in , , ,

4 Ηλεκτρικές Συσκευές που Καταναλώνουν Ενέργεια Ακόμα και Εκτός Λειτουργίας

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι οι οικιακές συσκευές μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν ακόμη και όταν τις απενεργοποιείτε; Παρακάτω, δείτε πως συμβαίνει αυτό και πως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.

4 Ηλεκτρικές Συσκευές που Καταναλώνουν Ενέργεια Ακόμα και Εκτός Λειτουργίας
4 Ηλεκτρικές Συσκευές που Καταναλώνουν Ενέργεια Ακόμα και Εκτός Λειτουργίας

Φορτιστής

Ένας φορτιστής που αφήνετε στην πρίζα εξακολουθεί να καταναλώνει ρεύμα ακόμη και όταν δεν έχετε συνδέσει κάποια συσκευή. Το ποσό που καταναλώνει είναι φυσικά ελάχιστο, οπότε δεν επιβαρύνει τόσο τα οικονομικά σας.

Κλειστή τηλεόραση

Πολλοί πιστεύουν ότι απενεργοποιώντας την τηλεόρασή τους, κλείνει αυτόματα και επομένως δεν τροφοδοτείται με ηλεκτρική ενέργεια. Στην πραγματικότητα, όμως μπαίνει σε αναμονή και καταναλώνει ενέργεια, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και 25 ευρώ ετησίως. Επομένως, πρέπει να την κλείνετε από το κουμπί και όχι από το τηλεχειριστήριο.

Υπολογιστές

Ακόμη και εκτός λειτουργίας συνεχίζουν να λειτουργούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, όταν τα αποσυνδέσετε, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 100 ευρώ ετησίως. Αν αφήσετε τον υπολογιστή σε κατάσταση αναμονής θα πολλαπλασιάσετε αυτό το ποσό κατά 1,5%.

Συσκευές με χρονοδιακόπτες

Μπορεί να πιστεύετε ότι μια τόσο μικρή λεπτομέρεια όπως χρονοδιακόπτης μπορεί να σας πει πότε μια συσκευή είναι ενεργοποιημένη. Ωστόσο, κλείνοντας την εντελώς, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 110 ευρώ ετησίως.

Δείτε ακόμα
10 ιδιοφυείς ιδέες για να αποταμιεύσεις χρήματα
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ: Τα Καλύτερα Οικολογικά DIYs
Τι πρέπει να κάνετε για να εξοικονομήσετε χρήματα από το κλιματιστικό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Τα 10 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνουμε στη Διακόσμηση Σαλονιού

ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΕ με ότι έχεις σπίτι: Οι πιο Δημιουργικές DIY Γλάστρες