in , , , , ,

ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ: Οι Ειδικοί Αποκαλύπτουν 6 Λογούς που Καταστρέφετε τα Έπιπλά σας

Τα έπιπλα είναι συχνά μια σημαντική επένδυση, οπότε είναι σημαντικό να τα φροντίζετε κατάλληλα αν θέλετε να τα έχετε για πολύ καιρό. Σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχουν 6 λόγοι που καταστρέφετε τα έπιπλά σας χωρίς να το καταλαβαίνετε. Ευτυχώς για εσάς, μας αποκαλύπτουν τους τρόπους να το αποφύγετε.

ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ: Οι Ειδικοί Αποκαλύπτουν 6 Λογούς που Καταστρέφετε τα Έπιπλά σας
ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ: Οι Ειδικοί Αποκαλύπτουν 6 Λογούς που Καταστρέφετε τα Έπιπλά σας

Ο υπερκαθαρισμός των επίπλων

Η υπέρμετρη καθαριότητα ή ο επαγγελματικός καθαρισμός μπορούν να βλάψουν την επιφάνεια από τα υφάσματα, συμπεριλαμβανομένων των δερμάτινων. Αντ’ αυτού, συνίσταται να καθαρίζετε μόνο τα λερωμένα σημεία χρησιμοποιώντας ήπιο σαπούνι πιάτων και ένα μαλακό κουρέλι. URBAN MODERN INTERIOR. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Μην κρατάτε τα μαξιλάρια από τα έπιπλα κήπου συνέχεια έξω.

Αν αφήνετε τα μαξιλάρια έξω η υγρασία μπορεί να παραμείνει παγιδευμένη μέσα και να τα λεκιάσει ή να τα καταστρέψει τελείως ακόμα και αν έχετε προστατευτικά καλύμματα. Όταν δεν τα χρησιμοποιείται είναι καλύτερα να τα αποθηκεύσετε μέσα στο σπίτι. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Τα 10 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνουμε στη Διακόσμηση Σαλονιού

Η τοποθέτηση φυτών πολύ κοντά ή πάνω στα έπιπλα δεν είναι η καλύτερη ιδέα.

Η βρωμιά και το νερό από τις γλάστρες μπορούν να παραμορφώσουν το ξύλο με την πάροδο του χρόνου. Για να αποφύγετε αυτή τη ζημιά, συνιστάται να ποτίζετε τα φυτά σας πάνω από το νεροχύτη και μακριά από τα έπιπλα, να αγοράζετε γλάστρες που δεν έχουν απορροή και να στεγνώνετε καλά τις γλάστρες πριν τις τοποθετήσετε στα έπιπλά σας.

Ο τακτικός έλεγχος για χαλαρές βίδες ή μικρά σκισίματα δάκρυα μπορεί να σας γλυτώσει από προβλήματα στο μέλλον.

Η επιδιόρθωση ενός μικρού σκισίματος είναι πολύ πιο εύκολη από την αποκατάσταση ενός ολόκληρου ξηλώματος. Θα πρέπει τακτικά να κοιτάτε γύρω και κάτω από τα έπιπλα, να ελέγχετε τη σταθερότητα και την ξυλουργική και να ψάξετε για οποιαδήποτε ζημιά. Όσο πιο γρήγορα προλάβετε κάποιο πρόβλημα, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να το διορθώσετε.

Η χρήση σπρέι καθαρισμού στα έπιπλα δεν είναι απαραίτητη.

Με τον καιρό, τα χημικά καθαριστικά μπορούν να καταστρέψουν το φινίρισμα στα έπιπλά σας. Δεν χρειάζεται κάποιο προϊόν καθαρισμού εάν ξεσκονίζετε τα έπιπλά σας σε τακτική βάση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μην αποθηκεύετε τα έπιπλα στο υπόγειο, το γκαράζ ή τη σοφίτα σας.

Οι χώροι αυτοί δεν έχουν συνήθως καλό αερισμό και είναι πολύ υγρές, πολύ ξηρές, πολύ ζεστές ή πολύ κρύες. Για παράδειγμα, η υγρασία μπορεί να παραμορφώσει τα ξύλινα έπιπλα και ορισμένες υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να ξεθωριάσουν τα υφάσματα.
Για να αποφύγετε αυτό, θα πρέπει να αποθηκεύεστε τα έπιπλα σε μια ελεγχόμενη με κλιματισμό εγκατάσταση ή να επεξεργαστούν από επαγγελματίες, προτού τα αποθηκεύσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα βασικότερα «όχι» του Feng Shui στο υπνοδωμάτιο
4 Ηλεκτρικές Συσκευές που Καταναλώνουν Ενέργεια Ακόμα και Εκτός Λειτουργίας

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΥΓΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ: Φριζαρισμένα μαλλιά, άτονα ή Λεπτά; ΟΧΙ με αυτές τις ΜΑΣΚΕΣ!

Aποτοξίνωση του σώματος Καθαρισμός ήπατος με νερό από σταφίδες – Πως να το φτιάξετε μόνοι σας