in , , ,

7 Ιδέες για Καλύμματα Καναπέδων

Κοιτάζοντας τον ίδιο καναπέ για χρόνια μπορεί να είναι βαρετό, ειδικά αν η ταπετσαρία αρχίζει να σκίζεται σε κομμάτια. Ως εκ τούτου, μπορεί να σκέφτεστε να αγοράσετε έναν νέο καναπέ, το οποίο δυστυχώς θα ανοίξει μια τρύπα στην τσέπη σας. Επομένως, ο καλύτερος τρόπος είναι να αλλάξετε μόνοι σας την ταπετσαρία. Αν νομίζετε ότι είναι δύσκολο, σκεφτείτε το ξανά!

7 Ιδέες για Καλύμματα Καναπέδων
7 Ιδέες για Καλύμματα Καναπέδων

Μπορείτε να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε στο σπίτι με τις παρακάτω 10 ιδέες για καλύμματα καναπέδων.

Ποιος λέει ότι η κάλυψη ενός καναπέ συνεπάγεται περίπλοκο ράψιμο; Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να το καλύψετε μόνοι σας ακόμα κι αν δεν είστε καλοί στο ράψιμο. Χρειάζεται μόνο ύφασμα και να το κόψετε εάν είναι απαραίτητο. Μετά, τοποθετήστε το στον καναπέ σας και αυτό είναι!

Αυτή η ιδέα απαιτεί δεξιότητες ραπτικής. Θα χρειαστείτε ένα κομμάτι ύφασμα από βαμβάκι ή λινάτσα για το πίσω μέρος του καναπέ, ένα για τα καθίσματα και δύο για τα μπράτσα. Στερεώστε το ύφασμα με μεγάλες καρφίτσες πάνω στον καναπέ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει 5 εκατοστά επιπλέον ύφασμα για τη ραφή. Μετά, ενώστε τα κομμάτια και σημειώστε με ένα μολύβι τα σημεία όπου ενώνονται.. Αφαιρέστε τις καρφίτσες και ράψτε τα μαζί.

Πάρτε ένα χοντρό ύφασμα και προσθέσετε μερικά διακοσμητικά όπως κεντήματα κατά μήκος των άκρων. Στη συνέχεια, σκεπάστε το ύφασμα επάνω στην πλάτη, τα καθίσματα και τα μπράτσα του καναπέ και τελειώσατε.

Η κάλυψη του καναπέ με ένα χαλί είναι εξαιρετικά εύκολη και – το πιο σημαντικό – δεν απαιτεί δεξιότητες ραπτικής. Λειτουργεί σαν ριχτάρι. Όλοι μπορούν να το κάνουν, έτσι δεν είναι;

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θα φτιάξετε ένα κάλυμμα όπως σας δείξαμε παραπάνω αλλά θα προσθέσετε σούρες στο τελείωμα. Για να τις φτιάξετε, πρέπει να διπλώσετε και να πιέσετε λωρίδες υφάσματος στη μέση, να ράψετε μια διπλή ραφή κατά μήκος της άκρης, να τις καρφιτσώσετε στο κάλυμμα και να τις ράψετε μαζί.

Καλύψτε τον καναπέ με κουβερλί. Απλά απλώστε το στον καναπέ, καρφιτσώστε και ράψτε τις άκρες.

Τίποτα δεν μπορεί να νικήσει την πολυτέλεια του σατέν. Απλά καλύψτε τον με το ίδιο τρόπο που έχουμε αναφέρει παραπάνω. Χρειάζεται μόνο να κάνετε κάποια τσιμπήματα στο σατέν για να βελτιώσετε την κομψή εμφάνιση του.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Κρεβατοκάμαρας σε Παστέλ Αποχρώσεις
6+1 Χρώματα Καναπέδων που ταιριάζουν σε όλα τα σαλόνια!
Πώς να Ξαναζωντανέψετε τα Μαξιλάρια του Καναπέ

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΝΤΟΥΛΑΠΑ: 10 Τρόποι για να Διακοσμήσετε Πόρτες Ντουλάπας Υπνοδωματίου

ΜΑΛΛΙΑ που σπάνε; Με αυτή την σπιτική μάσκα Όχι πια!