισόδου είναι απαραίτητη προϋπόθεση αν δεν θέλετε να βγείτε έξω με το παλτό σας κουμπωμένο λάθος ή το μαλλί σας να πετάει. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε κάτι μοντέρνο και κομψό. Αντ’ αυτού, περάστε έναν καθρέφτη IKEA LANGESUND μια πινελιά χρώματος.

Θήκη για ποδήλατο

Μπορείτε να κρεμάσετε ένα ποδήλατο στην είσοδο χρησιμοποιώντας μερικά πόδια από ένα σκαμνί IKEA FROSTA.

Μετατροπή τραπεζιού LACK

Ένας από τα καλύτερα προϊόντα του ΙΚΕΑ σε πωλήσεις είναι το ταπεινό τραπέζι LACK. Αυτή η ιδέα μετατρέπει το απλό αλλά χρήσιμο τραπεζάκι σε ένα μοναδικό επίπλου για την σε μια την είσοδο με τη χρήση πλακιδίων μωσαϊκού και ενέματος ξυλάνθρακα.

Τραπέζι εισόδου με χώρο αποθήκευσης

Με αυτοκόλλητο χαρτί με όψη μάρμαρου μπορείτε να μετατρέψετε ένα γραφείο φορητού υπολογιστή IKEA VITTSJO σε ένα πέτρινο τραπέζι είσοδού. Δεδομένου ότι το χαρτί αφαιρείται, μπορείτε να ανανεώσετε το τραπέζι κάθε φορά που η διάθεσή σας αλλάζει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κρεμάστρα εισόδου

Σταματήστε να καταριέστε την ομπρέλα που δεν μπορείτε ποτέ να βρείτε με αυτήν την κρεμάστρα που συνδυάζει δύο ράφια μπαχαρικών IKEA BEKVÄM.

35 χρήσεις για τη θήκη για σακούλες Viriera – Ikea Hacks

Μετατρέψτε ένα ντουλάπι κουζίνας σε έπιπλο Midcentury

Η δημιουργία χώρου αποθήκευσης για να ταιριάζει σε μια μικρή εσοχή στην είσοδο γίνεται πραγματικότητα με ένα ντουλάπι κουζίνας του IKEA. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σχημάτων για να ταιριάζουν στον διαθέσιμο χώρο σας.
Το τέχνασμα είναι να κάνετε ό, τι επιλέγετε να μοιάζει με έπιπλο καθιστικού, όπως αυτό το ντουλάπι κουζίνας. Ενώ συνδυάζει κομμάτια IKEA μόνο διαθέσιμα στο εξωτερικό – METOD και HYTTAN, μπορείτε να το αναπαράγετε με μια μονάδα τοίχου SEKTION, πόρτα ASKERSUND και MDF σανίδα.

Φτιάξτε μια παπουτσοθήκη

Τοποθετήστε στην είσοδό σας μια κατακόρυφη παπουτσοθήκη χρησιμοποιώντας μια ράγα κουζίνας από ανοξείδωτο χάλυβα και ένα σετ αντιστοίχων αγκίστρων S από τη σειρά κουζίνας GRUNDTAL της IKEA.

Δημιουργήστε αποθηκευτικό χώρο

Η IKEA πουλάει διάφορα ερμάρια για παπούτσια που είναι τέλεια για μικρές εισόδους. Τα TRONES είναι τα αγαπημένα για τρεις λόγους:
Τιμή: Ένα σετ των δυο κοστίζει 19,99 ευρώ.

Μέγεθος: Είναι λεπτό και συμπτυγμένο.
Ευελιξία: Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα μέσα από πάνινα παπούτσια μέχρι ομπρέλες.
Για να κάνετε τα φθηνά πλαστικά ντουλάπια να μοιάζουν με έπιπλο υψηλής ποιότητας, απλώς προσθέστε ένα ξύλο από πάνω.

Τοποθετήστε αιωρούμενα ντουλάπια

Αγαπάμε τις μικρές αποθηκευτικές λύσεις που δεν καταλαμβάνουν ένα κομμάτι του δαπέδου. Τρία ντουλάπια IKEA IVAR μετατράπηκαν σε αιωρούμενους αποθηκευτικούς χώρους εισόδου.

Αναβαθμίστε μια απλή παπουτσοθήκη IKEA

Αυτό το έργο μπορεί να είναι το ευκολότερο IKEA hack ποτέ. Χρησιμοποιεί μαύρη ηλεκτρική ταινία για να αλλάξει την όψη μιας παπουτσοθήκης IKEA STALL.

Μετατρέψτε μια βιβλιοθήκη σε έναν πάγκο εισόδου

Αποκτήστε έναν πάγκο εισόδου με αποθηκευτικό χώρο από κάτω μετατρέποντας μια βιβλιοθήκη KALLAX . Το καθίσματα και η πλάτη είναι από αφρώδες υλικό και ύφασμα.

Μεταμορφώστε ένα σκαμπό κουζίνας IKEA BEKVAM

Δημιουργήστε το χώρος σας και τον χώρο της στην είσοδο για μπουφάν, τσάντες και παπούτσια με ένα ζευγάρι ξύλινες κρεμάστρες και δύο σκαμπό IKEA BEKVAM. Μπορεί να μην είναι κομψό, αλλά είναι εξαιρετικά χρήσιμο.

17 Δημιουργικές Ιδέες για Ράφια ΙΚΕΑ Lack – Ikea hacks

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Εξαλείψετε Εύκολα τα Φυτοφάρμακα από τα Φρούτα και τα Λαχανικά

Πώς να Εξαλείψετε Εύκολα τα Φυτοφάρμακα από τα Φρούτα και τα Λαχανικά

12 Ιδέες για ΚΡΥΦΟΥΣ Αποθηκευτικούς Χώρους

12 Ιδέες για ΚΡΥΦΟΥΣ Αποθηκευτικούς Χώρους