in , , , ,

ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ: Ο οικονομικός και αποδοτικός τρόπος για να τα καθαρίσετε. Φτιάξτε μείγμα με 2 υλικά

Ξύλινα έπιπλα έχουμε όλοι μας σπίτι. Για να τα διατηρήσουμε ζωντανά και καινούργια πρέπει να τα φροντίζουμε συχνά. Το ξύλο είναι ένα από τα πιο ζεστά υλικά στη διακόσμηση του σπιτιού και μπορεί να είναι αθάνατο αν προνοήσουμε και το συντηρούμε σωστά.

ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ: Ο οικονομικός και αποδοτικός τρόπος για να  τα καθαρίσετε. Φτιάξτε μείγμα με 2 υλικά
ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ: Ο οικονομικός και αποδοτικός τρόπος για να τα καθαρίσετε. Φτιάξτε μείγμα με 2 υλικά / φωτ: wikihow

Σε αντίθεση με το ξύλο που υπάρχει σε εξωτερικούς χώρους και θέλει πολύ περισσότερη φροντίδα, τα ξύλινα έπιπλα που έχουμε στο σπίτι μας θέλουν λίγα και καλά για να μας χαρίζουν καθημερινά την ομορφιά και την ζεστασιά τους.

Στο εμπόριο σίγουρα κυκλοφορούν πολλά χημικά προϊόντα που κάνουν αρκετά καλή δουλειά. Εμείς όμως προτιμάμε τα φυσικά προϊόντα πρώτον λόγω των ανεπιθύμητων παρενεργειών των χημικών και δεύτερον για να προστατέψουμε τον πλανήτη μας.

Υπάρχει ένα φυσικό καθαριστικό και γυαλιστικό που μπορούμε να φτιάξουμε με μόνο δυο υλικά που σίγουρα υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Είναι το λεμόνι και το ελαιόλαδο. Τι να πρωτοπείς γι’αυτά τα δυο μαγικά υλικά; Στην σελίδα μας υπάρχουν αρκετά άρθρα σχετικά.

6 Συμβουλές για να Κάνεις τα Ξύλινα Έπιπλα του Σπιτιού σου να Γυαλίζουν!

Σε ένα γυάλινο μπουκάλι αναμείξτε 60ml ελαιόλαδο και μερικές σταγόνες λεμονιού ή 1/4 κ.γ αιθέριο έλαιο λεμονιού. Ανακινήστε πολύ καλά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Με το μείγμα ποτίστε μια πολύ μαλακή πετσέτα ή βαμβάκι και περάστε τα έπιπλα σας. Το λάδι θα θρέψει, προστατέψει και θα γυαλίσει τα έπιπλα σας ενώ το λεμόνι θα τα καθαρίσει και θα τα ζωντανέψει.

Δείτε ακόμα
Το Πανεύκολο Μυστικό Tip και θα Ξεσκονίζετε Πολύ Λιγότερο!Θα σας Λύσει τα Χέρια!
Φτιάξτε τα δικά σας απορρυπαντικά και προϊόντα καθαρισμού-ΛΙΣΤΑ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

ΜΙΚΡΟΒΙΑ: 7 Καθημερινά αντικείμενα που κολυμπάνε στα μικρόβια

ΥΓΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ: Φριζαρισμένα μαλλιά, άτονα ή Λεπτά; ΟΧΙ με αυτές τις ΜΑΣΚΕΣ!