in ,

Σίσσυ Φειδά: Το εντυπωσιακό σπίτι που μοιάζει με μικρό παλάτι και το παραμυθένιο δωμάτιο της κόρης της

το σπίτι της Σίσσυς Φειδά
το σπίτι της Σίσσυς Φειδά

Σπίτι της Σίσσυς Φειδά: Η Σίσσυ Φειδά έχει αφιερώσει χρόνο στη διακόσμηση των σπιτιών. Μάλιστα, είχε και δική της εκπομπή, στην οποία αναλάμβανε την παρουσίαση και τη διακόσμηση σπιτιών. Συγκεκριμένα, η ίδια αναλάμβανε ένα σπίτι και έπειτα μέσα σε ένα επεισόδιο κατάφερνε να το διακοσμήσει και να το κάνει παλάτι.

Σήμερα, η 45χρονη interior designer συνεχίσει να διακοσμεί σπίτια εκτός τηλεόρασης. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι, πελάτες της, οι οποίοι έχουν εμπιστευτεί το σπίτι τους στα χέρια της. Αναφορικά με το σπίτι που έχει, η Σίσσυ Φειδά είναι φωτερινό.

Δείτε ακόμα Σπίτια Διάσημων: Βάσω Λασκαράκη, δείτε το υπέροχο σπίτι της

Στο σπίτι της Σίσσυς Φειδά είναι φανερό πως κυριαρχεί το minimal ύφος. Αντίθετα, το πιο όμορφο από τα δωμάτια του σπιτιού της είναι εκείνο στο οποίο στεγάζει την οικογενειακή ευτυχία της. Πρόκειται για ένα υπνοδωμάτιο μικρής πριγκίπισσας. Ένα αδιαμφισβήτητα ονειρεμένο σπίτι, το οποίο έχει επιμεληθεί η ίδια, με αγάπη.

Η διακόσμηση στο συγκεκριμένο σπίτι έγινε με βάση όλα όσα αρέσουν σε εκείνη, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Δηλαδή, τον άντρα της και τη μικρή κόρη της. Μάλιστα, η κόρη της γνωστής interior designer, Σίσσυς Φειδά, αποτελεί μία κούκλα, την οποία υπεραγαπούν, οι γονείς της.

Σπίτι της Σίσσυς Φειδά: Φωτογραφίες από κάθε γωνιά του σπιτιού της γνωστής παρουσιάστριας:

via enimerotiko

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Εποχιακή Τριχόπτωση. Πότε πρέπει να ανησυχούμε, αντιμετώπιση

Δύο Μεξικανοί δημιούργησαν vegan δέρμα από κάκτο. Η πράσινη επιχειρηματικότητα στα καλύτερά της